Προς το περιεχόμενο

Ξρει κανεις απο βεσπ.... Porteus?


gf030

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι απορείες έχεις. Πολλές φορές δεν έχει σημασία τι linux τρέχεις.

Ελα φιλε σορυ που αργησα να απανατησω, ειναι μαλλον μια εξειδικευμενη διαδικασια που αφορα μονο την συγκεκριμενη διανομη.

Εχω απορια σχετικα με τo στησιμο των modules και συγκεκριμενα με ενα που προσπαθησα ανεπιτυχως πολλες φορες να στησω, μιλαω για το VLC (player)

Το ψαχνω μεσω USM, το βρισκω παταω download, μου λεει οτι χρειαζεται και αλλα βοηθητικα αρχεια, τα επιλεγω ολα και στο τελος επιλεγω merge... Μου φτιαχνει εναν φακελο λοιπον με ενα ασχετο ονομα, παταω πανω του και επιλεγω δημιουργια module.

Απο εκει και περα χανεται η μπαλα, μου λεει οτι το module δημιουργηθηκε, δεν μπορω να βρω που για να το κανω active, ασε δε που δεν μπορω να σβησω και τα αρχεια που κατεβασα αφου τωρα προφανως δεν χρειαζονται, με αποτελεσμα να σβηνω συνεχως το save.dat και να ξεκιναω απ' την αρχη.

Τι δεν κανω σωστα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το porteus ειναι ειναι ειδικη διανομη για φορητοτητα. Εγω το εχω χρησιμοποιησει σε ενα παλιολαπτοπ που χαλασε ο 1.8 zif σκληρος δισκος , και δεν μπορουσα να βρω αλλον. Τρεχει απο usb, γινετε και εγκατασταση. Οταν ομως τρεχει απο usb πρεπει να προσεξεις να εχεις filesystem ext# και οχι fat32/ntfs, γιατι δεν αποθηκευει αλλαγες. Σε καθε τερματισμο πεταει τις αλλαγες και ξεκιναει σε καθαρη εγκατασταση.

 

Σε καθε επανεκινηση/τερματισμο θα πρεπει να ξαναβαλεις το vlc.

 

Το εχεις σε σκληρο η usb ? τι filesystem εχεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το εχω σε usb, η νεα εκδοση σωνει αλλαγες και σε fat32 αρκει να ορισεις ενα αρχειο καποιου μεγεθους οπου εκει σωνονται οποιεσδηποτε αλλγες σε desktop, νεες εγκαταστασεις προγραμμαρων κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...