KilliK Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 μιας και η Major στην ταινια ειναι κατα πολυ πιο ανθρωπινη.Μου αρεσε που εμεινε στην λογικη των ανθωπινων συναισθηματων which misses the point of the original. οποτε μαπα ως μεταφορα. got it.
W0zzAp Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Παρεξηγησες το 2ο κομμάτι που είπα ή δεν το έγραψα πιο κατανοητά.Όταν έγραψα περί ανθρωπίνων συναισθημάτων εννοώ ότι είναι αυτό που θέλει να βρει η major όπως και στο original που λίγο πολύ θέλει να μάθει παραπάνω πράγματα για τα συναισθήματα και άφησε σε 2η μοίρα το κομμάτι της δράσης. Πάντως σε σχέση με την original major που ήταν τελείως ανέκφραστη είναι πιο "ανθρώπινη" όσο περνάει η ωρα στην ταινια
dekulinkgr Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 το original anime το εχεις δει; πως συγκρινεις το στορυ με αυτο; καλυτερο η χειροτερο; Βασικα οπως ειπε ο snake πιο κλισε σεναριο πεθαινεις.Το original πολυ καλυτερο σεναριο εννοειται. Η Γιοχανσον δεν ηταν κακη παντως και γενικα σαν ταινια μου αρεσε αλλα δυστηχως εχοντας δει το original,το σεναριο ηταν κατω του μετριου και αμα το συγκρινουμε με αυτο τοτε μιλαμε για χαλια.
skiabox Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Έχει ήδη 6.9 στο imdb. Ούτε για dvd δεν είναι δηλαδή. Καλά το ψιλιάστηκα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Υπερβολικό σε κόβω ειδικά από την στιγμή που δεν την έχει δει. Ειλικρινά μερικές φορες νομίζω μερικοί πιο πολύ χαίρεστε όταν βγαίνει μια ταινία μούφα παρα καλή, ίσως είναι η ιδέα μου... 6
W0zzAp Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Και γω το εγραψα οτι η αλλαγη του σεναριου καπως με χαλασε αλλα οπως ειπε ο συμφορουμιτης οτι δεν ειναι το ιδιο ενα anime του 1995 με ενα blockbuster του 2017.Γιαυτο και γω ημουν πιο μαλακος με την ταινια,γιατι οταν βλεπω εστω μια αξιολογη μεταφορα επιτελους απο anime θα την κρινω θετικα και ας ειχε καποιες αλλαγες.
skiabox Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Υπερβολικό σε κόβω ειδικά από την στιγμή που δεν την έχει δει. Ειλικρινά μερικές φορες νομίζω μερικοί πιο πολύ χαίρεστε όταν βγαίνει μια ταινία μούφα παρα καλή, ίσως είναι η ιδέα μου... Φίλε υπάρχουν και ταινίες που φαίνονται πόσο μούφα είναι από το τρέιλερ ακόμα.
Scullbag Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 6,9 στο imdb και η top κριτική του κοινού του δίνει 9/10. Οκ. Όσοι δεν γουστάρουν όμως εκ προοιμίου καλύτερα να μην την δουν, η ταινία αξίζει καλύτερο κοινό Δεν νομίζω ότι η Major ήταν ανθρώπινη στην ταινία, ρομποτική τελείως ήταν, μόνο σε συγκεκριμένες σκηνές είχε πολύ εκφραστικό βλέμμα αλλά αυτό ήταν όλο.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Φίλε υπάρχουν και ταινίες που φαίνονται πόσο μούφα είναι από το τρέιλερ ακόμα. Μα φυσικά, εγώ πάλι μονο το poster βλέπω και καταλαβαίνω με την μια άμα είναι καλή ή όχι... 2
skiabox Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μα φυσικά, εγώ πάλι μονο το poster βλέπω και καταλαβαίνω με την μια άμα είναι καλή ή όχι... Haters gonna hate (την κοινή λογική αυτή τη φορά). http://www.metacritic.com/movie/ghost-in-the-shell-2017 52 βαθμολογία στο metacritic.
W0zzAp Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Haters gonna hate (την κοινή λογική αυτή τη φορά). http://www.metacritic.com/movie/ghost-in-the-shell-2017 52 βαθμολογία στο metacritic. Παντως και στο metacritic user score και στο imdb η βαθμολογια κυμαινεται κοντα στα 7. Αποτι διαβασα ειναι σιγουρο οτι θα χασει λεφτα η παραγωγη τουλαχιστον 60m με βαση πως τα εχει παει μεχρι στιγμης.
Scullbag Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Παίδες έχετε διαβάσει ποτέ πως βγαίνουν τα στατιστικά στο imdb? " IMDb publishes weighted vote averages rather than raw data averages. Various filters are applied to the raw data in order to eliminate and reduce attempts at vote stuffing by people more interested in changing the current rating of a movie than giving their true opinion of it. The exact methods we use will not be disclosed. This should ensure that the policy remains effective. The result is a more accurate vote average." Κοινώς, κάνουν ό,τι γουστάρουν. Στα αναλυτικά στατιστικά, το 66,3% του δίνει τουλάχιστον 7. Από τη μια πραγματικά λυπάμαι που τα πήγε τόσο άσχημα στο box office, γιατί η μέθοδος που ακολουθήθηκε για να φτιαχτεί αυτή η ταινία από τεχνικής άποψης είναι απίστευτη και είναι κρίμα που δέχθηκε τέτοιο πλήγμα γιατί δεν θα προτιμηθεί από το Χόλιγουντ στο μέλλον, για να μην σχολιάσω για την απογοήτευση που φάγανε οι συμμετέχοντες (τα καημένα τα παιδάκια στο weta workshop :'( ) μετά από τόσο μόχθο, από την άλλη νομίζω ότι θα είναι από αυτές τις ταινίες που εκτιμάται περισσότερο αργότερα. Δεν συγκρίνω -σε καμία περίπτωση-, αλλά ξέρω ότι και το Blade Runner μετά βίας έβγαλε τα λεφτά του και επίσης είχε φάει ως επί το πλείστον θάψιμο όταν βγήκε.
KilliK Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 εγω το χαρηκα που πατωσε, το ειχαν ξεφτιλισει με το παραμυθι που ριχνανε για να δικαιολογησουν το ξεδιαντροπο whitewashing της ηρωιδας. επισης ισως την γλυτωσει και το AKIRA τωρα, λογικα θα παγωσουν τα σχεδια που ειχαν για το αμερικανικο remake. τελος, αποδειχθηκε οτι η επιτυχια του Lucy οφειλοταν στο οτι ακολουθουσε την μεγαλη επιτυχια του CAP2, και οχι στο star brand της ScarJo.
Scullbag Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Και γω το χάρηκα που πάτωσε. Το γεγονός ότι ταινιάρες του τύπου Boss Baby και Beauty and the Beast βγάλαν όλα τα λεφτά και καβάτζωσαν τις εντυπώσεις αντί για το σαφώς κατώτερό τους Ghost in the Shell λέει πολλά. Για την μπίζνα, το μάρκετινγκ, την ανθρώπινη κοινωνία. 2
KilliK Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 δεν πειραζει, το σηκουελ του θα παει καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα