techfreak19 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Εχει βουλωσει ο νεροχυτης της κουζινας για τα καλα. Το νερο δεν φευγει κι ειναι απο χθες γεματος μεχρι τη μεση. Υπαρχει τροπος να το ξεβουλωσω μονος χωρις υδραυλικο? Θα εριχνα τουμποφλο αλλα φοβαμαι για τις σωληνωσεις.
George b Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 με το σφουγκαρι που πλενεις τα πιατα ριξε του λιγο νερο στο σφουγγαρι να εχει αρκετο νερο και πιεσε το προς την τρυπα με δυνατες κινησεις το σφουγαρι θα τραβηξει το νερο και θα το αναγκασει να περασει την σωληνα
Gigamestin Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Εχει βουλωσει ο νεροχυτης της κουζινας για τα καλα. Το νερο δεν φευγει κι ειναι απο χθες γεματος μεχρι τη μεση. Υπαρχει τροπος να το ξεβουλωσω μονος χωρις υδραυλικο? Θα εριχνα τουμποφλο αλλα φοβαμαι για τις σωληνωσεις. Αν είναι απο τους καινούργιους άνοιξε κάτω απο τον νεροχύτη και θα δεις κάτι σαν κουτί.Συνήθως αυτο ξεβιδώνει και έχει διάφορα απο τροφές σε πολτοποιημένη μορφή.Καθαρισέ τα καλά με ξύδι και χλωρίνη και θα εισαι λογικά κομπλε.Αν δεν είναι αυτό πιθανώς μπορει να εχει θέμα η κεντρική σωλήνα. 1
techfreak19 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 με το σφουγκαρι που πλενεις τα πιατα ριξε του λιγο νερο στο σφουγγαρι να εχει αρκετο νερο και πιεσε το προς την τρυπα με δυνατες κινησεις το σφουγαρι θα τραβηξει το νερο και θα το αναγκασει να περασει την σωληνα Ειναι ηδη γεματο με νερο , δεν ειναι οτι απλα βουλωσε. Δε φευγει καθολου το νερο. σιφωνι υπαρχει?μονοκατοικια? Ειναι σε πολυκατοικια αλλα δεν εχω ιδεα απο αυτα δυστυχως! Αν είναι απο τους καινούργιους άνοιξε κάτω απο τον νεροχύτη και θα δεις κάτι σαν κουτί.Συνήθως αυτο ξεβιδώνει και έχει διάφορα απο τροφές σε πολτοποιημένη μορφή.Καθαρισέ τα καλά με ξύδι και χλωρίνη και θα εισαι λογικά κομπλε.Αν δεν είναι αυτό πιθανώς μπορει να εχει θέμα η κεντρική σωλήνα. Δεν εχει κουτι , εχει ενα μεγαλο σωληνα ασπρο και δυο μικροτερους μεταλλικους
11demian111 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Ξεκινας με βεντουζα για να δημιουργηθει ανοιγμα στα υπολειμματα. Μολις αδειασει το νερο, ριχνεις 2 tuboflo. Τελειωνεις με ακουαφορτε για τυχον αλατα
groot Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δεν είναι εγκέφαλος ο νεροχύτης.... Ανοίγεις το ντουλάπι από κάτω. Βρίσκεις δίοδο μέσα στους σωλήνες. Καθαρίζεις. Παράλληλα φροντίζεις να έχεις κουβά να μαζέψεις τα νερά που θα πέσουν και δεν ξεχνάς: Εισπνοή, εκπνοή καθ' όλη την διάρκεια του εγχειρήματος. 2
cosmos000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 βεντούζα....ατσαλίνα....να αδειάσει το νερό και μετά τουμποφλό....σόδα+ξύδι+βραστό νερό....ή ότι άλλο βρεις στο σούπερ μάρκετ...
techfreak19 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 απλα με το τουμποφλο εχω ακουσει πως μπορει να τρυπησουν οι σωληνωσεις. να το ανοιξω δε παιζει με τιποτα δεν εχω ιδεα τι να κανω. βεντούζα....ατσαλίνα....να αδειάσει το νερό και μετά τουμποφλό....σόδα+ξύδι+βραστό νερό....ή ότι άλλο βρεις στο σούπερ μάρκετ... αυτο θα δοκιμασω να δω τι θα γινει! χωρις τουμποφλο για αρχη
saxos55 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Ό,τι και να κάνεις, υδραυλικό μην πάρεις. Απ' ότι έχω δει στο Brazzers, κατά 99% θα σε γ@μ#σ3ι. Οι μεταλλικοί σωλήνες είναι οι παροχές του νερού ζεστό /κρύο. Ό,τι είπε ο groot. Κουβά ή λεκάνη από κάτω, ξεβιδώνεις τον άσπρο, καθαρίζεις, ξαναβιδώνεις. 11
techfreak19 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Ό,τι και να κάνεις, υδραυλικό μην πάρεις. Απ' ότι έχω δει στο Brazzers, κατά 99% θα σε γ@μ#σ3ι. Οι μεταλλικοί σωλήνες είναι οι παροχές του νερού ζεστό /κρύο. Ό,τι είπε ο groot. Κουβά ή λεκάνη από κάτω, ξεβιδώνεις τον άσπρο, καθαρίζεις, ξαναβιδώνεις. σιγα μη παρω , αυτος θα μου πει 50 ευρω για 5 λεπτα δουλεια.
Liverpool89 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 σιγα μη παρω , αυτος θα μου πει 50 ευρω για 5 λεπτα δουλεια. Πολυ ορθη λογικη αυτο. 1
haris_216 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 σιγα μη παρω , αυτος θα μου πει 50 ευρω για 5 λεπτα δουλεια. Εννοείται πως δεν πρέπει να του τα δώσεις (αν και οι τιμές έχουν πέσει). Μα για 5 λέπτα;;; Αφού όπως είναι γνωστό πληρώνοντας τον κάθε επαγγελματία η τιμή πάει με το ζύγι (αν είναι για μπρόκολα και συναφή) ή με την ώρα (για κάθε παροχή υπηρεσίας). Αφού δεν πληρώνουμε ούτε την ευκολία, ούτε τη γνώση, ούτε την σιγουριά. Και από την άλλη βέβαια το τουμποφλό το φοβάσαι, σιφώνι να ανοίξεις δεν ξέρεις και για ατσαλίνα ούτε λόγος. Οκ, got it. Ρώτα τότε εδώ εμάς τους άγνωστους (και πιθανόν και άσχετους) ελπίζοντας να μην σου τύχει καμιά στραβή και τελικά δώσεις παραπάνω από αυτά που προσπαθείς να γλυτώσεις. υγ Για να μην παρεξηγηθώ ούτε τεχνικός είμαι αλλά ούτε και τους φωνάζω εύκολα σπίτι μου αφού μου αρέσει να το παλεύω μόνος μου. Αλλά πάντα μου την δίνει το γεγονός ότι όλοι έχουν (-με) άποψη για το πόσο πρέπει να στοιχίζει μια δουλειά (του άλλου πάντα) 6
techfreak19 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Δε χρειαζεται να το παιρνετε προσωπικα καποιοι. Σκεφτειτε πως μερικοι δεν εχουμε τα χρηματα που ζηταει ο υδραυλικος κι ο καθε υδραυλικος για τις πιο απλες δουλειες. Το οτι καποιοι χρεωνουν υπερβολικα ειναι γνωστο. Δε θα δωσω ουτε 30 ευρω για ενα βουλωμενο νεροχυτη,εκτος αν οντως υπαρχει σοβαρο θεμα και δε γινεται να το κανω εγω. Κατα τ'αλλα βοηθεια ζητησα , μιας και δε μου εχει ξανατυχει. Αν καποιοι δε θελετε να βοηθησετε αλλα να ασκεισετε κριτικη που δε πληρωνω τον υδραυλικο να ερθει καλυτερα μη σχολιαζετε. Γιατι κι εμενα μου την δινει. Ευχαριστω. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2016 από techfreak19 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα