Προς το περιεχόμενο

Ghost in the Shell (2017)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μεγάλη μούφα μου φαίνεται εμένα αλλά θα περιμένω και εντυπώσεις από τους πρώτους που θα δουν την ταινία.

Δημοσ.

απαράδεκτο φαίνεται, ας έρθουν και οι πρώτες εντυπώσες βέβαια αλλά looks like another generic sci-fi μαλακία με μηδενική, πλην της οπτικης, σχέσης με το anime και τις θεματικές του...

Δημοσ.

Το manga έχουν περάσει πολλά χρόνια και δεν το έχω στο μυαλό μου καλά και σε τι βάθος πιάνει τα αναμενόμενα θέματα.

Η ταινία είναι αρκετά καλή, οπτικά άψογη, αρκετά περιεκτική στη σχετικά μικρή διάρκειά της και αναφέρεται σε κάποιο βαθμό στα θέματα άνθρωπος, μηχανή, τι σημαίνει το "ghost", επιλογή, κλπ απλά όπως είπα δεν έχω καλό μέτρο σύγκρισης καθώς δε θυμάμαι καλά το manga.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το manga ή το anime; Γιατί το manga ήταν πολύ πιο silly (ο Masamune είχε κάνει και το Dominion Tank Police).

Edit: Μετά σοβαρεύει, αλλά στην αρχή, αν μου έλεγαν ότι η Motoko είναι ξαδέρφη της Leona, θα το πίστευα. :P

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
Δημοσ.

Το manga ή το anime; Γιατί το manga ήταν πολύ πιο silly (ο Masamune είχε κάνει και το Dominion Tank Police).

Apologies το anime εννοούσα.

Δημοσ.

Επαιζε τωρα το trailer στις δαφημισεις του Star...και στο τελος ακουω να λεει 'ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΣΤΟ ΚΕΛΥΦΟΣ'

*νευρικο γελιο*

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Επαιζε τωρα το trailer στις δαφημισεις του Star...και στο τελος ακουω να λεει 'ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΣΤΟ ΚΕΛΥΦΟΣ'

*νευρικο γελιο*

Το έλεγε σε κανονική ταχύτητα; Γιατί έχω ακούσει και σε σποτάκι ΤοΦάντασμαΣτοΚέλυφος σαν μια λέξη. :P

Δημοσ.

Απλά δεν το μεταφράζεις.

Το "φάντασμα" μπορεί να σωθεί ίσως με "πνεύμα", για το "κέλυφος" δε βλέπω λύση ώστε να ακουστεί καλύτερο. Οπότε μάλλον ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...