chek2fire Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Στο kraken τα έχω τώρα αλλά δε βρίσκω πουθενα τρόπο σε λογαριασμό τραπέζης withdraw. Ζητάει bitcoin address και όχι IBAN. Αν μπορείς και γνωρίζεις βοήθα λίγο. τα πουλάς πρώτα και μετά τα μεταφέρεις σε τραπεζικό λογαριασμό. Αφού στην στήλη με το withdraw υπάρχει και επιλογή για τραπεζικό λογαριασμό όπου βάζεις το iban σου.
opera Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Ενημέρωσε pls όταν εχεις νεότερα Δε με αφήνει να πουλήσω γιατί το ποσό είναι μικρότερο από 0.1 bitcoins που είναι το κατώτερο όριο συναλλαγής. τα πουλάς πρώτα και μετά τα μεταφέρεις σε τραπεζικό λογαριασμό. Αφού στην στήλη με το withdraw υπάρχει και επιλογή για τραπεζικό λογαριασμό όπου βάζεις το iban σου. Δε μου βγάζει επιλογή για IBAN. 1
chek2fire Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 δεν σου έχει επιλογή για ευρώ? δεν μπορεί να μην σου έχει.
Hellraiser76 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Νομίζω εδώ στην Ελλάδα τον περισσότερο κόσμο τον ενδιαφέρει η μετατροπή του σκ@του σε παξιμάδι παρά το ανάποδο. Εκλαψα...
tarantules Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μόνο μην πέσει η τιμή του και την πατήσετε.... Απλά ενδεικτικά αναφέρω οτι 1/6/16 είχε 466,567€ και σε 2 εβδομάδες έφτασε τα 601,14€.... Όσο ανεβαίνει είσαστε καλά όσοι αγοράσατε... Έχετε όμως υπόψη σας οτι ότι ανεβαίνει απότομα , κατεβαίνει και απότομα....
ppdg Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 το πρόβλημα που είχε πρόσφατα το chip-chap ξέρετε αν είχε σχέση με το hackαρισμα ή ήταν κάτι τυχαίο?
Sgmaster Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Το ChipChap σταμάτησε τη λειτουργία του στην Ελλαδα τις τελευταίες μέρες. Τώρα αν είναι προσωρινό ή όχι θα δείξει. Δεν είχε σχεση με το hackαρισμα, σταμάτησε να δουλεύει κάνα δυο μέρες πριν.
johnkal Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Είναι επίσημη ανακοίνωση ; Αυτή τη στιγμή για το EasyPay γράφει: The service is available, but due to the large amount of transactions you will receive your money in a maximum period of 24h/48h hours. Και στο facebook https://www.facebook.com/chipchapapp/posts/1728426574035944:0 "Chip-Chap comes back to Greece!" οπότε μάλλον ήταν κάτι προσωρινό. 1
Sgmaster Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Ναι, μολις επανήλθε και στην εφαρμογή, πάλι καλά με έσωσε!
Omegalos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 εγω εχω κανει ανταλλαγες σεβαστων ποσών απροβλημάτιστα, πολυ ασφαλεστερο απο τους πωλητες στο ιντερνετ
BadTrip Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά έκανα σήμερα μια συναλλαγή στο chip chap μέσω του easypay αλλά έχουν περάσει αρκετές ώρες χωρίς να βλέπω τα bitcoin στο πορτοφόλι μ. Επίσης ενώ ακούω πως κρατάει προμήθεια κτλπ εμενα δν κράτησε τίποτα όπως φαίνεται και στην απόδειξη. Να αρχίσω να ανησυχώ... ?
chek2fire Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 περίμενε κανά μια μέρα και μετά άρχισε να ανησυχείς. Από τι μαθαίνω τον τελευταίο καιρό καθυστερούν οι συναλλαγές αρκετά.
BadTrip Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Νταξει θα περιμένω δν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο, αλλά αυτό με την προμήθεια ? Επίσης άμα λήξει η αγορά π φαίνεται στο app μετά τι γίνετε ξέρει κανείς ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα