Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες,

πέθανε το κινητό μου και θέλω να αγοράσω καινούριο με χαμηλό budget...100-150 ευρώ...και θέλω να πάρω απο Κίνα, κάποιο lenovo, huawei, asus κλπ. Όσο κοίταξα είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο και χρειάζομαι βοήθεια να διαλέξω:

http://www.to2c.com/original-lenovo-a8-a806-basic-4g-fdd-lte-wcdma-smartphone-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0m.html

http://www.to2c.com/asus-zenfone-5-2gb-ram-16gb-rom-intel-z2560-dual-core-1-6ghz-android-4-3-smartphone-5-0-inch-hd-screen.html

Ποιό προτείνετε? Επίσης άμα έχετε κάποιο άλλο υπόψην σε αυτά τα λεφτά καλοδεχούμενο.

Ευχαριστώ ;-)

Δημοσ.

Οσο το εψαξα ειναι πολυ καλη περιπτωση το xiaomi redmi 3. Το μονο σημαντικο αρνητικο ειναι οτι δν αλλαζει μπαταρια, αλλα ειναι παρα πολυ δυνατη αυτη που εχει οποτε οκ. Οποτε παιζει να παρω αυτο, αλλα θα περιμενω να γραψει και αλλος κοσμος να ακουσω και αλλες προτασεις. :)

Με 7€ παίρνεις το Xiaomi Redmi 3 Pro, βάση το Kimovil. Με 13€ παραπάνω παίρνεις βλέπω στο kimovil και το Redmi Note 3 Pro, πάλι από το Geekbuying. Εκεί είναι πιο φθηνά.

Το pro το αγοραζεις με προπαραγγελια δν εχει βγει ακομα..οποτε δεν υπαρχουν και reviews κλπ. Οπότε δεν θα το προτιμήσω, αλλα σε ευχαριστω. :)

Δημοσ.

Οσο το εψαξα ειναι πολυ καλη περιπτωση το xiaomi redmi 3. Το μονο σημαντικο αρνητικο ειναι οτι δν αλλαζει μπαταρια, αλλα ειναι παρα πολυ δυνατη αυτη που εχει οποτε οκ. Οποτε παιζει να παρω αυτο, αλλα θα περιμενω να γραψει και αλλος κοσμος να ακουσω και αλλες προτασεις. :)

Το pro το αγοραζεις με προπαραγγελια δν εχει βγει ακομα..οποτε δεν υπαρχουν και reviews κλπ. Οπότε δεν θα το προτιμήσω, αλλα σε ευχαριστω. :)

δεν είναι προπαραγγελία, έχει βγει (vick/mini το πουλάνε), τώρα (θεωρητικά πάντα , πρακτικά ποτέ δεν ξες βέβαια) τι review να θες , το ίδιο είναι με μεγαλύτερο χώρο και μνήμη 

Δημοσ.

ειμαι τωρα αναμεσα στο redmi 3 και το redmi 3 pro.....για το redmi 3 προσφατα ξεκλειδωθηκε ο bootloader και ετοιμαζεται και ROM για rooting σιγα σιγα...αυτο ειναι πολυ σημαντικο για μενα..τωρα...στο pro...αλλαζουν οντως μονο RAM και Internal memory....αλλα..θα ειναι τα ιδια για το ξεκλειδωμα του bootloader κλπ? ή θα πρεπει να περιμενω να ξεκλειδωσουν και αυτο?

Δημοσ.

Ολα τα κινητά που βγήκαν ή θα βγούνε μετά το Xiaomi Redmi Note 3, θα είναι με κλειδωμένο bootloader. Κλειδώνει ο bootloader και στο Xiaomi Note Pro που έχω, παρότι βγήκε πριν το 3 που αναφέρω, εάν του περάσεις την αγγλοκινέζικη rom.

Δημοσ.

Για ολα η διαδικασία είναι ίδια. Κάνεις αίτηση, σου ερχεται ο κωδικός μετά καμιά 10αριά μέρες, το ξεκλειδώνεις και παιρνάς την ελληνική ρομ.

Δημοσ.

ναι εννοω, οτι βρεθηκε τροπος να τον ξεκλειδωσεις, οχι οτι στο δινουν ξεκλειδωμενο

Όλα που βγαίνουν από το εργοσταρσιο εχουν κλειδωμένο bootloader. Κάνεις αίτηση Online, σε μερικές μέρες σου έρχεται ο κωδικός και το ξεκλειδώνεις απλά και όμορφα. Αν βάλεις dev rom (ακόμα και την official dev) ειναι ξεκλείδωτο. 

Αυτό που "παρακάμφθηκε" ειναι να μπαινουν κάποιες roms (πέρα απο τις επισημες) που είναι πειραγμένες. Εγω έβαλα μια μεχρι να ερθει η εγκριση για ξεκλείδωμα και μετά ξεκλείδωμα και πέρασμα gtv (ελληνικής miui). 

To κλείδωμα δεν εχει σκοπό να ταλαιπωρήσει τους χρήστες, αλλά να βοηθήσει την ασφάλεια του κινητου (σχεση με find, δεδομένα, κλπ) για τους απλούς χρήστες. Οι power users παλι εχουν δυνατοτητα unlock. 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...