Προς το περιεχόμενο

Smartphone 200-250 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα φτυσε το κινητο μου και ψαχνω για καινουριο αμεσα. Σκεφτομουν για κατι απο εξωτερικο αλλα φοβαμαι πως θα κανει καιρο να ερθει και δεν εχω περιθωριο. Ειμαι αναμεσα στα παρακατω:

http://www.gsmarena.com/lg_g3-6294.php

http://www.gsmarena.com/motorola_moto_g_%283rd_gen%29-7247.php

Απο εξω σκεφτομουν αυτα που τα βρισκεις στην ιδια τιμη περιπου:

http://www.gsmarena.com/oneplus_x-7630.php

http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_3-7863.php

Ζηταω μια γνωμη για τα παραπανω γιατι δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα με κινητα μεχρι προσφατα και/ή καποια αλλη προταση.

Δημοσ.

To Nexus δεν παιρνει επεκταση μνημης ομως και στην πραγματικοτητα ο ελευθερος χωρος στο 16ρι θα ναι καμια 11GB. Απο την αλλη το g flex απ' οτι ειδα δεν κανει την τελευταια αναβαθμιση του android αλλα επειδη ερχομαι απο iphone και δεν ξερω, εχει μεγαλη σημασια; Επισης σε σχεση με το g3 εχουν και τα δυο λιγοτερη ram και cpu.

Δημοσ.

Με την σειρά μου κι εγώ σε αυτά τα χρήματα πάντα θα διάλεγα Nexus 5x! Το καλύερο φυσικά είναι αν σε παίρνει να μαζέψεις ακόμα ενα 50αρικο να πας με την μια σε LG G4.

Δημοσ.

To Nexus δεν παιρνει επεκταση μνημης ομως και στην πραγματικοτητα ο ελευθερος χωρος στο 16ρι θα ναι καμια 11GB. Απο την αλλη το g flex απ' οτι ειδα δεν κανει την τελευταια αναβαθμιση του android αλλα επειδη ερχομαι απο iphone και δεν ξερω, εχει μεγαλη σημασια; Επισης σε σχεση με το g3 εχουν και τα δυο λιγοτερη ram και cpu.

Αν εξαιρέσεις την κάμερα του redmi note 3 PRO, σε όλα τα άλλα θεωρώ ότι είναι πολύ πιο value for money απ'τα υπόλοιπα. Το έχω και ενώ είχα πολλές συσκευές, θεωρώ ότι overall είναι η καλύτερη συσκευή που είχα.
Δημοσ.

Αν εξαιρέσεις την κάμερα του redmi note 3 PRO, σε όλα τα άλλα θεωρώ ότι είναι πολύ πιο value for money απ'τα υπόλοιπα. Το έχω και ενώ είχα πολλές συσκευές, θεωρώ ότι overall είναι η καλύτερη συσκευή που είχα.

Ναι απο αυτα που ειδα και εγω απο χθες που μου το προτειναν, με μια μικρη ερευνα, εκει κατεληξα. Το εχω σοβαρα υπ' οψιν πλεον.

Με την σειρά μου κι εγώ σε αυτά τα χρήματα πάντα θα διάλεγα Nexus 5x! Το καλύερο φυσικά είναι αν σε παίρνει να μαζέψεις ακόμα ενα 50αρικο να πας με την μια σε LG G4.

Οντως δεν ειχα δει οτι πλεον κυμαινεται στα 300 το G4 νομιζα ειναι αρκετα πιο ακριβο.

Για το htc one m8 ποια η γνωμη σας; Δεν ειχα ποτε htc αλλα την εχω σε μεγαλη υποληψη σαν εταιρεια.

Δημοσ.

Για το htc one m8 ποια η γνωμη σας; Δεν ειχα ποτε htc αλλα την εχω σε μεγαλη υποληψη σαν εταιρεια.

Χαχα, ήταν το προηγούμενο κινητό μου! Πολύ όμορφο, αξιόπιστο, με μετρια κάμερα αλλά γενικά πολύ καλό. Δε συγκρίνεται βέβαια με το xiaomi, το "κινέζικο" συγκρίνεται σχετικά άνετα με τις σημερινές ναυαρχιδες (με τιμή στο 1/3 των ναυαρχιδων). Το HTC ήταν ναυαρχίδα του '14...
Δημοσ.

Χαχα, ήταν το προηγούμενο κινητό μου! Πολύ όμορφο, αξιόπιστο, με μετρια κάμερα αλλά γενικά πολύ καλό. Δε συγκρίνεται βέβαια με το xiaomi, το "κινέζικο" συγκρίνεται σχετικά άνετα με τις σημερινές ναυαρχιδες (με τιμή στο 1/3 των ναυαρχιδων). Το HTC ήταν ναυαρχίδα του '14...

Ναι ειναι λιγο παλιο, αυτο ειναι το μειονεκτημα αλλα λενε οτι ακομα παει σφαιρα. Δεν κανω και τρελη χρηση στα κινητα κυριως θελω κατι να ειναι γρηγορο στο ιντερνετ και σε εφαρμογες τυπου βαιμπερ, flashscore. Σκεψου το τελευταιο κινητο μου ηταν ενα iphone 4s που το ειχα 5 χρονια σχεδον.

Δημοσ.

Ναι ειναι λιγο παλιο, αυτο ειναι το μειονεκτημα αλλα λενε οτι ακομα παει σφαιρα. Δεν κανω και τρελη χρηση στα κινητα κυριως θελω κατι να ειναι γρηγορο στο ιντερνετ και σε εφαρμογες τυπου βαιμπερ, flashscore. Σκεψου το τελευταιο κινητο μου ηταν ενα iphone 4s που το ειχα 5 χρονια σχεδον.

ΚΑΙ αυτό είχα :). Τι να σου πω, η επιλογή είναι δική σου. Πάντως θα έλεγα ότι αν δεν έχεις πρόβλημα με τις 5,5 ίντσες, τότε θα έπρεπε να πας στο Xiaomi. Θα το ευχαριστηθεις πιο πολύ όταν το σεταρεις με ελληνικά.
Δημοσ.

ΚΑΙ αυτό είχα :). Τι να σου πω, η επιλογή είναι δική σου. Πάντως θα έλεγα ότι αν δεν έχεις πρόβλημα με τις 5,5 ίντσες, τότε θα έπρεπε να πας στο Xiaomi. Θα το ευχαριστηθεις πιο πολύ όταν το σεταρεις με ελληνικά

Χαχαχαχ ταυτιση αποψεων. Πως ειναι σαν ποιοτητα κατασκευης το xiaomi; Γιατι ενα Asus που ειχα δει καποια στιγμη απο κοντα (το λεω γιατι ειναι και αυτο κινεζικο) μου ειχε φανει τελειως ψευτικο και φθηνη κατασκευη. Επισης να φανταστω το πηρες απο vickmall ετσι;

Δημοσ.

Χαχαχαχ ταυτιση αποψεων. Πως ειναι σαν ποιοτητα κατασκευης το xiaomi; Γιατι ενα Asus που ειχα δει καποια στιγμη απο κοντα (το λεω γιατι ειναι και αυτο κινεζικο) μου ειχε φανει τελειως ψευτικο και φθηνη κατασκευη. Επισης να φανταστω το πηρες απο vickmall ετσι;

Ναι, απ'το vickmall. Μια χαρά είναι εμφανισιακά, του έχω βάλει και μια θηκη που από πίσω μοιάζει λίγο με galaxy note 4,7€ από ebay. Το έχω σε χρυσό. Αν τελικά το πάρεις, να ζητήσεις tempered glass της Nillkin, είναι με διαφορά ό,τι καλύτερο. Ό,τι άλλο χρειαστείς, εδώ είμαστε ;)
Δημοσ.

Ναι, απ'το vickmall. Μια χαρά είναι εμφανισιακά, του έχω βάλει και μια θηκη που από πίσω μοιάζει λίγο με galaxy note 4,7€ από ebay. Το έχω σε χρυσό. Αν τελικά το πάρεις, να ζητήσεις tempered glass της Nillkin, είναι με διαφορά ό,τι καλύτερο. Ό,τι άλλο χρειαστείς, εδώ είμαστε ;)

Ευχαριστω πολυ για το χρονο σου! :)

• Like 1
Δημοσ.

Ναι απο αυτα που ειδα και εγω απο χθες που μου το προτειναν, με μια μικρη ερευνα, εκει κατεληξα. Το εχω σοβαρα υπ' οψιν πλεον.

Οντως δεν ειχα δει οτι πλεον κυμαινεται στα 300 το G4 νομιζα ειναι αρκετα πιο ακριβο.

Καλησπέρα!

Αν εξαιρέσεις οτι είναι κινητό του 2014 (που δεν είναι κακό απαραίτητα) έχουμε να κάνουμε με μια συσκευή που είναι στιβαρή, μεταλλικό σώμα και πολύ όμορφο οπτικά! Στα του εσωτερικού του έχει τον snapdragon 801 που δεν είναι και οτι πιο καινούριο πλέον, αλλά παραμένει ένας καλός επεξεργαστής. Απ την άλλη το Nexus 5x έχει 64bit επεξεργαστή (Snapdragon 808 - Hexa core)... Η μνήμη ram είναι στα 2GB και στις 2 συσκευές, το htc έχει bluetooth 4.0 και απλό usb 2.0 όσον αφορα την συνδεση, ενώ το 5x έχει bluetooth 4.2 με USB Type-C (έχει τα θετικά του το Type-c έχει και τα αρνητικά του, τουλάχιστον αυτόν τον καιρό που πρωτοενσωματόνεται ακόμα σε συσκευές...).

Γενικότερα για να μην κουράζω με τα specs (είπα τα βασικά παραπάνω) θα πω οτι το htc είναι ένα πολύ καλό κινητό και το έχει αποδείξει, με μεταλλική κατασκευή και αρκετά άλλα καλούδια στο εωτερικό του που όμως δεν παύει να είναι ένα κινητό του 2014! Το Nexus 5x είναι πιο καινούριο με νέας τεχνολογίας επεξεργαστή, usb type-c, bluetooth 4.2, fingerprint scanner κτλπ. Επίσης ας μην ξεχνάμε το πιο βασικό θετικό του 5x που δεν είναι άλλο από το Stock Android το οποίο θα σου χαρίσει πολύ όμορφη εμπειρία χρήσης με αρκετές αναβαθμίσεις και διάφορα άλλα features!

Προσωπικά θα διάλεγα το 5x (στην τιμή που είναι τώρα στο skroutz!), είναι πιο φθηνό, πιο καινούριο με καλές κάμερες, όμορφο σχεδιασμό και το βασικότερο, έχει stock Android!

Τέλος μην ξεχνάμε και το LG G4 που προείπα, αν είναι να δώσεις κάποια χρήματα παραάνω για το htc μετά με μια πολύ μικρή διαφορά πας άνετα και στο G4 που είναι μακράν καλύτερο και απ τα 2!

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, άλλοι θα συμφωνήσουν άλλοι θα διαφωνήσουν, στην τελική το θέμα έχει να κάνει με το τι σου αρέσει, τι συμφέρει (όσον αφορά την τσέπη σου) και τι σε καλύπτει περισσότερο! :) Ελπίζω να βοήθησα...

Δημοσ.

Η δική μου άποψη είναι, αν θέλεις να ρισκάρεις κοντά στα 200€, να πάς στην κινέζικη λύση του Xiaomi που θεωρητικά δείχνει πολύ δυνατό. Θέλει δουλειά βέβαια, το ρίσκο της 1ετους συνήθως Κινέζικης εγγύησης και της αναμονής για το πέρα δώθε (που για 200€ δεν αξίζει για μένα).
Για LG G3 και HTC One M8, πολύ καλές συσκευές αλλά περασμένης γενιάς, καλύτερα να τις πάρεις μεταχειρισμένες παρά να δώσεις 250€+ για 4πύρηνο.
Το LG G4 καλύτερα μακριά και αγαπημένοι λόγω των θεμάτων που έχει (θα έχει;)
Το LG Flex 2 (αν και ανέβηκε λίγο τελευταία) και το Nexus 5x (το 32GB) δείχνουν καλύτερη επιλογή και για μένα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...