Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτοχος Z3c εγώ και έχω μόνο θετικά με βάση την τιμή του να πω. Μάλιστα επειδή χρειάζομαι δύο κινητά σκέφτομαι να το πάρω σαν δεύτερη συσκευή σε άλλο χρώμα ή να πάω στο Z5c. Η MM κυκλοφορεί και στα δύο σε διάφορες χώρες αλλά σιγά τα αυγά. Το Z3c στην kk έκδοση ήταν άψογο. Τέρας μπαταρία, επεξεργαστής για μέση χρήση επίσης τέρας, 2gb ram για μέση χρήση μια χαρά, κάμερα που την ημέρα είναι αρκετά καλή, ποιότητα κατασκευής άψογη, λιτό design που εγώ είμαι λάτρης, αδιάβροχο αν και εγώ δεν θα έμπαινα σε πισίνα απλά ποτήρια με νερό και ατυχήματα τέτοιου τύπου τα έχει για πλάκα, μέγεθος άριστο (με ένα χέρι το δουλεύεις), οθόνη 720p [γιατί μας χρειάζεται μεγαλύτερη ανάλυση;] με πολύ καλά χρώματα. Αν σε όλα αυτά βάλεις ότι το Z5c είναι έστω και λίγο καλύτερο (εκτός της μπαταρίας που είναι λίγο χειρότερη) έφυγες για αγορά.

Δημοσ.

Για παράδειγμα αυτό που λές δεν είναι θέμα μεταχειρισμένου, αλλά επιβεβαιώμενο από την sony πρόβλημα harware, που επηρέαζε περισσότερο τις συσκευές λευκού χρώματος καθώς το φλας διαπερνούσε το πλαστικό και παρεμβαλλόταν στην λήψη με αποτέλεσμα να δημιουργεί μια γαλάζια θολή απόχρωση.

Aυτο κατα ποσο ισχυει? Το εχω διαβασει κι αλλου κι εγω θελω να το παρω σε ασπρο.

Δημοσ.

http://www.phonearena.com/news/Sony-acknowledges-Xperia-Z1-Compact-LED-flash-problem-says-the-issue-affected-only-a-small-number-of-phones_id54869

Στο z3 compact το πρόβλημα λύθηκε με την τοποθέτηση του φλας πιο μακρύα από τον φακό, οπότε θαρρώ ότι ούτε το  z5 compact θα παρουσιάζει τέτοιο πρόβλημα ανεξαρτήτως χρώματος.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...