kostiska13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 καλησπέρα σας, ελπίζω να γράφω στο σωστό μέρος του φόρουμ αποφάσισα να αγοράσω μια επιστημονική αριθμομηχανή τύπου texas instrument γιατί έχω αγανακτήσει με ένα μάθημα στην σχολή μου.αυτό που θέλω σίγουρα είναι να μπορώ να "εισάγω" φύλλα excel τα οποία θα επεξεργάζομαι αργότερα και θα παίρνω αποτελέσματα την ώρα της εξέτασης.Επίσης είναι ανάγκη να λύνει συστήματα με 6 + εξισώσεις με αντίστοιχο πλήθος αγνώστων ΑΛΛΑ να εμφανίζει την διαδικασία επίλυσης στην οθόνη και όχι απλά το αποτέλεσμα.και τέλος να κάνει πράξεις μεταξύ πινάκων μεγαλύτερων από 3x3 πχ 5Χ5 τι μου προτείνετε να αγοράσω που θα με εξυπηρετήσει αλλα θα μείνει και για το μέλον?
xaerialtwistx Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) εχω το texas instruments nspire cx cas (το κορυφαιο μοντελο της εταιρειας) και εχουν περασει πολλα επιστημονικα κομπιουτερακια απο τα χερια μου. 1) το cx αν και εχει εφαρμογη για λογιστικα φυλλα αποθηκευει σε αλλο format. οποτε είτε ξεκινας απευθειας την δημιουργια λογιστικου φυλλου με το ενσωματωμενο προγραμμα, είτε αν εχεις ηδη ενα λογιστικο φυλλο στο excel, χρησιμοποιεις αυτο το προγραμμα για να το μετατρεψεις στο καταλληλο format για το texas instruments. 2) υποστηριζει συστηματα εξισωσεων με πολλους αγνωστους αλλα δεν σου δειχνει πως να το λυσεις και δεν νομιζω να υπαρχει επιστημονικο κομπιουτερακι που να στο δειχνει. σου παραθετω παραδειγμα απο το cx cas. 3) άπειρο πλήθος στηλων σε πινακες οσο για το ποιο θα προτεινα εγω, το αγαπημενο μου ειναι το HP50G και αυτό με το πρωτο να ειναι αρκετα πολυπλοκο στο να το μαθεις (αλλα και στην μιση τιμη). η texas instruments ειναι εξαιρετικη εταιρεια οπως και να'χει και οποιο μοντελο της και να παρεις θα σου κρατησει αρκετα χρονια με την υποστηριξη που δινει (το μονο συγχρονο μοντελο της HP ειναι το Prime το οποιο εχει αρκετα θεματα στο software ενω τα Nspire δεχονται και το ndless που τους προσφερει απειρα προγραμματα τριτων κατασκευαστων) Επεξ/σία 16 Απριλίου 2016 από xaerialtwistx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα