InspectoR95 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Κάτι που παρατήρησα τώρα. Δεν έχω να δώσω 1300 ευρώ μαζεμένα, και ψάχνω μαγαζί με δόσεις. Το θέμα είναι ότι με δόσεις βρίσκω public και τέτοιας κλάσης μαγαζιά, στα 1600 ευρώ. Δηλαδή πάω 300 ευρώ περίπου πάνω από το Skroutz. Να περιμένω το σεπτέμβρη να πάρω 15% off από retailer λόγω φοιτητικού πάσου; Και μιλάω για 128 ssd, ούτε λόγος για 256. Παρακολουθουσα την τιμη του για μηνες ωσπου το πηρα. Κατα καιρους πεφτει στα 1160+ .. Βαλτο στα αγαπημενα στο σκρουτζ και βαλε να σου ερχεται ενημερωση για αλλαγη τιμης. Νομιζω πως η εκπτωση τον σεπτεμβρη ειναι 10% και όχι 15% ( χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος ). Αν περιμενεις ομως μεχρι σεπτεμβρη λογικά δε θα πας στο μοντέλο του 2015, αλλα στο καινουριο που πιθανοτατα θα ανακοινωθει μεσα στο καλοκαίρι. Συνηθως η apple κρατάει την ίδια τιμη στα καινουρια μοντέλα.
Dinos_12345 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μιλάμε για τα Retina MBPs? Όποτε έτυχε να τα δω είχαν οθονάρες! Αν δεν τα έχεις δει από κοντά πήγαινε από κάποιο Public ή Κωτσόβολο! Πραγματικά με την Apple ποτέ μα ποτέ μην μένεις στα νούμερα που γράφουν οι συσκευασίες.Όχι μίλησα για τα απλά, φυσικά έχει οθοναρα το retina
militarist Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Κάτοχος pro 2015 μοντέλο 256 SSD 8GB ram, το χρησιμοποιώ στην δουλειά για προγραμματισμό και έχω ακόμα το Lenovo carbon X1. Το pro δεν παίζετε το συνιστώ ανεπιφύλακτα ) 1
Dinos_12345 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Εγώ σήμερα είδα την ανανέωση που έκανε η apple στο air. Επίσης έμαθα ότι μπορώ να πάρω και το επίδωμα ενοικίου άρα αν πάρω το air 13" τότε θα μου βγει τσάμπα. Αν οι αλλαγές που θα γίνουν στο pro δεν είναι σημαντικές, με βλέπω με air.
haHa Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Το air 11 το ξεχνας. Εχει μικρη οθονη που ειναι μη-παραγωγικη και τεραστια bezels που ουσιαστικα το κανουν σε μεγεθος κοντα σε 13αρι. Κοιτας οποτε για το air 13(και παλι μεγαλα bezel , αλλα οχι τοσο μεγαλα και λιγο μεγαλυτερη αναλυση) ή αν θελεις κατι με ποιοτικοτερη οθονη και οχι φθηνιαρικη σαν του air, πρεπει να πας αλλου. Οι λυσεις εδω ειναι ουσιαστικα 2: α) dell xps 13 που εχει μεγεθος σαν το air 11, αλλα με εξαιρετικη οθονη και ακομα καλυτερη αυτονομια. β) macbook pro retina 13 που εχει ποιοτικη οθονη, αλλα δυστυχως ειναι βαρυτερο κ με μικροτερη αυτονομια απο το air 13 και το dell xps 13. Διαφορα μεγεθους air 11" και air 13" : Διαφορα μεγεθους xps dell 13" και air 13"(παρομοια διαφορα που εχει το air 11 με το air 13") : Διαφορα μεγεθους xps dell 13" και air 11"(σχεδον ιδιο μεγεθος , παρολο την μικρη οθονη του air 11") : To dell xps 13 εκτος οτι ειναι αισθητα μικροτερο απο το air 13" παρολο την παρομοια οθονη 13", εχει και πολυ καλυτερη ποιοτητα οθονης(εδω δεχινουν την ιδια εικονα, απλα στο air δεν ξεχωριζεις κ πολλα υπο γωνια) και μεγαλυτερη αυτονομια: Η σειρα air παει για καταργηση, εχει πολυ φθηνιαρικη και ξεπερασμενη οθονη, ενω και το σασι του παραπεμπει σε παλιοτερα χρονια με τα τεραστια bezel κλπ: ------------------------------------------------------- Το έχω δει αλλά είναι λένε, απογοήτευση στην πληκτρολόγηση. Το υπόλοιπο απλά έρωταςΠρογραμματιστής ανέφερα ότι είμαι επειδή το πληκτρολόγιο θα είναι το main εργαλείο μου. Δεν ισχυει αυτο, εχει εξαιρετικο keyboard. Ενδεικτικα: http://www.theverge.com/2015/12/7/9860958/dell-xps-13-laptop-review-2015 The soft-touch finish on the palm rest is really comfortable, and although it picks up smudges, they’re not that noticeable. Dell’s keyboard doesn’t feel as solid as the one on Microsoft’s Surface Book, but I don’t have any major complaints. Keys are well spaced and comfortable to type on for hours, and the function keys are actually useful instead of being in the way. http://arstechnica.com/gadgets/2016/01/dell-xps-13-review-skylake-and-thunderbolt-3-make-the-best-a-little-bit-better/ In spite of the size, the keyboard remains competent and the touchpad remains first rate. Key travel is good for a laptop, the backlighting is effective, and overall the layout is reasonable. ----------------------------------------------------------------- Αν μπορεις να κανεις υπομονη, περιμενε να δεις μεχρι το καλοκαιρι τα νεα macbook pro retina που μπορει να πλησιασουν ή να ξεπερασουν το dell xps 13. Γιατι ειναι κριμα τωρα να παρεις το air που ειναι να καταργηθει, εχει φθηνιαρικη οθονη κλπ. ----------------------------------------------------------------- Τελος, ξεχνα τις δοσεις, γιατι ουσιαστικα οπως ειδες θα πληρωσεις το λαπτοπ καμμια 300αρια παραπανω απο τα μαγαζια που κανουν δοσεις. Παρτο με πιστωτικη απο οπου ειναι φθηνοτερο και κανε δοσεις με την πιστωτικη σου, θα σου βγει αισθητα φθηνοτερα. 1
Dinos_12345 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Wow. Εμ θα περιμένω να δω τι θα φέρει και το pro στο τραπέζι και θα κάνω μετά την αγορά. Πάντως θα κοιτάξω πάλι και τα 3 και θα αποφασίσω. Είναι το Mac στη μέση ρε συ. Αν με ικανοποιήσει το update με το bash στα w10 θα πάω Windows + XPS μάλλον.
tsofras Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Ξαναλέω μην ξεχνάς την μεγάλη ανάλυση και το μετανιώσεις.... Εκτός απο Mac , σε windows software (τρίτων τα windows μια χαρά κάνουν upscale) δεν θα βλέπεις την τύφλα σου, και αν θές να κάνεις κανα dual boot linux πάλι θα έχεις θέμα. Και απορώ σε όλα τα reviews γιατί δεν λέει κανείς ότι είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτά τα μοντέλα με τις HDPI οθόνες
7beast Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Καλησπέρα. Για προγραμματισμό και για video editing αγόρασα το δικό μου rMBP "13 Early 2015 και πραγματικά δεν το έχω μετανιώσει σχεδόν καθόλου. Πήγαινε να το δουλέψεις για να δεις καλύτερα αν θα σε βολέψει η οθόνη. Θα το λατρέψεις στο λέω.
QuantumWanderer Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Για πρώτη φορά στα χρονικά σκέφτομαι να πάρω Macbook και έχω την εξής απορία επειδή δεν βιάζομαι: να περιμένουμε να δούμε το καινούριο ή αγοράζουμε τώρα; Τώρα διαβάζω αυτό --> http://www.mobipicker.com/macbook-pro-2015-gets-big-discount-macbook-pro-2016-releasing-soon/
devill0 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Για πρώτη φορά στα χρονικά σκέφτομαι να πάρω Macbook και έχω την εξής απορία επειδή δεν βιάζομαι: να περιμένουμε να δούμε το καινούριο ή αγοράζουμε τώρα; Τώρα διαβάζω αυτό --> http://www.mobipicker.com/macbook-pro-2015-gets-big-discount-macbook-pro-2016-releasing-soon/ Υπομονη μεχρι να δουμε τα καινουργια αλλωστε κατι για ιουνιο ελεγαν οτι θα τα παρουσιασουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα