Προς το περιεχόμενο

Windows 10 driver

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω προσπαθησει να βαλω τα 10αρια 2 φορες αλλα και τις 2 φορες ειχα θεμα με τους drivers της nvidia και η οθονη εσβηνε καθε 10 δευτερα.Τωρα η nvidia εβγαλε καινουργιους drivers που υποτιθεται οτι διορθωνουν αυτο το προβλημα.Τους κατεβασα λοιπον στα 7αρια που εχω τωρα και παλι σβηνει.Να ξαναδοκιμασω να τα βαλω παλι?Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να μπω στην διαδικασια να παιρναω παλι τα αρχεια μου.Το συστημα μου:

Intel Xeon 5150 @2,66Ghz x2

Nvidia Geforce GT 520

RAM 6,00GB

Επισης,αξιζει να βαλω τα 64αρια ή να κρατησω τα 32αρια?Δικαιουμε τα Pro. :-D

Ευχαριστω.

Δημοσ.

64ρια, απαραιτήτως.

Μου φαίνεται ότι προσπαθείς ή να περάσεις driver από άλλη έκδοση windows ή σε υπάρχουσα εγκατάσταση "καπάκι" σε παλιά εγκατάσταση, ή κάτι τέτοιο. Ψάξε πληροφορίες για το πως θα κάνεις ΚΑΘΑΡΗ εγκατάσταση σε ΟΛΑ, γιατί κάπου πρέπει να σου έχουν γίνει μην πω τι :P

Δημοσ.

64ρια, απαραιτήτως.

Μου φαίνεται ότι προσπαθείς ή να περάσεις driver από άλλη έκδοση windows ή σε υπάρχουσα εγκατάσταση "καπάκι" σε παλιά εγκατάσταση, ή κάτι τέτοιο. Ψάξε πληροφορίες για το πως θα κάνεις ΚΑΘΑΡΗ εγκατάσταση σε ΟΛΑ, γιατί κάπου πρέπει να σου έχουν γίνει μην πω τι :P

Κοιτα εκανα απο την αρχη εγκατασταση τα 10αρια δημιουργοντας το ISO,και ξανακατεβασα τους drivers Και τους εβαλα.

Δημοσ.

Αφού έβγαλες τους προηγούμενους (πχ. τους default των Windows) με D.D.U. ή έτσι από πάνω;

Φυσικα και τους εβγαλα απλα τα 10αρια κατεβαζουν τους default απο μονα τους γιατι κανουν update αυτοματα.Το θεμα ειναι οτι και αλλοι εχουν αυτο το θεμα με τις σειρες 500 και 600 των Geforce...... :mellow:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...