Xavier87 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Καλημερα! Ηθελα να ρωτησω κατα ποσο αυτα τα καταστηματα εχουν ανταλλακτικα που ειναι ΟΕΜ; Οπως για παραδειγμα, η οθονη θα ειναι η ιδια σε ποιοτητα ή υλικο με αυτην που αγοραζεις αρχικα το iphone? Αγορασα μια οθονη για iphone 5 60€ και την αλλαξα μονος μου (επιτυχως). Παρ´ολα αυτα ομως καποιες φορες εχει lag και παρατηρω να εχει και διαρροη φωτος απο πανω! Τι λετε; Να κρατησω την ιδια οθονη και να το παω να την ξανατοποθετησουν ειδικοι, ή να την αλλαξω με μια δικια τους; Ευχαριστω!
La_MoRt Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Να το πας σε επίσημη αντιπροσωπεία για επισκευή. Εγώ τη πάτησα με το IRED τους το πήγα για αλλαγή οθόνης σε 5 iphone τη πρώτη φορά το αλλάξανε και μέσα σε ένα 2 μηνο το τηλέφωνο κόλλαγε και άρχισε να πατάει μόνο του διάφορα, επίσης έκαψε και ένα πίξελ. Το πήγα πίσω και μου την ξανά αλλάξανε και βάλε βγάλε πρέπει να έχουν στραβώσει το σασί και τώρα το τηλέφωνο έχει διαρροή στο φως στο σκοτάδι από τα πλάγια. Δε νομίζω ότι αξίζει το κόπο να τραβιέσαι έτσι από το να πας απλά σε ένα επίσημο service και να κάνεις τη δουλειά σου.
corsair04 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Καλημερα! Ηθελα να ρωτησω κατα ποσο αυτα τα καταστηματα εχουν ανταλλακτικα που ειναι ΟΕΜ; Οπως για παραδειγμα, η οθονη θα ειναι η ιδια σε ποιοτητα ή υλικο με αυτην που αγοραζεις αρχικα το iphone? Αγορασα μια οθονη για iphone 5 60€ και την αλλαξα μονος μου (επιτυχως). Παρ´ολα αυτα ομως καποιες φορες εχει lag και παρατηρω να εχει και διαρροη φωτος απο πανω! Τι λετε; Να κρατησω την ιδια οθονη και να το παω να την ξανατοποθετησουν ειδικοι, ή να την αλλαξω με μια δικια τους; Ευχαριστω! εγώ πρόσφατα δοκίμασα την iepair κάνουν καλή δουλειά και στην τιμή είναι πρόθυμη να κάνουν παζάρια επίσης μπορείς να αγοράσεις ένα καλύτερο ανταλλακτικό και βάλεις αγγελία για αλλαγή επίσης γράψε για τι κινητό πρόκειται
georgeadams Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Καλημερα! Ηθελα να ρωτησω κατα ποσο αυτα τα καταστηματα εχουν ανταλλακτικα που ειναι ΟΕΜ; Οπως για παραδειγμα, η οθονη θα ειναι η ιδια σε ποιοτητα ή υλικο με αυτην που αγοραζεις αρχικα το iphone? Εδώ και λίγο καιρό οι επίσημοι Apple Premium και Authorized Resellers (πχ iStorm, iSystems, Document) κάνουν αλλαγές σε οθόνες με την άδεια της apple με γνήσια Apple ανταλλακτικά. Το κόστος λογικά θα είναι μεγαλύτερο από αυτά που αγοράζουμε από eBay κλπ. Ενδεικτικά, διάβασα κάπου πως για iPhone 6S η αλλαγή της οθόνης κοστίζει 170€.
an19gi75 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Από όσο ξέρω δεν υπάρχουν γνήσια ανταλλακτικά εκτός δικτύου apple. 1
giarosenko Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Από όσο ξέρω δεν υπάρχουν γνήσια ανταλλακτικά εκτός δικτύου apple. Έχεις δίκιο ότι κυκλοφορεί είναι "απομίμηση" δεύτερης ποιότητας δεν υπάρχει vendor "original" για Apple προϊόντα, και όσοι κοκορεύονται ότι είναι γνήσια ανταλακτικα απλά σου ποιανουν τον ποπο.
an19gi75 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Νομίζω ότι το μόνο που συμφέρει να πας σε τρίτους είναι όταν δεν σε συμφέρει να πας στην apple για κάποιο λόγο. Για παράδειγμα σε ένα ipad 3 ζήτησα από την apple αλλαγή μπαταρίας. Αυτό που μου είπαν πως δεν επισκευάζεται και το μόνο που έκαναν ήταν να τους δώσω την συσκευή και 300 ευρώ (!) για να μου δώσουν ανασκευασμένη... Υπόψην ότι για την ίδια διαδικασία στην Αμερική το κόστος αντικατάστασης είναι 100$.
Kostasspil Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Γνήσια είναι μόνο αν έχουν παρθεί από άλλες συσκευές Apple.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα