groot Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Hey, Θέλω να δω σε ένα project σε lua πως πάει ο κώδικας. Δηλαδή, step by step τιμές μεταβλητών, κλήσεις συναρτήσεων κτλ. Το πρόβλημα είναι ότι από Lua δεν ξέρω την τύφλα μου. Νομίζω όμως ότι για αυτό που θέλω να κάνω, δηλαδή να πατάω το next στον debugger και να βλέπω τις τιμές των μεταβλητών, δεν είναι και πολύ ανάγκη. Οπότε, ξέρει κανείς κανένα debugger; Βρήκα ότι το Idea έχει ένα plugin για Lua. Επίσης, βρήκα και ένα άλλο IDE Zero κάτι... δεν θυμάμαι όνομα ακριβώς. Ξέρει κανείς κάτι να προτείνει για να μην ψάχνω;
anon667 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Πιο παλιά που είχα ασχοληθεί οι περισσότεροι πρότειναν το Zero κάτι. https://studio.zerobrane.com/ 1
sundance_kid Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 @ts, εννοείται zerobrane, έχει scratchpad mode, σ' αφήνει να πειράζεις live τον κώδικα, και οι μεταβλητές και οι συναρτίσεις σου φαίνονται στο stack window. BTW είναι και γαμώ τις γλώσσες, για scripting εμένα μου φαίνεται πολύ πιο εύκολη απο την python και υπάρχει και πάρα πολύ documentation. Αυτό εδώ σου δίνει και υποστήρηξη για scripting σε .ΝΕΤ 1
groot Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Thnx αλλά dot NOT. ΟΚ. Άρα πάω για Zero κάτι Thnx guys!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα