reaperno13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 καλησπέρα, έχω μία κάρτα ήχου Sound Blaster Zx, συνδεδεμένη μέσω οπτικής ίνας σε ενισχυτή Sony με 5.1 Ηχεία. Όλα λειτουργούν κανονικά, το πρόβλημα είναι πως μέσα από το software δεν μπορώ να κάνω σχεδόν τίποτα. Δηλαδή , δεν μπορώ να ελέγξω πως ακούγονται τα ηχεία, να κάνω ρυθμίσεις τίποτα. προηγουμένως που την είχα συνδεδεμένη με ένα έτοιμο σετάκι 5.1, όλα δούλευαν. Τώρα που έβαλα κανονικό ενισχυτή και ηχεία, δεν παίρνει κάποια ρύθμιση (για παράδειγμα δεν μπορώ να τεστάρω μέσα από το πρόγραμμα πως δουλεύουν τα ηχεία, και εννοείται ούτε ρύθμιση έντασης, ούτε DTS και οτιδήποτε). Καμία Ιδέα? κάπου έχει πάρει το μάτι μου πως το λογισμικό της creative έχει θεματάκια όταν συνδέεται σε κανονικούς ενισχυτές και όχι έτοιμα σετ ηχείων για pc... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 καλησπέρα, έχω μία κάρτα ήχου Sound Blaster Zx, συνδεδεμένη μέσω οπτικής ίνας σε ενισχυτή Sony με 5.1 Ηχεία. Όλα λειτουργούν κανονικά, το πρόβλημα είναι πως μέσα από το software δεν μπορώ να κάνω σχεδόν τίποτα. Δηλαδή , δεν μπορώ να ελέγξω πως ακούγονται τα ηχεία, να κάνω ρυθμίσεις τίποτα. προηγουμένως που την είχα συνδεδεμένη με ένα έτοιμο σετάκι 5.1, όλα δούλευαν. Τώρα που έβαλα κανονικό ενισχυτή και ηχεία, δεν παίρνει κάποια ρύθμιση (για παράδειγμα δεν μπορώ να τεστάρω μέσα από το πρόγραμμα πως δουλεύουν τα ηχεία, και εννοείται ούτε ρύθμιση έντασης, ούτε DTS και οτιδήποτε). Καμία Ιδέα? κάπου έχει πάρει το μάτι μου πως το λογισμικό της creative έχει θεματάκια όταν συνδέεται σε κανονικούς ενισχυτές και όχι έτοιμα σετ ηχείων για pc... Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Όταν συνδέσεις με οπτική συνήθως την αποδικοποιηση του ήχου δεν την κάνει η κάρτα ήχου αλλά η συσκευή οπότε αρκετές από της επιλογές χάνονται, δοκίμασες να συνδέσεις αναλογικά?
reaperno13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 όχι δεν δοκίμασα να συνδέσω αναλογικά γιατί λόγω καλωδίων με έχει βολέψει η οπτική ίνα. Αλλά μιας και το ανέφερες θα το δοκιμάσω! Σε ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα