Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια συγνώμη ...έχω ενα κινητό που εδώ και μερικές ήμερες το ειχα πουλήσει καπου ..το κινητό δούλευε μια χαρά..μετά απο μια εβδομάδα μου είπε να το πάρω πίσω γιατί το κινητό μπαίνει στο αρχικό λόγκο και μετά κάνει επανεκκίνηση συνέχεια
έτσι και το πήρα πίσω...με τα πολλά κατάφερα να του βάλω πάλι το ορίτζιναλ λογισμικό μέσο του σμαρτ απο το πσ.. έκανε πάλι επανεκκίνηση για μια μερα ..και ξαφνικά άρχισε να προχωράει την εγκατάσταση από το αρχικό λόγκο και να μπαίνει κανονικά στο λειτουργικό ...και εδώ και 2 μέρες δουλεύει κανονικά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα
τυχαία τώρα κατέβασα το phone info και μου λέει οτι ο knox είναι 0χ1 να μου πει κάποιος σίγουρα τι σημαίνει αυτό γιατί εγώ όταν το έδωσα ήταν 0χ0

Δημοσ.

και μπορεί να κάνει bootloop 3-4 μέρες και μετά να έρθει στα καλά του ?

γιατί τώρα εδω και 2 μέρες δουλεύει μια χαρά χωρίς ρεσταρτ ουτε τιποτα αλλο ...

Δημοσ.

Το bootloop μου ακούγεται σαν λανθασμένη custom rom.

Δυστυχώς δεν είμαι πολύ καιρό στο κόσμο του android οπότε παραπάνω δεν μπορώ να βοηθήσω.

Δημοσ.

Λοιπον ακου τη εγινε.

Το εδωσες με Knox 0 το ρουταρανε βαλανε μια προβληματικη custom rom σου ειπαν εχει προβλημα(και καλα)και παρτο πισω.

Εσυ του περασες την stock rom που δουλευει μια χαρα,αλλα το Knox εχει ηδη γραψει οποτε δεν μπορεις πλεων να κανεις κατι.

Και εγγυηση(αν ειχε)τωρα δεν εχει.

Αυτα εν συντομια....

• Like 3
Δημοσ.

στειλε μηνυμα στον αγοραστη γιατι στην εφερε. αν δεχθει να το παρει πισω καλως...αν οχι κανε αρνητικη αξιολογηση για να μην την ξαναπατησει κανενας αλλος...

Δημοσ.

Απλά δεν έπρεπε να το πάρεις πίσω.Μετά την απομάκρυνση του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Αν αυτός που στο αγόρασε ήθελε εγγύηση ας έπαιρνε καινούριο.Απο την στιγμή που του έδωσες το κινητό χωρίς πρόβλημα δεν έχεις καμία ευθύνη.

Ησουν πολύ αφελής...

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου ότι σου είπε ο saruman θα βάλανε καμία ρομ και δεν θα ήταν για αυτό τον bootloader και θα έπεφτε συνέχεια σε bootloop πρέπει να κινηθείς κάπως γιατί αυτός που στο γύρισε πίσω σου έκανε τεράστια λεμόγια

Δημοσ.

ναι αυτο πιστεύω γιατι μου εστειλε ενα μήνυμα στο άσχετο ..αν υπάρχει μοντελο με 4 πυρήνες και αλλο μοντελο με 8 πυρήνες... οπότε μάλλον κάτι πήγε να κάνει και δεν του βγήκε...

Δημοσ.

εγω το πηρα πριν ενα μηνα και κατι απο γνωστο σκρουτζομαγαζο και απο την αρχη ελεγε knox0-1.

Εσενα το ειχαν πειραξει απο την αρχει και στο πουλησανε για καινουριο...
  • Like 1
Δημοσ.

καλημερα

σήμερα πήγα να του κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και κανει παλι τα ιδια ...ενω μια βδομαδα δουλευε χωρις το παραμικρο πρόβλημα ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει ?

Δημοσ.

καλημερα

σήμερα πήγα να του κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και κανει παλι τα ιδια ...ενω μια βδομαδα δουλευε χωρις το παραμικρο πρόβλημα ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει ?

αν ειναι το c μοντελο το οχταπυρινο flashαρε του την καινουρια πολωνικη 6.0.1 μεσω odin και θα εισαι κομπλε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...