nek4d Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Οταν το ειχα παρει για μενα και για 3-4 φιλους, στο καπακι ειχα παρει και τζαμακια προστασιας καλου κακου, αφου ηταν γνωστο οτι δεν εχει γοριλα. Με τα τζαμακια (υπαρχουν φθηνα καλουτσικα και επωνυμε κυριλε) και νορμαλ χρηση, δεν υπαρχει προβλημα, σε φιλο που του επεσε ασχημα, το τζαμακι ραγισε αλλά η οθονη δεν επαθε τιποτε. Ειχα δοκιμασει πολλες ρομ, αλλα απο την στιγμη που κυκλοφορησε επισημη και για Ευρωπη και την δεχοταν κανονικα, την περασα σε ολους και πεταει με τα επισημα update. Δεν το εχω πια στα χερια μου, αλλα ηταν πολυ θετιμη εμπειρια, για τα κυβικα & λεφτα του, απλα σπερνει.
invisiblesurfer Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Ρε παιδιά πως αγοράζουμε απ' έξω? EBay, Amazon κλπ? Έχω maestro κάρτα αν έχει σημασία
Stogianz Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Ρε παιδιά πως αγοράζουμε απ' έξω? EBay, Amazon κλπ? Έχω maestro κάρτα αν έχει σημασία Εγώ προσωπικά αγοράζω είτε με την προπληρωμένη webuy mastercard της Πειραιώς είτε με Paypal Balance.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα