arxaggelos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Όλα καλά φαίνονται, αλλά η Σκάρλετ μάλλον μεγάλωσε κομματάκι για τέτοια.
Scullbag Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Όλα καλά φαίνονται, αλλά η Σκάρλετ μάλλον μεγάλωσε κομματάκι για τέτοια. o_O Ναι πραγματικά, στην ώριμη ηλικία των 32 είναι αργά πια για ταινίες δράσης. Arxaggelos επειδή το σχόλιό σου είναι αρκετά χαλαρό και 100% μη προσβλητικό θα πάρω το θάρρος και θα σε ρωτήσω (sorry για το off topic), ειλικρινά και χωρίς ίχνος ειρωνείας, τι σε κάνει να το λες αυτό? Θέλω να πω, ο Σβαρτζενέγκερ ήταν 37 στο 1ο terminator, ο Tom Cruise 35 στο 1ο Mission Impossible και ο Daniel Craig 44 στο Skyfall. Θα μπορούσα να αναφέρω κι άλλους πολλούς, αλλά you get the gist. Άρα δεν είναι ότι οι άνθρωποι εν γένη δεν μπορούν σωματικά μετά τα 30 να αντέξουν την κόπωση για τέτοιες ταινίες, ούτε δείχνει τους κοιλιακούς της και φαίνονται πλαδαροί. Δεν υπήρχε τέτοιο θέμα το 80' και το 90' που δεν είχαμε και ιδιαίτερο CGI, πόσο μάλλον σήμερα που ως επί το πλείστον τα σώματα των ηθοποιών είναι ψηφιακά. Επομένως γιατί? Έχασε το πρόσωπό της την νεανική στρογγυλάδα του και έχει περισσότερες γωνίες/ δεν έχει baby face? Μια μεγαλύτερη εμπειρία στο βλέμμα? Δείχνει πιο σοβαρή (?) και δεν κολλάει ο ρόλος? Ίσως οι ερωτήσεις μου θα έπρεπε να στοχεύουν σε άλλα μέρη του σώματος, αλλά ούτε που τα είδαμε αυτά στο trailer και κανένα από τα πλάνα δεν εστίαζε στην σεξουαλικότητά της έτσι κι αλλιώς (kudos γι'αυτό by the way, το πρόσεξα και ήμουν πολύ ευτυχής). Χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει πως δεν είναι εκεί, απλά είναι άλλο το θέμα της ταινίας (έχουμε πολλές τέτοιες με γυναίκες πρωταγωνίστριες τα τελευταία χρόνια). A! Και η Major 30αρα ήταν στο manga, οπότε δεν είναι ότι την έβαλαν να παίξει 16χρονο ας πούμε. Ξανά σόρρυ για το off topic αλλά θέλω να ενημερωθώ, είναι ένα ζήτημα για τον κινηματογράφο το συγκεκριμένο και έχω περιέργεια 3
arxaggelos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Να σου πώ την αλήθεια, δεν ξέρω. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία της ως αριθμό. Για κάποιο λόγο δεν μου κολλάει, σαν αν είναι "ξένη" στο πακέτο και δεν της πάει το είδος, σαν να "βάρυνε" ΄λίγο, who knows. Οριακά πλέον παίζει και τη Black Widow κατά τη γνώμη μου. Αν δεν το κάνουν εντελώς teen-παιδικό (όπως βγήκε πχ το αποτέλεσμα στο Aeon Flux) και παίξει κι αυτή σοβαρά ίσως και λίγο dark, ευχαρίστως να αλλάξω γνώμη.
_linuslost_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Να σου πώ την αλήθεια, δεν ξέρω. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία της ως αριθμό. Για κάποιο λόγο δεν μου κολλάει, σαν αν είναι "ξένη" στο πακέτο και δεν της πάει το είδος, σαν να "βάρυνε" ΄λίγο, who knows. Οριακά πλέον παίζει και τη Black Widow κατά τη γνώμη μου. Αν δεν το κάνουν εντελώς teen-παιδικό (όπως βγήκε πχ το αποτέλεσμα στο Aeon Flux) και παίξει κι αυτή σοβαρά ίσως και λίγο dark, ευχαρίστως να αλλάξω γνώμη. Δηλαδη συμφωνα με τα λεγομενα σου , μια χαρα ειναι η ηλικια της απλα εσενα σου φαινεται μεγαλη γιατι ετσι??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Αποκλειστικό trailer!
W0zzAp Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Ενω η μεταφραση ειναι σωστη,πως να το κανουμε καποια πραγματα δεν χρειαζεται να μεταφραζονται...... 6
W0zzAp Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Τα trailer που εχουν βγει παντως καλα μου φαινονται(ασχετα πως θα ειναι η ταινια).Ωραια σκηνικα,ατμοσφαιρα και καλη δραση.Πριν βγει η ταινια θα περασω απο ολα τα anime ταινιες σειρες που εχουν βγει μιας και τις σειρες δεν τις εχω δει,για να εχω δικαιολογια να το ξεψυρισω
xavier Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 τι σκατα ειναι αυτα τα τρειλερ, ολη την ταινια δειχνει... 1
snake_plissken2112 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 πφ, ολη η ταινια indeed, ελεος
liakinen Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Πάρα πολύ καλό trailer που όμως δεν πρέπει να το δει κανένας γιατί όπως γράφουν και τα παιδιά παραπάνω στην ουσία δείχνει σχεδόν όλη την ταινία. ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα