Nikolaosx Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Πρόσφατα είχα επνα πρόβλημα με τον σκληρό μου,αποτέλεσμα φορμάτ. Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση το ITunes και μου βγάζει συνέχεια το ίδιο μύνημα. Error 7 1114. Παρεπιπτόντως κάνω απεγκατάσταση όλα όσα έχουν να κάνουν με την Apple και μετά την επανεγκατάσταση μου κάνει τα ίδια. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
corsair04 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Πρόσφατα είχα επνα πρόβλημα με τον σκληρό μου,αποτέλεσμα φορμάτ. Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση το ITunes και μου βγάζει συνέχεια το ίδιο μύνημα. Error 7 1114. Παρεπιπτόντως κάνω απεγκατάσταση όλα όσα έχουν να κάνουν με την Apple και μετά την επανεγκατάσταση μου κάνει τα ίδια. Ευχαριστώ για την βοήθεια. εδώ είσαι ακολούθησε τις οδηγίες και θα είσαι εντάξει 1
Nikolaosx Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ ξανά για την άμεση λύση. Θα το παλέψω αύριο.
Nikolaosx Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Πάλι τίποτα παιδιά. Την τελευταία έκδοση του .NET FRAMEWORK την έχω ήδη εγκατεστημένη.Τα Windows μου είναι τα 10 και πατάνε στα 8.1. Ακολούθησα και τις οδηγίες από το apple support και πάλι τπτ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα