skiabox Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μεγάλη μούφα μου φαίνεται εμένα αλλά θα περιμένω και εντυπώσεις από τους πρώτους που θα δουν την ταινία.
snake_plissken2112 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 απαράδεκτο φαίνεται, ας έρθουν και οι πρώτες εντυπώσες βέβαια αλλά looks like another generic sci-fi μαλακία με μηδενική, πλην της οπτικης, σχέσης με το anime και τις θεματικές του...
Wayward Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Το manga έχουν περάσει πολλά χρόνια και δεν το έχω στο μυαλό μου καλά και σε τι βάθος πιάνει τα αναμενόμενα θέματα. Η ταινία είναι αρκετά καλή, οπτικά άψογη, αρκετά περιεκτική στη σχετικά μικρή διάρκειά της και αναφέρεται σε κάποιο βαθμό στα θέματα άνθρωπος, μηχανή, τι σημαίνει το "ghost", επιλογή, κλπ απλά όπως είπα δεν έχω καλό μέτρο σύγκρισης καθώς δε θυμάμαι καλά το manga.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Το manga ή το anime; Γιατί το manga ήταν πολύ πιο silly (ο Masamune είχε κάνει και το Dominion Tank Police). Edit: Μετά σοβαρεύει, αλλά στην αρχή, αν μου έλεγαν ότι η Motoko είναι ξαδέρφη της Leona, θα το πίστευα. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2017 από GhostRiderLSOV
Wayward Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Το manga ή το anime; Γιατί το manga ήταν πολύ πιο silly (ο Masamune είχε κάνει και το Dominion Tank Police). Apologies το anime εννοούσα.
*nenya* Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Επαιζε τωρα το trailer στις δαφημισεις του Star...και στο τελος ακουω να λεει 'ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΣΤΟ ΚΕΛΥΦΟΣ' *νευρικο γελιο* 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Επαιζε τωρα το trailer στις δαφημισεις του Star...και στο τελος ακουω να λεει 'ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΣΤΟ ΚΕΛΥΦΟΣ' *νευρικο γελιο* Το έλεγε σε κανονική ταχύτητα; Γιατί έχω ακούσει και σε σποτάκι ΤοΦάντασμαΣτοΚέλυφος σαν μια λέξη.
*nenya* Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Χαχαχαχ στα γρήγορα το έλεγε αν θυμάμαι καλά! Γελοίο ακουγόταν πάντως.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 *Όταν ο τύπος στην διαφήμιση ντρέπεται για αυτό που του βάζουν να διαβάσει* 1
mindtrapper Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Πως θα έπρεπε να το μεταφράσουν; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Εκτός αν έλεγαν "Η Ψυχή του Cyborg" ή καμιά τέτοια ομορφιά. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Πως θα έπρεπε να το μεταφράσουν; Απλά δεν το μεταφράζεις. 4
kostool13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Απλά δεν το μεταφράζεις. Το "φάντασμα" μπορεί να σωθεί ίσως με "πνεύμα", για το "κέλυφος" δε βλέπω λύση ώστε να ακουστεί καλύτερο. Οπότε μάλλον ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα