Ilzals Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 γεια σας τι προτείνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Transmission παίζω εγώ εδώ και μια 10ετία , ακόμη και στα windows , linux αυτόν έχω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geoisis Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 +1 transmission εδω κ χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ilzals Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Transmission παίζω εγώ εδώ και μια 10ετία , ακόμη και στα windows , linux αυτόν έχω δηλαδή σε σχέση με utorrent είναι ποιο γρήγορος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Τώρα σε ταχύτητες δεν έχω κάνει και benchmark για να σου πώ διαφορές , σίγουρα είναι ελαφρύς σε σχέση με utorrent και πιο minimal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 +1 για Transmission Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zmaskos Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 δηλαδή σε σχέση με utorrent είναι ποιο γρήγορος? Σε μενα δινει το μεγιστο της γραμμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Και εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ilzals Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 δεν τον ήξερα αυτόν θα τον δοκιμάσω.Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vb23 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Εγώ χρησιμοποιώ τον μπλε βάτραχο (Vezu). Δεν με έχει κρεμάσει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisStinson Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Σαν τον Transmission στο Mac δεν έχει..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panathinaikara Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 utorrent ειναι πιο light σε παλια μηχανηματα (mid 2009 macbook pro) εμενα ρε παιδια, το transmission κολλαει αρκετα σε σχεση με utorrent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 εχει το qbit torrent Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Εγώ εδώ και μερικά χρόνια είμαι με qbittorrent. Το transmission χρυσό, ωραίο αλλά όταν ήθελα να διακοπών ένα Download για να κλείσω το pc, καθυστερουσε πολύ, μερικές φορές κρασαρε και γενικά πολλές φορές κατέληξα με 20gb corrupted αρχείο. Με το qbittorrent του λέω να κλείσει και κλείνει μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Transmission σε macosx και linux πολλα πολλα χρόνια τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα