Προς το περιεχόμενο

Ghost in the Shell (2017)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το "φάντασμα" μπορεί να σωθεί ίσως με "πνεύμα", για το "κέλυφος" δε βλέπω λύση ώστε να ακουστεί καλύτερο. Οπότε μάλλον ναι.

Ναι μην την ψάχνεις κάποια πράγματα δεν, σήμερα που θα πάω cinema θα ζητήσω στο ταμείο δυο εισιτήρια για τους "Δυναμικούς Καταδρομείς" :D :D :D

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=89yKotapLFE

Απτην μια ο Jahns δεν εχει ιδεα απτο anime και δεν του πολυαρεσε η ταινια και απτην αλλη ο Stuckmann μεγαλος φαν του anime και του αρεσε αρκετα η ταινια.Ελπιζω να μου αρεσει οσο αρεσε στον δευτερο που εκανε και καλυτερο review βεβαια στην ταινια.Προσωπικα θελω να δω αν θα καταφερουν να δειξουν το βαθυτερο νοημα που υπηρχε στο original anime σε σχεση με το ποσο δραση θα δειξουν.

• Like 2
Δημοσ.

Σπανια ταινίες μένουν πιστες στο original source οποτε το παίρνω ως καλο, άραγε να ξανά δει κάποιος το anime πριν την ταινία ή όχι?! Προσωπικά την είχα δει στα κοντά όταν βγήκε και δεν θυμάμαι χριστό.

Δημοσ.

Θα ξαναδώ το anime διότι δεν το θυμάμαι καλά, αλλά visually η ταινία είναι πραγματικά καλή. Στα υπόλοιπα και στο πόσο κοντά είναι σε νοήματα στο anime θα ξέρω αφού ξαναδώ του 1995.

Δημοσ.

Θα ξαναδώ το anime διότι δεν το θυμάμαι καλά, αλλά visually η ταινία είναι πραγματικά καλή. Στα υπόλοιπα και στο πόσο κοντά είναι σε νοήματα στο anime θα ξέρω αφού ξαναδώ του 1995.

Χαίρομαι που λες ότι είναι καλή αισθητικά γιατί έκλεισα εισιτήρια για μια από τις καλύτερες 3D αίθουσες στο London (μου πιάσαν τα οπίσθια, of course).

Ugh, έκανα το λάθος να διαβάσω κριτικές (και λέω λάθος γιατί ποτέ δεν πιστεύω τις καταραμένες κριτικές) και ξενέρωσα γιατί λένε πως έκαναν dumb down στο νόημα της ιστορίας και στους χαρακτήρες. Ισχύει? Σου φάνηκαν πεζοί σαν ήρωες? Γιατί στις συνεντεύξεις που παρακολούθησα ανέφεραν συχνά πόσο ενδιαφέρον είναι που οι χαρακτήρες της ιστορίας είναι πολυδιάστατοι. Για ποιο λόγο να το πεις αυτό και μετά να πας και να τους χαλάσεις -_-

Δημοσ.

Κοίτα είπα πως δε θυμάμαι καλά το anime ώστε να είμαι σίγουρος για dumb down ή όχι αλλά τουλάχιστον προσωπικά σε συγκεκριμένες σκηνές μου πέρασε το ανάλογο συναίσθημα, και σε δύο σημεία με "ενόχλησε" αυτό που έβλεπα και άκουγα αλλά με καλό τρόπο... αν καταλαβαίνεις τι λέω. It shook me up που λένε :P

Βέβαια γούστα είναι αυτά... δύο στους τρεις μας άρεσε, ο τρίτος το βρήκε οπτικά άρτιο αλλά χωρίς συναίσθημα.

PS. Ο Takeshi είναι απλά badass

Όποιος την είδε σε 3d ας πει δυο λόγια αν αξίζει.

Καλό είναι το 3d αξίζει σε σημεία (κυρίως όταν δείχνει πλάνα της πόλης) αλλά δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο. Κακό δεν είναι πάντως οπότε αν σε παίρνει οικονομικά δες το 3d.

PS. Η μουσική του Mansell είναι από τα plus της ταινίας επίσης

Δημοσ.

Τέτοια θέλω να ακούω :D

Το διάβασα που έγραψες ότι δεν θυμάσαι καλά το anime και γι'αυτό ζήτησα λεπτομέρειες. Το γεγονός ότι δεν θυμάσαι λεπτομέρειες σε κάνει πιο αντικειμενικό, γιατί δεν λες "στο anime ήταν έτσι/ήταν αλλιώς/ήταν καλύτερο κτλ". Άσε που αν όντως είχε γίνει dumb down θα το είχες καταλάβει, ανεξάρτητα από το τι θυμάσαι οι πεζοί χαρακτήρες ή το τετριμμένο storyline φαίνεται.

ΚΑΙ καλό soundtrack. Yeeeees.

Δημοσ.

Παιδια παντως εχουν πετυχει αρκετες σκηνες. Εγω θα του δωσω μια ευκαιρια χωρις προκαταληψη παντως.

https://www.youtube.com/watch?v=m-mpH6kDYYI

EDIT: Αυτη η μουσικη παντως! To 1o, αυτο και το Innocence εχουν απο τα κορυφαια soundtracks!

Μου αρεσει που προσπαθουν να κανουν οσο πιο καλη μεταφορα του anime και σιγουρα θα παω να το δω σινεμα κρατοντας και γω μικρο καλαθι.Θα κανω και ενα rewatch γιατι εχει περασει και καποιος καιρος απο τοτε που ειδα το anime για να μπορεσω να συγκρινω και καλυτερα την ταινια.

Ισχυει η μουσικη ειναι κορυφαια και σιγουρα απτα καλυτερα που εχω ακουσει γενικοτερα στην κατηγορια ταινιων.

• Like 1
Δημοσ.

Ο ηθοποιός που έπαιξε τον kuze πάντως,επαιξε πολύ καλα και θύμιζε κάπως τον raiden  απο metal gear.
Οπτικά ηταν έξοχη αλλα σα να το βιάστηκαν,να χάθηκαν λίγο και να έδωσαν μεγαλύτερο βάρος στο μπαμ μπουμ.
7 σιγουρα,συν ,5 για τη μουσική του μανσελ 

Δημοσ.

Παιδια παντως εχουν πετυχει αρκετες σκηνες. Εγω θα του δωσω μια ευκαιρια χωρις προκαταληψη παντως.

https://www.youtube.com/watch?v=m-mpH6kDYYI

EDIT: Αυτη η μουσικη παντως! To 1o, αυτο και το Innocence εχουν απο τα κορυφαια soundtracks!

Ούτε τα stand alone complex πάνε πίσω στο πόσο κορυφαία soundtrack έχουν, ειδικά το 2nd GiG. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...