Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη που να πουλάει ανταλλακτικά για Samsung Note 4;

Δημοσ.

Καλησπέρα,

γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη που να πουλάει ανταλλακτικά για Samsung Note 4;

τι ακριβώς ψάχνεις?

Δημοσ.

Το βύσμα φορτισης δηλαδή το micro usb charging port.

εδώ το επισκευάζεις ακριβά αλλά υπάρχει δυνατότητα να το φτιάξεις σε καλύτερη τιμή σηκώνουν παζάρια χωρίς απόδειξη  σκέτο ανταλλακτικό δεν νομίζω να βρεις και το μαγαζί είναι εδώ

αλλά παρ το από το ebay που είναι φθηνό και εάν μπορείς να το αλλάξεις και μόνο σου θα είσαι οκ με λίγα χρήματα επίσης μπορείς να βάλεις αγγελία και αφού έχεις το ανταλλακτικό να στο αλλάξει κάποιος άλλως με μικρο κόστος  

κι από αγγλια για ποιο γρήγορα 

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για την αναλυτικη απαντηση. Η αντιπροσωπεια ειναι φθηνοτερη, απορω με τα 80€ για μια απλη επισκευη. Εχει και στην Τσιμισκη ενα μαγαζι με τσ μισα λεφτα.

Την ξερω την λυση του ebay αλλα για να μην χανω χρονο ψαχνω για καταστημα. Αν δεν βρεθει κατι θα παρω απο Αγγλια αναγκαστικα.

Δημοσ.

θελω και εγω καμερα για το note 4 ενος φιλου αλλα φοβαμαι μην του παρω καμια απομημιση απο ebay και δεν ειναι αυθεντικια...πως μπορω να ειμαι σιγουρος? τι προτεινετε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...