91turbo Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Καλήμερα παιδιά Έχω το κουτί του τίτλου και μου έχει χαλάσει ένα κλιπακι είναι αυτό στα δεξιά στην φωτογραφία από κάτω, μπορώ να βρω σε κάποιο κατάστημα ίδιο για να το αλλάξω γιατί δεν κουμπώνει μόνο με το ένα και φαίνεται χάλια και πως να το βγάλω δεν ξέρω επίσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Καλήμερα παιδιά Έχω το κουτί του τίτλου και μου έχει χαλάσει ένα κλιπακι είναι αυτό στα δεξιά στην φωτογραφία από κάτω, μπορώ να βρω σε κάποιο κατάστημα ίδιο για να το αλλάξω γιατί δεν κουμπώνει μόνο με το ένα και φαίνεται χάλια και πως να το βγάλω δεν ξέρω επίσης κοιταξες στο eshop ? γιατι εχει αρκετα διαφορα τετοια πραγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
91turbo Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Κοίταξα αλλά δεν βρήκα κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
91turbo Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Τίποτα κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Αν και δεν ξερω το after sales support της Phanteks στειλτους email και μπορει να στο στειλουν και τσαμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
91turbo Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Και αυτό έκανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα