suruklemes Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ακου τωρα μόντα, κάηκε λέει ενα κυκλωμα που ειναι πάνω στη μητρική του λαπτοπ, με αποτέλεσμα να μην μπορει το λαπτοπ να φορτιστεί ή να δουλεψει μονο με ρευμα. Με τη μπαταρία του όμως δουλευει κανονικά. Έχω ακομα 70% μπαταρία, δηλαδή κανα μισάωρο εργασίας. Και σκεφτομαι, ρε μαν, να πετάξω το λαπτοπ ενώ λειτουργεί κανονικά (κατα τα λοιπά); Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να το φορτίζω και να το λειτουργώ μονο με μπαταρία να πουμε; Τέσπα, αν σας έρθει καμια ιδέα πετάχτετη, μπας και κανουμε μπρεϊνστορμινγκ.
coolerman Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 αν μας πείς και το μοντέλο... υπάρχουν φορτιστές,αλλά δεν ξέρω αν σε συμφέρει κάτι τέτοιο. 1
suruklemes Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 το μοντελο ειναι τοσίμπα σατελάτ c855d-13w ευχαριστώ
corsair04 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 το μοντελο ειναι τοσίμπα σατελάτ c855d-13w ευχαριστώ ο συγκεκριμενος υπολογιστής είναι ακόμα στην αγορά πόσο καιρό τον έχεις
suruklemes Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 τον εχω 6 μηνες, αλλα τον πηρα μεταχειρισμενονε ειναι εκτος εγκυησης
Euclides Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 H motherboard δεν επισκευάζεται; Αυτός που έκανε την διάγνωση του προβλήματος τι λέει;
SPANK Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Ανάλογα την ζημιά μπορεί να επισκευάζεται , αν εχει σκάσει κανένας ππυκνωτής ή κατι παρόμοιο θα τον αλλάξεις και θα ειναι κομπλές πρέπει ομως να το πας σε καποιο ειδικό να στο κοιτάξει
cmour79 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 δοκίμασες να κάνεις bios update? στη προσπάθεια μου να καταλάβω τι γίνεται σε αντίστοιχη περίπτωση με ενα satelite l500, διαβασα οτι είναι σύνηθες πρόβλημα των toshiba. Να μην αναγνωρίζει τη μπαταρία το λαπτοπ οπότε και να μην τη φορτίζει. Δυστυχώς στη δική μου περίπτωση η μπαταρία είναι στο 0% οπότε και το bios update βγάζει error (minimum μπαταρία 20%). Και εγώ έψαχνα να τη φορτίσω με εξωτερικό τρόπο άλλα δεν βρίσω το πως! 1
suruklemes Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 δοκίμασες να κάνεις bios update? στη προσπάθεια μου να καταλάβω τι γίνεται σε αντίστοιχη περίπτωση με ενα satelite l500, διαβασα οτι είναι σύνηθες πρόβλημα των toshiba. Να μην αναγνωρίζει τη μπαταρία το λαπτοπ οπότε και να μην τη φορτίζει. Δυστυχώς στη δική μου περίπτωση η μπαταρία είναι στο 0% οπότε και το bios update βγάζει error (minimum μπαταρία 20%). Και εγώ έψαχνα να τη φορτίσω με εξωτερικό τρόπο άλλα δεν βρίσω το πως! οχι δεν δοκιμασα Bios update, δεν πηγε το μυαλο μου το πηγα σε έναν "ειδικο" που αυτο θεωρησε οτι ειναι 80 ευρώ επισκευη αξίζει να δοσω 80 ευρώ για αυτο το μοντέλο, τι λέτε;
nikοs Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Αν δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου και έχεις σκοπό να κρατήσεις το λάπτοπ αξίζει. 1
nikοs Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Το να πάρεις μια μητρική και να το αλλάξεις μόνος σου θα σου βγει το ίδιο αν όχι και ακριβότερα και μπορεί να κάνεις και ζημιά...Να το πας στον μάστορα να στο επισκευάσει...Έκαστος στο είδος του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα