costacurta Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Θέλω να είμαι αισιόδοξος αλλά φενεται τραγικό....
Wayward Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Shelling sequence http://comics.trendolizer.com/2016/11/comicbookcom-ghost-in-the-shell-shelling-sequence.html 2
Wayward Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Οπτικά δείχνει μια χαρά. Για τα υπόλοιπα θα δούμε... 2
snake_plissken2112 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Οπτικα ναι, δειχνει εξαιρετικο Για ολα τα υπολοιπα θα δουμε οντως μιας κ δεν δινει κ πολλα παραπανω το συγκεκριμενο τρεηλερ 1
liakinen Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Βρε βρε να που ένα trailer αλλάζει κάπως την στάση μου απέναντι στην επερχόμενη ταινία. Ότι έγραψε ο φίλος παραπάνω, ανέλπιστα δυνατό.
LongTom Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Ωραία εφέ(εκτός από λίγες στιγμές που ήταν μλιεεε όπως όταν έβγαλε το cloak στην κλασσική σκηνή με το νερό )... Αυτά... Δεν είδα την έντονη cyberpunk αίσθηση που έβγαζε το αυθεντικό και φυσικά η μουσική ήταν δια τους ασιάτες λέοντες. Καμία σύγκριση με αυτό που ήταν εξαιρετικό και έπιανε την ουσία της ταινίας(δηλαδή την φιλοσοφική αναζήτηση): Με θύμισε τον ρόμποκοπ τον ασιάτη που τώρα έχει και βζιά... Ελπίζω να είναι κάτι άλλο,διότι είναι μεγάλο κρίμα και άδικο να χέσουν ακόμη ένα franchise/όνομα με άθλια ταινία.
W0zzAp Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Καλο το τρειλερακι,ωραια φαινονται τα σκηνικα.Το καλο ειναι πως δεν εδειξε ολη την ταινια σε ενα βιντεο.Ελπιζω να ειναι τουλαχιστον αξιολογο γιατι νταξει ειναι καπως ακατορθωτο να το κανουν ισαξιο των anime σε μονο μια ταινια.
Scullbag Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξη για 2 λόγους χάρης σε αυτό το trailer:1ον) Δείχνει ότι πραγματικά προσπάθησαν αισθητικά, δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα αν τα κατάφεραν γιατί δεν είδαμε την ταινία ακόμα, αλλά δεν κάναν τα δικά τους χολιγουντιανά στο trailer. Kudos στον σκηνοθέτη.2ον) Το trailer πραγματικά δεν δείχνει τίποτα για την πλοκή ΚΑΙ δεν έχει και ιδιαίτερα δυνατές σκηνές σε σχέση με το υπάρχον υλικό. Άρα η εταιρεία που έφτιαξε το trailer είχε υλικό για να φτιάξει κάτι φαντασμαγορικό που θα τραβήξει το μάτι του κόσμου (οπότε να κάνει τη δουλειά της αποτελεσματικά και χωρίς γκρίνιες από την παραγωγή) χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει το ζουμί της ταινίας.Και μην κράζετε την Scarlett σας παρακαλώ Υποτιμάτε απίστευτα τους manager του Hollywood όταν υποθέτετε ότι την επιλέγουν επειδή δείχνει ωραία στο φακό. Η γυναίκα είναι σφραγίδα ποιότητας. Σχεδόν όλες οι ταινίες που έχει παίξει είναι καλές ταινίες. Μερικές είναι και αριστουργηματικές: Lost in Translation, Her, Girl With a Pearl Earring, Match Point, Under the Skin (το οποίο αρχικά στο σινεμά με είχε ξενερώσει, αλλά το εκτίμησα με την 2η προσπάθεια). Κοινώς, βλέπεις Scarlett Johansson στο καστ και λες, θα τη δω. Έχετε ιδέα τι χρυσωρυχείο είναι για έναν ηθοποιό η φιλμογραφία του? Πιάνει και όλα τα γούστα, από low-budget κουλτουροταινίες μέχρι υπερπαραγωγές της Marvel.Και είναι και μια χαρά ηθοποιός. Δεν είναι Meryl Streep, αλλά δεν είναι και Megan Fox, έλεος. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Not bad, νομίζω παιζόταν και στην τηλεόραση κάποια εποχή άμα θυμάμαι καλά.
Darky Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δεν εχει αδικο σε αυτα που λεει. Η ταινια πιστευω θα ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπης, αλλα τιποτα παραπανω.
Scullbag Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Sorry ρε άνθρωπε, αλλά το βίντεο θα μπορούσε να είχε τίτλο "How to suck the life out of anything". Κάποιοι άνθρωποι απλά γουστάρουν να κάνουν τα πάντα να δείχνουν άσχημα, όπως κι αν είναι. Ευτυχώς που οι δημιουργοί δεν προσπαθούν ποτέ να μας ικανοποιήσουν όλους. Δεν θα σχολίαζα καν το βίντεο, αλλά τα πρώτα λεπτά μου ανέβασαν το αίμα στο κεφάλι και δεν άντεξα. Αμάν πια με το "να είναι πιστό στο αρχικό υλικό". Όχι, καμία υποχρέωση δεν έχει ένας δημιουργός να είναι πιστός στο αρχικό υλικό. Έκανε συμβόλαιο με τον original creator? Ναι. Συμφώνησαν στο τι δικαιώματα έχει ο νέος δημιουργός? Φυσικά. Πήρε έγκριση το έργο από αυτούς που έχουν ακόμα τα πνευματικά δικαιώματα για το Ghost in the Shell? Βεβαίως. Άρα μπορεί να κάνει ό,τι του κατέβει στην κούτρα, τέλος. Ξέρετε γιατί γυρίζεται live action ταινία το Ghost in the Shell? Γιατί κάποιος είδε/διάβασε το Ghost in the Shell, εμπνεύστηκε και είπε "θα ήταν πολύ γαμάτη μια live action ταινία βασισμένη σε αυτό το έργο" "πολύ θα γούσταρα να φτιάξω αυτές τις σκηνές στον πραγματικό κόσμο" "πολύ θα μου άρεσε να γράψω μια ιστορία βασισμένη σε αυτόν τον κόσμο". Πρότεινε ο άνθρωπος το σενάριο σε ένα στούντιο, τους άρεσε, το τροποποίησαν για να ταιριάζει στην ταυτότητα του στούντιο, μάζεψαν το cast&crew και γύρισαν την ταινία. Ποτέ σε κανένα σημείο της παραγωγής δεν είπε κάποιος "θα κάνουμε αυτή την ταινία για να χαρούν οι σκληροπυρηνικοί φανς". Ποτέ όμως. Ποτέ δεν το λέει κανείς στον κινηματογράφο αυτό, είναι άγραφος κανόνας, τον ξέρω από εμπειρία, όλοι όσοι ασχολούνται με τον κινηματογράφο το ξέρουν. Ποτέ δεν γυρίζεις μια ταινία με στόχο ένα μικρό και "εκλεκτό" κοινό, πάντα προσπαθείς να προσεγγίσεις όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους. Αυτό είναι το νόημα των τεχνών γενικότερα άλλωστε, η επικοινωνία μεταξύ ενός δημιουργού (ή μιας ομάδας) με την κοινωνία.
Darky Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Ναι αλλα με οσα εχουμε δει λιγο πολυ κανουν μεταφορα της παλια ταινιας σε live action για να "την δουνε και οι αμερικανοι", και ειναι κριμα το αποτελεσμα να βγει χειροτερο. Δεν ειναι καποια τελειως original ταινια βασισμενη στον κοσμο του GitS, δεν φαινεται να παταει πανω στο manga αλλα εχει το υφος της ταινιας. Και θα μου πεις οκ η ταινια δεν ειναι για σενα τον "σκληροπυρηνικο φαν", αυτο δεν σημαινει πως δεν πρεπει να κριθει απο τους σκληροπυρηνικους φανς. 1
Scullbag Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Ναι αλλα με οσα εχουμε δει λιγο πολυ κανουν μεταφορα της παλια ταινιας σε live action για να "την δουνε και οι αμερικανοι", και ειναι κριμα το αποτελεσμα να βγει χειροτερο. Δεν ειναι καποια τελειως original ταινια βασισμενη στον κοσμο του GitS, δεν φαινεται να παταει πανω στο manga αλλα εχει το υφος της ταινιας. Και θα μου πεις οκ η ταινια δεν ειναι για σενα τον "σκληροπυρηνικο φαν", αυτο δεν σημαινει πως δεν πρεπει να κριθει απο τους σκληροπυρηνικους φανς. Εννοείται πως θα την κρίνουν και καλά θα κάνουν Το θέμα είναι, δεν έχει βγει καν και κράζουν από ένα 2λεπτο trailer! Το οποίο νομίζω προφανώς δεν είχε κάτι τόσο απεχθές που να αξίζει τόσο κράξιμο. Γι'αυτό λέω πως είναι προφανές ότι υπάρχουν πολλοί που απλά προαποφασίζουν πως θα απογοητευτούν από κάτι, οπότε μετά όσο καλά και να το κάνει κανείς δεν θα τους αρέσει. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα remakes, ό,τι και να 'ναι. Λατρεύω την Jane Austen ας πούμε, αλλά μου άρεσε το Pride and Prejudice and Zombies. Ήταν καθαρή καφρίλα. Αν είχα τις ίδιες ιδέες με τον τυπά στο βίντεο θα έπρεπε να έχω πάρει τους δρόμους με δαδιά στα χέρια και να ετοίμαζα κρεμάλες με έναν όχλο σκληροπυρηνικών της παγκόσμιας κλασσικής λογοτεχνίας. Ευτυχώς δεν έχω τέτοιες ιδέες, οπότε μην περιμένεις να κράξω αν κάποιος χειριστεί ελεύθερα το υλικό ενός σύγχρονου μάνγκα ή να κατανοήσω τον φαν του μάνγκα που αντιδρά τόσο ακραία πριν καν βγει η ταινία. (Σημείωση: το Pride and Prejudice του 2005 από την άλλη δεν μου άρεσε καθόλου. Καθόλου όμως. Αλλά το είπα αφού πήγα στο σινεμά και το είδα. Παρότι συχαινόμουν την Keira Knightley τόσο πολύ που ειλικρινά απέφευγα τις ταινίες της.Η μόνη μου αντίδραση είναι -και ήταν- να προτείνω εντόνως την μίνι-σειρά του bbc αντί για την ταινία. Εκτός αν κάποιος ήθελε να απλά να δει ένα rom-com, για αυτή τη δουλειά έκανε η ταινία). Οι αμερικανιές πάντως φαίνονται από χιλιόμετρα μακριά (π.χ. το αμερικάνικο death at a funeral), η συγκεκριμένη ταινία δεν νομίζω ότι ανήκει σε αυτή την κατηγορία, από την αισθητική της τουλάχιστον, αυτό κατάλαβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα