Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και κάπου τώρα θυμήθηκα ότι υπήρχε ερώτηση πριν λίγες μέρες σε τηλεπαιχνίδι(μάλλον)για το πόσοι ξέρουν να ξεβουλώνουν τον νεροχύτη.... χαχαχα

Δημοσ.

Ρίξτε 150ml παχύρρευστη χλωρίνη και αφήστε την να δράσει για 10 λεπτά, στη συνέχεια ρίξτε αρκετό βραστό νερό 2-3 λίτρα (από τον βραστήρα). Αν δεν ξεβουλώσει θέλει άνοιγμα και καθάρισμα.

Δημοσ.

Θα πας σε ενα κατάστημα με είδη υγιεινής και θα ζητήσεις αποφρακτικό σωληνώσεων. Θα ρίξει μέσα στην σωλήνα. Δεν θυμάμαι πόσο πρέπει να το αφήσεις πριν ρίξεις νερό. 

Να ξέρεις οτο βρωμάει υπερβολικά. 

Τα τουμποφλο κτλ δεν κάνουν τίποτα.έχω ρίξει αμέτρητα και δεν είδα αποτέλεσμα. 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

χθες βραδυ δοκιμασα με ατσαλινα (εσκασα και 6 ευρ) που γραφτηκε εδω και τιποτα! τζιφος😪

3μ συρμα και δεν εκανε τιποτα....

αρα το προβλημα ειναι μετα τα 3 μετρα... αυτο το υγρο που σου λενε να παρεις ειναι καλο αλλα εχει 10€ περιπου και ισως παλι να μη κανεις δουλεια. Το εχω παθει αυτο, πηγα και αγορασα δυο μπουκαλια και πηγαν τσαμπα. Επρεπε να μπει ατσαλινα υδραυλικου και το προβλημα ηταν αρκετα μετρα πιο μεσα. Αφου το προβλημα δεν ειναι στην αρχη καλεσε καλυτερα  υδραυλικο.

Δημοσ.

Στη γειτονια μου Νεα Ερυθραια εχει μια αποθηκη χαρτικων που εχει εκει περα αποφρακτικο τζελ το οποιο βρωμαει υπερβολικα πολυ αλλα οταν το ριξεις ξεβουλωνει οτιδηποτε βρει δες σε αποθηκες χαρτικων εχουν πολυ δυνατα καθαριστικα - αποφρακτικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να μην βάζετε Υπερβολικά δυνατά καθαριστικά και άλλα παρόμοια. 

Σωλήνες είτε σιδηρου είτε χαλκού είτε πλαστικες έχετε όλοι, όχι ατσαλινες 😁😋 (ειδικά σε σιφωνια πλαστικά μην ρίχνετε κάτι πανίσχυρα καθαριστικά, γιατι μετά πάει το σιφωνι 😁

Κάτι τέτοια κάνετε και μετά μας φωνάζετε και λέτε χάλασαν οι σωλήνες κτλπ 😋

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Να μην βάζετε Υπερβολικά δυνατά καθαριστικά και άλλα παρόμοια. 

Σωλήνες είτε σιδηρου είτε χαλκού είτε πλαστικες έχετε όλοι, όχι ατσαλινες 😁😋 (ειδικά σε σιφωνια πλαστικά μην ρίχνετε κάτι πανίσχυρα καθαριστικά, γιατι μετά πάει το σιφωνι 😁

Κάτι τέτοια κάνετε και μετά μας φωνάζετε και λέτε χάλασαν οι σωλήνες κτλπ 😋

Ναι αλλά αν δεν τα κάνουμε αυτά, εσείς κλέφτες θα γίνετε; :) 

Μιλάει μία παθούσα που στο παλιό το σπίτι είχε καταστρέψει το σιφώνι με δυνατά καθαριστικά...

Καλή χρονιά να έχουμε παίδες!

Δημοσ.

πριν λιγο ηρθε υδραυλικος και χρησιμοποιησε τεχνολογικα μεσα που εγω ο αδαης δεν ηξερα

βεντουζα

(καλυψε με πλαστικο ολες τις τρυπες και μετα βεζουνταρε)

ευτηχως για μενα και το φορουμ.....δε χρεωσε

επιτελους θα πλυνω πιατα στη κουζινα

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θυμαμαι μια φορα που αργουσε πολυ να κατεβει το νερο εριξα μια φορα κοκα κολα(ξεθυμασμενη) και εγινε κομπλε, ισως να τα χωνεψε δεν ξερω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...