Ghost007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Τελικά μάλλον δεν έχω ήχο στα ηχεία επειδή σύνδεσα την οθόνη με HDMI. Μπορώ να πάρω ήχο απο τα ηχεία μου κρατώντας το καλώδιο HDMI ή πρέπει να το αλλάξω? περασες μαζι με της καρτας γραφικων και τους hd audio drivers ? δες και στο πινακα ελενχου στον ηχο και επελεξε απο που θες να πεζει ο ηχος..κανε set default..... γιατι μαλλον θα εχει μπει να πεζει απο την οθονη...
kinezos69 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 περασες μαζι με της καρτας γραφικων και τους hd audio drivers ? δες και στο πινακα ελενχου στον ηχο και επελεξε απο που θες να πεζει ο ηχος..κανε set default..... γιατι μαλλον θα εχει μπει να πεζει απο την οθονη... Στην κάρτα του ήχου μου εμφανίζει ως συσκευή μόνο την οθόνη. Πατάω εμφάνιση "απενεργοποιημένων συσκευών" αλλά δεν μου εμφανίζει τα ηχεία. Τι να κάνω?
Ghost007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Στην κάρτα του ήχου μου εμφανίζει ως συσκευή μόνο την οθόνη. Πατάω εμφάνιση "απενεργοποιημένων συσκευών" αλλά δεν μου εμφανίζει τα ηχεία. Τι να κάνω? ε δε μπορει...αλλαξες μηπως θεση στο καλωδιο τον ηχειων τπτ ? μηπως εχει βγει τπτ τετοιο...
kinezos69 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 ε δε μπορει...αλλαξες μηπως θεση στο καλωδιο τον ηχειων τπτ ? μηπως εχει βγει τπτ τετοιο... Όχι το έχω στην ίδια θέση. Δοκιμάζω και τα ακουστικά από την μπροστινή έξοδο του κουτιού και πάλι τα ίδια.
Ghost007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Όχι το έχω στην ίδια θέση. Δοκιμάζω και τα ακουστικά από την μπροστινή έξοδο του κουτιού και πάλι τα ίδια. το hdmi στη καρτα γραφικων το εβαλες ετσι ? και τα ηχεια ειναι πανω στη μητρικη .... δες και στο συστημα στη διαχειριση συσκευων εκει που λεει συσκευες ηχου κλπ ανοιξετο κανε δεξι κλικ ανιχνευση υλικου και δεξι κλικ ενημερωση μετα...
kinezos69 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 το hdmi στη καρτα γραφικων το εβαλες ετσι ? και τα ηχεια ειναι πανω στη μητρικη .... δες και στο συστημα στη διαχειριση συσκευων εκει που λεει συσκευες ηχου κλπ ανοιξετο κανε δεξι κλικ ανιχνευση υλικου και δεξι κλικ ενημερωση μετα... στην ανίχνευση εμφανίζει μόνο την οθόνη ως συσκευή.
Ghost007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 στην ανίχνευση εμφανίζει μόνο την οθόνη ως συσκευή. ναι ξαναρωταω ομως γιατι δε μου απαντησες και δε μου ερχεται κατι αλλο μετα απο 4 ωρες dark souls το hdmi το εχεις βαλει στη καρτα γραφικων ετσι...οχι πανω στη μητρικη....
kinezos69 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 ναι ξαναρωταω ομως γιατι δε μου απαντησες και δε μου ερχεται κατι αλλο μετα απο 4 ωρες dark souls το hdmi το εχεις βαλει στη καρτα γραφικων ετσι...οχι πανω στη μητρικη.... ναι είναι πάνω στην κάρτα γραφικών.
Ghost007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 ναι είναι πάνω στην κάρτα γραφικών. τι να σου πω πολυ κουλο το ολο θεμα εγω δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο ισως καποιος εχει καμια καλυτερη ιδεα παντως κανονικα επρεπε να σου δειχνει συσκευη ηχου δεν εχει καμια δουλεια το hdmi... δοκιμασε να το βγαλεις και να βαλεις οτι ειχες πριν dvi η οτι ειχες να δεις τι γινεται σου βγαζει παλι τα ηχεια κλπ... μηπως πηγες και πειραξες τπτ στο βιος ? τελευταια σκεψη.... μηπως πηγες να κλεισεις την onboard τη καρτα και εκλεισες του ηχου...
kinezos69 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Την onboard κάρτα δεν την έκλεισα(απενεργοποίησα) καθόλου, όπως και δεν πείραξα τίποτα απο bios. Το μόνο που έκανα έβαλα την κάρτα γραφικών και την σύνδεσα με HDMI ενω πριν συνδεόμουνα με το μπλε καλώδιο με τις βίδες(δεν ξέρω πως λέγεται )
kinezos69 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Τελικά μπήκα στη BIOS και είχε απενεργοποιηθεί η κάρτα ήχου. Αυτό προφανώς έγινε κατά την εγκατάσταση των drivers της nvidia. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. 1
Ghost007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Τελικά μπήκα στη BIOS και είχε απενεργοποιηθεί η κάρτα ήχου. Αυτό προφανώς έγινε κατά την εγκατάσταση των drivers της nvidia. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. ε μα ειπα καιγω....αν και αυτο δεν εγινε απο τα drivers ..τεσπα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα