l.t.drakops Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) γεια σας μετα απο αποτυχημενη αναβαθμιση του mate 7 απο lolipop se marshmallow το κινητο δεν bootarei κανονικα παει μεχρι το logo της huawei και μετα κλεινει και ανοιγει μονο του.Προσπαθω να κανω install το lolipop πο εχω στν sd αλλα δε μπορω να το πατησω γιατι δε μου φουρτωνει αυτη η επιλογη (+ - volume and power) buttons .Τι αλλο μπορω να κανω γιατι βρησκομαι και χωρισ τηλ...... οταν βαζω την sd δε μπορω να μπω στο software upgrade mode αλλα οταν τη βγαζω μπαινει και μου λεει failed τι ν κανω ρε παιδια Επεξ/σία 15 Απριλίου 2016 από l.t.drakops 1
saruman123 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μπες σε recovery mode και κανε μια εκκαθαριση. "Wipe data / Factory reset" "Wipe Cache Partition" και κάνουμε επανεκκίνηση.
l.t.drakops Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 το εχω κανει φιλε μου παλι τα ιδια μου βγαζει
saruman123 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Οποτε πρεπει να περασης την ρομ απο την αρχει με καποιο Flash tool....
l.t.drakops Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 οταν τι συνδεω στο pc kai και κραταω + - volume and power μπαινει σε recovery mode και μου δειχνει ena usb που εχει σταματηση στο 5% και λεει install updates ποιο προγραμμα μου λες? το κινητο δεν ειναι rootarismeno
saruman123 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Καποιο για να φλασαρης την ρομ λεω,δεν εχει σχεσει με το ρουταρισμα. Οπως το Flash tool που κανει για MTK επεξεργαστες. Αν δεν γνωριζεις εγω λεω να το πας για service.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα