antbyron Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, εδώ και μερικές μέρες η οθόνη του φορητού άρχισε να τρέμει. Σήμερα που ξαναδοκίμασα, η εικόνα διαλύθηκε τελείως. Δεν γνωρίζω πως ονομάζεται, δέστε φώτο Σε εξωτερική οθόνη δείχνει μια χαρά η εικόνα, άρα δεν σχετίζεται με κάρτα γραφικών. Υπάρχει περίπτωση να μην κάνει καλή επαφή ο connector της οθόνης και να παρουσιάζει τέτοιο πρόβλημα; G50-70 lenovo 1
corsair04 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Καλησπέρα, εδώ και μερικές μέρες η οθόνη του φορητού άρχισε να τρέμει. Σήμερα που ξαναδοκίμασα, η εικόνα διαλύθηκε τελείως. Δεν γνωρίζω πως ονομάζεται, δέστε φώτο IMG_20160415_131141548_HDR.jpg Σε εξωτερική οθόνη δείχνει μια χαρά η εικόνα, άρα δεν σχετίζεται με κάρτα γραφικών. Υπάρχει περίπτωση να μην κάνει καλή επαφή ο connector της οθόνης και να παρουσιάζει τέτοιο πρόβλημα; G50-70 lenovo η οθόνη σου χρειάζεται αντικατάσταση εφόσον πιάνει το χέρι σου άνοιξε την οθόνη και δες το μοντέλο της οθόνης υπολογίζω κοντά 60-70 για καινούρια οθόνη εάν την περάσεις εσύ εάν το πας για επισκευή γύρω στα 100 αλλά μπορείς να βάλεις και αγγελία να πάρεις μια μεταχειρισμένη σε καλή καταστήσει εάν το laptop έχει εγγύηση(επειδή υπάρχει ακόμη στην αγορά) κάνε χρήση της μην το ανοίξεις.
antbyron Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Το ενδεχόμενο να είναι ο connector αποκλείεται;
coolerman Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Το ενδεχόμενο να είναι ο connector αποκλείεται; αν είναι μέσα στην εγγύηση δεν το πειράζεις(το πηγαίνεις πίσω απο εκεί που έγινε η αγορά) στην θέση σου,πρώτα θα κοιτούσα τον connector(lcd cable) εφόσον δεν είναι μέσα στην εγγύηση όλα αυτά που αναφέρω.
coolerman Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δυστυχώς δεν είναι μέσα στην εγγύηση. κοίτα την καλωδιοταινία πρώτα,αν βρείς κάποιον να σε εξυπηρετήσει για δοκιμή θα είναι το καλύτερο. δεν είναι ακριβό ανταλλακτικό(απο ebay)
sil_unique Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 περίεργη σύμπτωση http://www.skroutz.gr/s/5585374/Lenovo-G50-70-i3-4005U-4GB-500GB-W8.html "μερικες φορες η εικονα κουνιετε"
antbyron Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Τελικά δεν έκανε καλή επαφή ο connector του panel, και με επανατοποθέτηση του διορθώθηκε.
rip Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, μόλις μου παρουσιάστηκε παρόμοιο πρόβλημα σε LENOVO B590, μόνο που δεν φαίνεται καθόλου εικόνα (μόνο γραμμές). Το συνέδεσα κι εγώ με εξωτερική οθόνη και δουλεύει μια χαρά. Το πήγες σε κάποιον τεχνικό ή το άνοιξες μόνος?
antbyron Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Καλησπέρα, εσένα είναι λίγο πιο έντονο. Μόνος το άνοιξα, είναι αρκετά εύκολο το σασι του δικού μου. Διάβασα ότι αρκετά lenovo έχουν θέμα με την επαφή του connector της οθόνης.
antbyron Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Φαίνεται εύκολη διαδικασία, δεν θέλει πολλά. Εγώ θα το δοκίμαζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα