La_MoRt Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Παιδιά έχει εγκαταστήσει ποτέ κανείς το συγκεκριμένο εργαλείο να με βοηθήσει πως θα το κάνω; Το έχω εγκαταστήσει αλλά ποια αρχεία πρέπει να αλλάξω για να ανοίξει το GUI στο browser και να αρχίσει να δείχνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Πως λεγεται ΑΚΡΙΒΩΣ το πακετο που εγκατεστησες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Bandwidthd λέγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Κανονικα, ειναι στη σελιδα http://192.168.1.2/bandwidthdοπου 192.198.1.2 η ip του συστηματος σου. Αλλα δεν βλεπω να τρεχει κατι. Βασικα λεει οτι δεν υπαρχει καν σελιδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Κοίτα το ίδιο ακριβώς έκανα και εγώ. το εγκατέστησα και μετά πήγα να πατήσω αυτό που λες αλλά μου λέει ότι error apache κτλ. Οπότε μάλλον μετά την εγκατάσταση σίγουρα θα πρέπει να αλλάξω κάποια αρχεία που θα παίξουν τη σελίδα στη localhost. Αυτό δε ξέρω τι να πειράξω αλλά τελικά δε πολύ παιδεύτηκα και έστησα ένα cacti για να παρακολουθώ το bandwidth. Και για να βλέπω και ανα χρήστη τι γίνεται θα βάλω και ένα PRTG. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα