bandicoot92 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σας,αγόρασα λοιπόν το TD-W8960N και απο τότε αρχίσαν τα προβλήματα μου.Εχω δοκιμάσει κάθε δυνατή ρύθμιση και δεν παιζει ποτέ.Ενώ το ADSL ειναι σταθερό και συγχρωνίζει, το λαμπάκι του ίντερνετ ειναι νεκρό!Εχω μιλησει άπειρες ωρες με wind και παλι τπτ.Αρχικα το ρίξαμε στα μοντεμ ( λεω στα γιατι εχουν αλλαχτεί 2)και εγινε αντικατάσταση .Να προσθέσω οτι οποιαδηποτε στιγμη βαλω το παλιο ρουτερ πάνω παιζει κανονικοτατα!Χθες καποια στιγμη εκει που κάναμε τις ρυθμίσεις ήρθε ξαφνικα το ίντερνετ .Απο τοτε που ήρθε ομως κάνει αρκετές διακοπές.Τι παιζει ρε παιδια γιατι έχω σαλτάρει, ασχολουμαι με ενα μοντεμ 2 βδομαδες τωρα.Να προσθέσω οτι η γραμμη ειναι fast path.Με το παλιό μοντεμ δεν ειχα κανένα απολύτος θέμα.
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 δες για Firmware update.σιγουρεψου οτι ειναι pppoe/llc Καλησπέρα σας,αγόρασα λοιπόν το TD-W8960N και απο τότε αρχίσαν τα προβλήματα μου.Εχω δοκιμάσει κάθε δυνατή ρύθμιση και δεν παιζει ποτέ.Ενώ το ADSL ειναι σταθερό και συγχρωνίζει, το λαμπάκι του ίντερνετ ειναι νεκρό!Εχω μιλησει άπειρες ωρες με wind και παλι τπτ.Αρχικα το ρίξαμε στα μοντεμ ( λεω στα γιατι εχουν αλλαχτεί 2)και εγινε αντικατάσταση .Να προσθέσω οτι οποιαδηποτε στιγμη βαλω το παλιο ρουτερ πάνω παιζει κανονικοτατα!Χθες καποια στιγμη εκει που κάναμε τις ρυθμίσεις ήρθε ξαφνικα το ίντερνετ .Απο τοτε που ήρθε ομως κάνει αρκετές διακοπές.Τι παιζει ρε παιδια γιατι έχω σαλτάρει, ασχολουμαι με ενα μοντεμ 2 βδομαδες τωρα.Να προσθέσω οτι η γραμμη ειναι fast path.Με το παλιό μοντεμ δεν ειχα κανένα απολύτος θέμα.
bandicoot92 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 δες για Firmware update.σιγουρεψου οτι ειναι pppoe/llcτο έχω κάνει update( αν και δεν παίζει τοσο ρόλο αυτό) οσο για τις ρυθμίσεις μου είπαν οτι πρέπει να ειναι pppoa (Αν και έχω δοκιμάσει και τα δυο)
poulinos Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 ολοι πλεον οι παροχοι παιζουν Pppoe/llc>το Pppoa vcmux αν και θα παιξει εν τουτοις δεν ειναι οτι καλυτερο πλεον. το έχω κάνει update( αν και δεν παίζει τοσο ρόλο αυτό) οσο για τις ρυθμίσεις μου είπαν οτι πρέπει να ειναι pppoa (Αν και έχω δοκιμάσει και τα δυο) αλλιως μιλα με tp link.εχουν πολυ καλο after sales.Ισως στο αλλαξουν.θα ειναι ευκαιρεια να παρεις και κανα καλυτερο μοντελο.
bandicoot92 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 ολοι πλεον οι παροχοι παιζουν Pppoe/llc>το Pppoa vcmux αν και θα παιξει εν τουτοις δεν ειναι οτι καλυτερο πλεον. Το θέμα ειναι οτι τωρα μόλις τα πηρα :/ αλλιως μιλα με tp link.εχουν πολυ καλο after sales.Ισως στο αλλαξουν.θα ειναι ευκαιρεια να παρεις και κανα καλυτερο μοντελο.
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 αλλιως το αλλαζεις με αλλο εφοσον εχεις αυτο το θεμα.μπορει να ειναι και καποια ασυμβατοτητα οπως εχει γινει με d link 2750 νομιζω που σε καποιους παροχους για να παρει ip επρεπε να φας 2 ωρες και μετα αν την εχανε παλι ξανα απο την αρχη.
bandicoot92 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μετά απο αρκετούς καβγάδες και ενω η wind δεν μου έβρισκε καμία λυση,μίλησα με τν tp link οι οποίοι ασχολήθηκαν-ενημερώθηκαν απο την wind και μου τα αντικατέστησαν και τα 2 8960 σε 8970!! Τα συνδεσα και το πρόβλημα λύθηκε και στις δυο γραμμες.Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μετά απο αρκετούς καβγάδες και ενω η wind δεν μου έβρισκε καμία λυση,μίλησα με τν tp link οι οποίοι ασχολήθηκαν-ενημερώθηκαν απο την wind και μου τα αντικατέστησαν και τα 2 8960 σε 8970!! Τα συνδεσα και το πρόβλημα λύθηκε και στις δυο γραμμες.Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. α.το να τσακωνεσαι με τον παροχο δεν ειναι οτι καλυτερο διοτι το θεμα δεν ειναι αποκλειστικο δικο τους ουτε σου φταινε σε κατι.ο παροχος δινει καποια χ ρουτερς.απο εκει και περα οταν παρεις εσυ ενα παιρνεις μαζι και τα ρισκα να υπαρχει ασυμβατοτητα.συνηθως η ασυμβατοτητα φτιαχνεται με firmware απο την πλευρα του ρουτερ και πιο σπανια απο την πλευρα του dslam.οποτε αν η tp link δεν θελει να το ψαξει παραπανω τοτε σωστα σου αλλαξε τα ρουτερ με αλλα.φαντασου πχ οτι η wind εχει και dslam alcatel.alcatel εχει και η cyta εχει και η forthnet.Μπορει και σε αυτους να μην παιρνει ip οποτε εκει η tp linkθα πρεπε να βγαλει firmware update.Λιγες περιπτωσεις ασυμβατοτητας αλλα υπαρκτες.αυτα για να μην τα ριχνουμε στον Provider.απλα επειδη το 8960 ειναι παλιο δεν αξιζει η tp link να ασχοληθει μαζι του.σου τα αλλαζει με ενα αλλο μοντελο και Problem solved.το καλο ειναι οτι εχει πολυ δυνατο after sales.
bandicoot92 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 α.το να τσακωνεσαι με τον παροχο δεν ειναι οτι καλυτερο διοτι το θεμα δεν ειναι αποκλειστικο δικο τους ουτε σου φταινε σε κατι.ο παροχος δινει καποια χ ρουτερς.απο εκει και περα οταν παρεις εσυ ενα παιρνεις μαζι και τα ρισκα να υπαρχει ασυμβατοτητα.συνηθως η ασυμβατοτητα φτιαχνεται με firmware απο την πλευρα του ρουτερ και πιο σπανια απο την πλευρα του dslam.οποτε αν η tp link δεν θελει να το ψαξει παραπανω τοτε σωστα σου αλλαξε τα ρουτερ με αλλα.φαντασου πχ οτι η wind εχει και dslam alcatel.alcatel εχει και η cyta εχει και η forthnet.Μπορει και σε αυτους να μην παιρνει ip οποτε εκει η tp linkθα πρεπε να βγαλει firmware update.Λιγες περιπτωσεις ασυμβατοτητας αλλα υπαρκτες.αυτα για να μην τα ριχνουμε στον Provider.απλα επειδη το 8960 ειναι παλιο δεν αξιζει η tp link να ασχοληθει μαζι του.σου τα αλλαζει με ενα αλλο μοντελο και Problem solved.το καλο ειναι οτι εχει πολυ δυνατο after sales. μετα απο τρεξίματα και μετα απο 2 αντικαταστάσεις και των 2 μόντεμ, περίπου ενα μήνα χωρίς ιντενετ σου λέγαν θα σου στείλουμε τεχνικό αλλα θα τον πληρώσεις δεν θα τσακωνοσουν;; Τέλος πάντων όλα καλα.
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 μετα απο τρεξίματα και μετα απο 2 αντικαταστάσεις και των 2 μόντεμ, περίπου ενα μήνα χωρίς ιντενετ σου λέγαν θα σου στείλουμε τεχνικό αλλα θα τον πληρώσεις δεν θα τσακωνοσουν;; Τέλος πάντων όλα καλα. το tp link το πηρες απο το εμποριο σωστα?επισης οπως γραφεις "Με το παλιό μοντεμ δεν ειχα κανένα απολύτος θέμα." που σημαινει οτι εχεις ασυμβατοτητα με το νεο.οποτε δεν βρισκω λογο ναμην εχεις ιντερνετ ενα μηνα εφοσον με του παροχου παιζεις οπως δεν βρισκω λογο να ερθεις τεχνικος σπιτι αλλο τοσο και να τον πληρωσεις αφου παλι με του παροχου παιζεις.δεν το λεω με κακια αλλα καλως η κακως κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι θα παιξουν ολα τα ρουτερ του κοσμου πανω στην γραμμη σου.ο παροχος σου δινει τα δοκιμασμενα απο εκει και περα βαζοντας αλλο πανω παιρνουμε τα ρισκα μας.πολυ μικρα μεν αλλα ναι παιρνεις ενα ρισκο.καποια διορθωνονται με firmware update οπως μου εχει τυχει με netgear που δεν επαιρνε ευκολα ip και μετα απο firmware update εστρωσε.αλλα αφου το εχεις κανει κατι αυτο δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.συνηθως παιζεις με firmware και με Pppoe/pppoa.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα