voltmod Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μία σημαντική πρόσληψη έκαναν ο Mark Zuckerberg και το Facebook. Η επικεφαλής του τμήματος ATAP (Advanced Technology and Projects) της Google, Regina Dugan, που παλαιότερα διοικούσε την DARPA, την Αμερικάνικη Υπηρεσία Προηγμένων Αμυντικών Ερευνών, πλαισιώνει το νεοσύστατο τμήμα Building 8, του οποίου στόχος είναι ανάπτυξη νέου, προηγμένου hardware μέσω “φιλόδοξου R&D”. Ο Mark Zuckerberg που ανακοίνωσε την πρόσληψη της Regina Dugan στο Facebook, δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος που θα έχει την Regina Dugan να εφαρμόζει επαναστατική ανάπτυξη στο στυλ της DARPA, με επιθετικά χρονοδιαγράμματα, εκτεταμένες συνεργασίες με Πανεπιστήμια, καθώς και με μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις με στόχο την ανάπτυξη, την κατασκευή και την αποστολή προϊόντων σε μεγάλη κλίμακα. Το Facebook θα διαθέσει εκατοντάδες ανθρώπους και εκατομμύρια δολάρια σε αυτή την προσπάθεια (Building 8) τα επόμενα χρόνια. Το Facebook έχει στόχο με επικεφαλής την Regina Dugan να πρωτοπορήσει στους τομείς της επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας, της Τεχνητής Νοημοσύνης, στην συνδεσιμότητα και σε άλλους σπουδαίους τομείς μέσα στα επόμενα 10 χρόνια. Site: Engadget
mirkos Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Bot στο facebook να μιλάνε με ανθρώπους... Και μετα Darpa... Building 8.... Κάπως έτσι παιδιά μου γεννήθηκε το SkyNet που ξεκίνησε τον 3ο παγκόσμιο. Γι αυτό πρέπει να πας πίσω στον Μάιο του 2017 και να κλείσεις το account σου. 15
JasonR Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ψψψψψψ τι λε ρε παιδί μου, άφησε τη Google στα κρύα του λουτρού? Αυτά είναι προβλήματα σοβαρά που πρέπει να μας απασχολούν.... 2
JohnyFire Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 μας τα τσουρεκοποιησατε με το φουμπουκι να το κλεισουν πια να ησυχασουμε.- 5
bazzil Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 μας τα τσουρεκοποιησατε με το φουμπουκι να το κλεισουν πια να ησυχασουμε.- Λόγο των ημερών που έρχονται φροντίζουν να μας τα τσουρεκοποιήσουν απο τώρα. 1
DimitrisVita Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Αμαζόνα! http://www.youtube.com/watch?v=tOgwxGrvVCU
johnyb98 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ναι, ρε παιδιά. Όντως. Δεν έχουμε τίποτ' άλλο πιό σοβαρό ν' ασχοληθούμε απ' το facebook? Δεν το ρίχνουνε στον κάδο permanently? Μας πρήξανε!!! 1
tehAllantin Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 με επιθετικά χρονοδιαγράμματα, εκτεταμένες συνεργασίες με Πανεπιστήμια, καθώς και με μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις με στόχο την ανάπτυξη, την κατασκευή και την αποστολή προϊόντων σε μεγάλη κλίμακα. Που εισαι δακονα να κανεις τσισάκια! 1
JimGer Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Εγώ πάντως αυτό που βλέπω από την είδηση είναι ότι το facebook από ένα site που θεωρώ ότι είναι αέρας κοπανιστός (δλδ το value του) καθότι μέχρι στιγμής έχει συγκεντρωμένο κόσμο μόνο και όχι κάποια τεχνολογική καινοτομία, πάει να μπει σε άλλα μονοπάτια και το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον. Αρχικά νέες δουλειές και καινούριος συνδυασμός μυαλών για κάτι που θα θυμίζει μέλλον (ελπίζω). Καλή και μόνο είναι η είδηση (Για το Building 8). Για την κυριούλα δεν την ξέρω αλλά δεν μ κάνει και για πρώτη είδηση. Προφανώς μπορεί να είναι πολύ γνωστή εκεί στις εταιρίες για τη δουλειά της. 1
johnyb98 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Από δω ακούμε, απο κει διαβάζουμε, πολύ μυαλό λέει ο Μάρκος. Εγώ, πάντως, θα παραδεχτώ μυαλό αυτόν που, εν μία νυκτί, θα καταφέρει να το κλείσει!!!
aggelos_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Όλο με τα κοντομάνικα είναι ο Μαρκ. Πως και δεν φοράει γραβάτα; Πάντως φαίνεται ότι το facebook το έχουν για να φέρνει τα φράγκα που θα αξιοποιήσουν σε άλλες τεχνολογίες. Αναρρωτιέμαι όμως μήπως πίσω από όλα αυτά κρύβονται άλλοι οργανισμοί. Κρατικοί σία κ.λ.π.
skazi283 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Bot στο facebook να μιλάνε με ανθρώπους... Και μετα Darpa... Building 8.... Κάπως έτσι παιδιά μου γεννήθηκε το SkyNet που ξεκίνησε τον 3ο παγκόσμιο. Γι αυτό πρέπει να πας πίσω στον Μάιο του 2017 και να κλείσεις το account σου. μας μιλάς απο το μέλλον? γιατί τώρα που μιλαμε.εχουμε 2016..!!με κάνεις και ανυσηχο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα