Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε αυτό έχετε δίκιο τα fee όντος είναι μεγάλα αν τα συγκρίνεις με τα fee από τα ανταλλακτήρια που είναι γύρω στο 0.5%. Είναι πάντως ένας τροπος για γρήγορη αγορά bitcoin. Το 2% αν η τιμή είναι αγοράς δεν είναι και πολύ μεγάλο. Ετσι και αλλιώς για μικροαγορές είναι όχι για μεγάλα ποσά.

το όριο δεν το γνωρίζω αλλά λογικά αν είναι μέσω sepa σε Ελληνικό λογαριασμό θα είναι απεριόριστο. 

τα άλλα ανταλλακτήρια έχουν όριο.

Η προμήθεια από τα ευρώ είναι 2%. Ωραία..

Με τι αναλογία όμως κάνει τη μετατροπή ;;

Γιατί και αυτοί που δεν έχουν προμήθεια, σου αλλάζουν την αναλογία- "ισοτιμία"

Δημοσ.

Δοκίμασα το chip chap.

Μου έβγαλε 1btc = 377.395967822028euro 
+ 2% (7.54791935644056) η προμήθεια = 384.9438871784686 euro

Ακριβό είναι με βάση τους έλληνες παρόχους που δίνουν με ισοτιμία 371,60 + 0,3% = 372.7148euro.
Αλλά έχουν περιορισμό κατάθεσης στα 200 ευρώ το μήνα λόγω CC.

Από την άλλη υπάρχουν στο εξωτερικό υπηρεσίες χωρίς προμήθειες (και καλά) όπως η anxpro, που πουλάνε με 398.62!!!

Δηλαδή δεν είναι και απαγορευτική η χρήση της υπηρεσίας, ιδιαίτερα αν δεν έχει όριο.

Νομίζω σκοπός είναι να μπει φυσικό χρήμα στην κυκλοφορία, για αυτό δεν το έχουν κάνει μέσω ebanking κλπ.
Έτσι δεν ξεπερνάς τα capital controls αφού οι κουφάλες το έχουν κάνει μόνο με κατάθεση μετρητών σε easypay atm  αλλά αν έχεις λεφτά σε σεντούκια , τα βάζεις στην τράπεζα.

Αν και δεν έχω λεφτά σε σεντούκια , ούτε εκτός αυτών,
Ουστ!

Δημοσ.

2% ε οι κλευτες!!!

εγω απο αλλο σιτε δεν επερναν καθολου προμηθεια

εεεε τωρα και εσυ 2% ... δεν ειναι και πολυ...

Απλα σκεψου οτι οι τραπεζες ΟΥΤΕ ΓΡΙΠΗ ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΠΛΕΟΝ.....

Δημοσ.

Επειδη μπερδευτηκα με τα παραπανω σχολια, το μονο που εχεις να κανεις ειναι να πας σε ενα easypay atm και να δωσεις μετρητα και τη btc address σου, η πρεπει να εχεις λογαριασμο στην πειραιως και απο εκει να τραβηξει χρηματα για τη μετατροπη?

Δημοσ.

Μάλλον το μόνο που χρειάζεσαι είναι το chip chap εφαρμογή για κινητό και ένα bitcoin wallet από τι έχω καταλάβει.

• Like 1
Δημοσ.

Τέλειο και σχεδόν ανώνυμο. Το δοκίμασα για 20 ευρώ και μου τα έστειλε κατευθείαν.

Μπράβο στην Πειραιώς αν και το timing είναι ύποπτο. Μπορεί να ετοιμάζουν τίποτα για μετά το Πάσχα.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με την αντιστροφη διαδικασία τι παίζει?
Δηλαδή απο Bt σε γιούρο.

Επίσης,με εκδοση καρτας bitcoin τι παίζει?

Επεξ/σία από suffocater
Δημοσ.

Με την αντιστροφη διαδικασία τι παίζει?

Δηλαδή απο Bt σε γιούρο.

Επίσης,με εκδοση καρτας bitcoin τι παίζει?

Αυτό προσπαθώ να κάνω να πουλήσω κάτι ψιλά (από μαινάρισμα του παρελθόντος) και γράφτηκα εχθές στο bitcoin.de.

Περιμένω bank account verification για να δω πως θα γίνει να μου στείλουν τα περίπου 12 ευρώ,αν αξίζει βέβαια.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό προσπαθώ να κάνω να πουλήσω κάτι ψιλά (από μαινάρισμα του παρελθόντος) και γράφτηκα εχθές στο bitcoin.de.

Περιμένω bank account verification για να δω πως θα γίνει να μου στείλουν τα περίπου 12 ευρώ,αν αξίζει βέβαια.

Ενημέρωσε pls όταν εχεις νεότερα :)

Δημοσ.

δοκιμάστε και το krakek.com δεν θέλει σχεδόν κανένα δικαιολογητικό για trading μέχρι 10 χιλιάδες δολάρια το μήνα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

εεεε τωρα και εσυ 2% ... δεν ειναι και πολυ...

Απλα σκεψου οτι οι τραπεζες ΟΥΤΕ ΓΡΙΠΗ ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΠΛΕΟΝ.....

Ααα βλέπω τρέφεις φιλικά συναισθήματα για τις τράπεζες.

Edit: Διόρθωσα λίγο την μορφοποίηση αν δεν σε πειράζει.

:P :P :P

Δημοσ.

δοκιμάστε και το krakek.com δεν θέλει σχεδόν κανένα δικαιολογητικό για trading μέχρι 10 χιλιάδες δολάρια το μήνα.

Στο kraken τα έχω τώρα αλλά δε βρίσκω πουθενα τρόπο σε λογαριασμό τραπέζης withdraw.

Ζητάει bitcoin address και όχι IBAN.

Αν μπορείς και γνωρίζεις βοήθα λίγο.

Δημοσ.

Δεν ξερω για την αντιστροφη διαδικασια παντως το euro --> btc  δουλευει ρολοι, το δοκιμασα την προηγουμενη βδομαδα... Μπραβο στην Πειραιως :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...