Unabomber Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Εδω και αρκετο καιρο χρησιμοποιω, not bad at all.... http://www.malinandgoetz.com/face/grapefruit-face-cleanser
xpapias Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Ποιος ψυχαναγκαστικος μετρησε τα 236ml και το εβαλε και στη συσκευασια; 1
Unabomber Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Ποιος ψυχαναγκαστικος μετρησε τα 236ml και το εβαλε και στη συσκευασια; Εδω με fl.oz (fluid ounce) μετραμε, οποτε μια χαρα αριθμος ειναι το 8.... το conversion ειναι αλλο θεμα...
fotaras13 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Γενικά όλα τα καλλυντικά της apivita είναι φτιαγμένα σε μεγάλο ποσοστό με φυσικά προϊόντα
Valerie_ Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω αν είναι κατάλληλο αλλά θα το προτείνω. Apivita cleansing με ελιά και λεβαντα Το χρησιμοποιώ κατά βάση για να καθαρίσω το πρόσωπο μου απο το μακιγιάζ αλλά και σε φάση χωρίς μακιγιάζ. Γενικά όλα τα καλλυντικά της apivita είναι φτιαγμένα σε μεγάλο ποσοστό με φυσικά προϊόντα Καλή επιλογή.Όπως και ένα άλλο της σειράς,για λιπαρά δέρματα με πρόπολη και κιτρο.
evabb Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω αν είναι κατάλληλο αλλά θα το προτείνω. Apivita cleansing με ελιά και λεβαντα Το χρησιμοποιώ κατά βάση για να καθαρίσω το πρόσωπο μου απο το μακιγιάζ αλλά και σε φάση χωρίς μακιγιάζ. Γενικά όλα τα καλλυντικά της apivita είναι φτιαγμένα σε μεγάλο ποσοστό με φυσικά προϊόντα Για το ντεμακιγιαζ δοκίμασε λάδι/βούτυρο καρύδας. Βάζεις λίγο στα δάχτυλα σου και μετά το απλωνεις σε όλο το πρόσωπο και κάνεις μασαζ. Τέλος σκουπιζεσαι με μια πετσετουλα να φύγουν τα διαλυμενα χρωματα. Μετά πλενεσαι με σαπούνι κτλ. Παμφθηνο και αφερει το μακιγιάζ καλύτερα από όλα τα ντεμακιγιαζ του εμπορίου και δεν χρησιμοποιείς και 1000 βαμβακακια ούτε τριβεις το πρόσωπό σου.
Glikos Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Να προσθέσω και την Avene σαν ποιοτική μάρκα. 1
nikospapadopoulos33 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Με διαφορά νομίζω της LA ROCHE-POSAY - EFFACLAR GEL MOUSSANT 400ML
ToniaPant Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Για δες κι εδώ https://www.atticabeauty.gr/proioda-omorfias/prosopo/katharismos-demakigiaz/katharistika-prosopou/?sortBy=BestSeller. Σίγουρα θα βρεις κάποιο να σου ταιριάζει. Έχει και αρκετά σε προσφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα