Sgmaster Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα BadTrip, για το "παράπονο" ότι δεν έχουν μπεί ακομα, δεν είναι αυτόματη η υπηρεσία, κάποιος υπάλληλος βλέπει τις καταθέσεις και το λεκτικό και στέλνει τα Bitcoin το οποίο μπορεί να πάρει κάποιες ώρες. Χρησιμοποιώ που και που την υπηρεσία και έχω δει από 1 ώρα έως και 2 μέρες καθυστέρηση, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεις, τουλάχιστον από τώρα (νομίζω στο σάιτ λέει 24-48 ώρες delay τον τελευταίο καιρό το οποίο είναι από προσωπική εμπειρία η "χειρότερη" περίπτωση, συνήθως είναι εντός 3-5 ωρων.) Τώρα πάνω στην ερώτησή σου για την προμήθεια της υπηρεσίας, δεν σου λέει ξεκάθαρα θες ένα bitcoin πλήρωσε ένα Χ πόσο για αυτό και ένα Χ ως προμήθεια. Η προμήθεια είναι μέσα στο rate που δίνουν για το bitcoin. Αν το συγκρίνεις με την τιμή του bitcoin εκεινη τη στιγμή, θα δεις ότι είναι πολύ ακριβότερο στο chip chap. Στο σάιτ λένε ότι κρατάνε 5%, αλλά νομίζω κάποιες φορές χρεώνουν λίγο παραπάνω αν και είναι δύσκολο να το παρακολουθήσεις και να είσαι σίγουρος γιατί τα rates bitcoin-Euro αλλάζουν συνέχεια...
chek2fire Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 αν βρίσκετε κάποιος στη Αθήνα νομίζω το atm συμφέρει πολύ περισσότερο για αγορά bitcoin και ανώνυμα.
BadTrip Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Sgmaster σ ευχαριστώ για την απάντηση σου και τις πληροφορίες σου. Η ανησυχία μ είναι γτ από ότι διάβαζα γινοντουσαν αρκετά γρήγορα οι συναλλαγές και είναι η πρώτη φορά που την χρησιμοποιώ κ με ένα αρκετά σεβαστό πόσο οπότε όπως κ να το κάνεις υπάρχει ένα άγχος. Ελπίζω να πάνε όλα καλά
Sgmaster Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Φίλε BadTrip, έτυχε και έκανα εγώ μία bitcoin με chip chap κατά τις 1 το μεσημέρι σήμερα. Πριν κάνα μισάωρο μου ήρθαν τα bitcoin και απόδειξη στο email μου. Τα δικά σου ήρθαν ή όχι ακόμα? (Αν όχι σόρρυ δεν έχω σκοπό να σε τρομάξω, απλά θέλω να δείξω ότι δουλεύει μία χαρά, και εμενα πήρα 6 ώρες να μπουν. Υπομονη) Βέβαια με τα rates πρέπει να έχει αλλάξει το πώς δουλεύουν (υποθετω λόγω των μεγάλων αλλαγών στην τιμή του bitcoin τον τελευταίο μηνα). Μέχρι και τον Νοέμβρη που είχα κάνει συναλλαγή τελευταία φορά, ότι rate έπιανες την ώρα που έκανες την αίτηση για συναλλαγή αυτά θα έπαιρνες. Σήμερα άλλο ποσο έδειχνε όταν έκανα τη συναλλαγή και αλλο όταν τα έλαβα. Ελαφρώς λιγότερα γιατί έπεσε η ισοτιμία ευρω-bitcoin. (Όχι ότι έγινε τιποτα, ένα ευρώ απόκλιση ηταν, απλά λέω...)
BadTrip Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Τελικά μετά από 8-9 ώρες ήρθαν. Ευτυχώς ολα πήγαν καλά τελικά Πάντως για κάποιο λόγο δν βλέπω πια την επιλογή easypay στο app Ξέρει κανείς γιατί ?
Sgmaster Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Τελικά μετά από 8-9 ώρες ήρθαν. Ευτυχώς ολα πήγαν καλά τελικά Πάντως για κάποιο λόγο δν βλέπω πια την επιλογή easypay στο app Ξέρει κανείς γιατί ? Δεν ξερω, κι εγω πριν λιγο το παρατηρησα... Στο σαιτ τους λεει οταν επιλεγεις EasyPay: "Availability: Not available The service is not available in your country. The technical team is performing operations on this service. It will be available as soon as possible." Ανοιξα ενα τικετ στο support τους και εστειλα και ενα μηνυμα στο twitter να μου εξηγησουν τι γινεται, γιατι σχεδιαζα να αγορασω κι αλλα bitcoin τωρα που ειναι χαμηλη η τιμη...
infini Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 αν βρίσκετε κάποιος στη Αθήνα νομίζω το atm συμφέρει πολύ περισσότερο για αγορά bitcoin και ανώνυμα. Πως γίνεται μέσω ΑΤΜ; Εννοείς χωρίς chip-chap;
Sgmaster Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Πως γίνεται μέσω ΑΤΜ; Εννοείς χωρίς chip-chap; Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και δεν ξέρω κατά πόσο είναι ενημερωμένα τα rates που γράφει, αλλά εδώ μπορείς να δεις που βρισκονται: https://coinatmradar.com/city/282/bitcoin-atm-athens/
chek2fire Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 το ένα είναι στο Χαλάνδρι στο εμπορικό του κέντρο
barrcode Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 παιδιά αν υπάρχει κάποιος που ασχολείται με το άθλημα μπορει να μου πει πως θα αγοράσω μέσω πειραιώς και τι προμήθεια υπάρχει?Ευχαριστώ
Ιάσωνbitc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2017 Αγορά εντάξει .αλλά πώληση bitcoin δε γίνεται?
gbouros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Από ότι άκουσα και αγορά και πώληση μπορείς να κάνεις στο ΑΤΜ. Στην πώληση σου δίνει διεύθυνση να στείλεις τα bitcoin; Ρωτάω γιατί η επιβεβαίωση της συναλλαγής μπορεί να πάρει από λίγα λεπτά μέχρι ώρες. Μέχρι να γίνει η επιβεβαίωση κάθεσαι στο κρύο και περιμένεις να πάρεις τα χρήματα σου;
molot12 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Ρε παιδιά που βρίσκουμε ενα τέτοιο ΑΤΜ να βάλουμε στην αυλή μας, να σχηματίζονται ουρές υποψηφίων πελατών, να μας καταθέτουν τα κολλαριστά ευρώπουλα και να τους δίνουμε ενα χαρτάκι οτι είναι κάτοχοι ενος εικονικού νομίσματος ; Το θέλω, το θέλω..... Να με προτιμήσετε, μαζί με το χαρτάκι θα κερνάω και γλυκό Βρε πάτε καλά; Θα κλάψετε με μαύρο δάκρυ Δεν βάλατε μυαλό με την πυραμίδα του Χρηματιστηρίου; Δεν βάλατε μυαλό με τη φούσκα των ακινήτων; Δυστυχώς η παρατεταμένη οικονομική ανέχεια....πολλαπλασιάζει τους ''τζογαδόρους'' και τους αφελείς (στατιστικά αποδεδειγμένη αύξηση του τζίρου των τυχερών παιγνίων στα χρόνια του μνημονίου) Αλλά τι περιμένεις, εδω το ίδιο το κράτος σε βάζει στο τριπάκι του τζόγου με τις ηλεκτρονικές λοτταρίες αποδείξεων Δεν υπάρχει σωτηρία για την Ελλάδα....μνημόνια μέχρι τέλους !
chek2fire Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Ρε παιδιά που βρίσκουμε ενα τέτοιο ΑΤΜ να βάλουμε στην αυλή μας, να σχηματίζονται ουρές υποψηφίων πελατών, να μας καταθέτουν τα κολλαριστά ευρώπουλα και να τους δίνουμε ενα χαρτάκι οτι είναι κάτοχοι ενος εικονικού νομίσματος ; Το θέλω, το θέλω..... Να με προτιμήσετε, μαζί με το χαρτάκι θα κερνάω και γλυκό Βρε πάτε καλά; Θα κλάψετε με μαύρο δάκρυ Δεν βάλατε μυαλό με την πυραμίδα του Χρηματιστηρίου; Δεν βάλατε μυαλό με τη φούσκα των ακινήτων; Δυστυχώς η παρατεταμένη οικονομική ανέχεια....πολλαπλασιάζει τους ''τζογαδόρους'' και τους αφελείς (στατιστικά αποδεδειγμένη αύξηση του τζίρου των τυχερών παιγνίων στα χρόνια του μνημονίου) Αλλά τι περιμένεις, εδω το ίδιο το κράτος σε βάζει στο τριπάκι του τζόγου με τις ηλεκτρονικές λοτταρίες αποδείξεων Δεν υπάρχει σωτηρία για την Ελλάδα....μνημόνια μέχρι τέλους ! ναι ζήτω οι τράπεζες
skiabox Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ θα αγοράσω όταν πάει στο μισό ευρώ. Το λουτρό αίματος συνεχίζεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα