livefreeordie Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Σκεφτομαι να αγορασω ενα, αλλα πλεον δεν πολυεμπιστευομαι την sony. Το εχει χαλασει πολυ. Αξιζει το συγκεκριμενο ? Το εχει κανεις που να μπορει να μου πει μιαν ολοκληρωμενη αποψη ?
vaas93 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Από προσωπική εμπερία δεν θα σου πρότεινα xperia, πόσο μάλιστα την compact σειρά. Θέματα σε hardware και software που άμα μπείς στο xperia forum θα πονέσει το κεφαλί σου. Αναξιόπιστη δυστυχώς πλέον η sony. Άμα θες compact δες τουλάχιστον το z3 compact, που έχει ωριμάσει στην αγορά και δεν χάνει σε κάτι σε σχέση με το z5, ίσα ίσα υπερτερεί στα σημεία. 3
livefreeordie Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Από προσωπική εμπερία δεν θα σου πρότεινα xperia, πόσο μάλιστα την compact σειρά. Θέματα σε hardware και software που άμα μπείς στο xperia forum θα πονέσει το κεφαλί σου. Αναξιόπιστη δυστυχώς πλέον η sony. Άμα θες compact δες τουλάχιστον το z3 compact, που έχει ωριμάσει στην αγορά και δεν χάνει σε κάτι σε σχέση με το z5, ίσα ίσα υπερτερεί στα σημεία. κι εγω με καχυποψια την βλεπω πλεον την sony λογω ολων αυτων που ηδη ανεφερες. απλα μου φαινεται καλο σαν τιμη με βαση τα specs και το μεγεθος ειναι ωραιο , εχω βαρεθει λιγο τα μεγαλα κινητα. στο z3 compact με χαλαει λιγο η μπροστα καμερα , επισης θα παρει το anrdoid 6.0?
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μια χαρα κινηταρτα ειναι κ το Ζ5 compact κ η sony γενικα..Απο το Ζ2 κ μετα ολα ειναι κινηταρες..Πιο παλια μοντελα κ εμενα δεν μου γεμιζαν το ματι αλλα εχει καποια χρονια με την σειρα Ζ που εχει φτιαξει καλο ονομα..Δεν μιλαω για κινητα m4 aqua και κατι παλια τυπου xperia j του 2012... Το Ζ5 compact ειναι το καλυτερο compact τηλεφωνο εκει εξω με πολυ καλη τιμη..Εχει πολυ δυνατο επεξεργαστη/καρτα γραφικων/ειναι αδιαβροχο/εχει στερεο ηχεια/πολυ καλη μπαταρια(κατι που δυσκολα βρισκεις στις μερες μας)/εχει καλο λογισμικο/εχει επεκταση μνημης/ραδιο/αριστη καμερα....και γενικα δεν του λειπει τιποτα και για εμενα το παιρνεις με κλειστα ματια !! Μπορειτε να μου πειτε κ εμενα που λενε κακα λογια για την σειρα Ζ5;; δεν ρωταω ειρωνικα αλλα θελω να ξερω κ εγω..Δεν ρωταω για κατι παλια xperia η πριν το Ζ2..Μην κρινουμε το Ζ5 επειδη καποιος εχει δουλεψει μονο ενα παλιο xperia j και δεν του εκανε
livefreeordie Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μια χαρα κινηταρτα ειναι κ το Ζ5 compact κ η sony γενικα..Απο το Ζ2 κ μετα ολα ειναι κινηταρες..Πιο παλια μοντελα κ εμενα δεν μου γεμιζαν το ματι αλλα εχει καποια χρονια με την σειρα Ζ που εχει φτιαξει καλο ονομα..Δεν μιλαω για κινητα m4 aqua και κατι παλια τυπου xperia j του 2012... Το Ζ5 compact ειναι το καλυτερο compact τηλεφωνο εκει εξω με πολυ καλη τιμη..Εχει πολυ δυνατο επεξεργαστη/καρτα γραφικων/ειναι αδιαβροχο/εχει στερεο ηχεια/πολυ καλη μπαταρια(κατι που δυσκολα βρισκεις στις μερες μας)/εχει καλο λογισμικο/εχει επεκταση μνημης/ραδιο/αριστη καμερα....και γενικα δεν του λειπει τιποτα και για εμενα το παιρνεις με κλειστα ματια !! Μπορειτε να μου πειτε κ εμενα που λενε κακα λογια για την σειρα Ζ5;; δεν ρωταω ειρωνικα αλλα θελω να ξερω κ εγω..Δεν ρωταω για κατι παλια xperia η πριν το Ζ2..Μην κρινουμε το Ζ5 επειδη καποιος εχει δουλεψει μονο ενα παλιο xperia j και δεν του εκανε Εγω δεν ξερω καθολου για την σειρα Z5 γιαυτο ρωτησα... Απλως επειδη εχει βγαλει πολλα ''κακα μοντελα'' αλλα κι εγω εχω απογοητευτει απο καποια κινητα sony που εχω παρει , δε θελω να δωσω 350+ ευρω τζαμπα και να σπανε τα νευρα μου παλι!
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δεν ειμαι φανμπου της σονυ ουτε καμιας εταιριας και ναι εχει βγαλει αρκετα μοντελα στο παρελθον κ τωρα η σονυ που εμενα δεν μου γεμισαν/γεμιζουν το ματι αλλα ποια εταιρια δεν εχει βγαλει σαβουρα;;; Tεσπα εγω την γνωμη μου σου ειπα μιας κ ρωτας για το συγκεκριμενο τηλεφωνο το οποιο το θεωρω αριστο κ ολοκληρωμενο μικρο τηλεφωνο κ σε κανενα τομεα δεν θα σε απογοητευσει..Εγω προσωπικα δεν εχω διαβασει κανενα προβλημα για την σειρα Ζ5 και μακαρι να ειχα τα λεφτα να χτυπησω ενα!! 1
livefreeordie Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δεν ειμαι φανμπου της σονυ ουτε καμιας εταιριας και ναι εχει βγαλει αρκετα μοντελα στο παρελθον κ τωρα η σονυ που εμενα δεν μου γεμισαν/γεμιζουν το ματι αλλα ποια εταιρια δεν εχει βγαλει σαβουρα;;; Tεσπα εγω την γνωμη μου σου ειπα μιας κ ρωτας για το συγκεκριμενο τηλεφωνο το οποιο το θεωρω αριστο κ ολοκληρωμενο μικρο τηλεφωνο κ σε κανενα τομεα δεν θα σε απογοητευσει..Εγω προσωπικα δεν εχω διαβασει κανενα προβλημα για την σειρα Ζ5 και μακαρι να ειχα τα λεφτα να χτυπησω ενα!! Kι εγω εχω ψηθει πολυ για το συγκεκριμενο μοντελο ! Ειδικα σε αυτο το μεγεθος και τιμη δε βρισκεις τετοιο τηλεφωνο.
vaas93 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z5-Z5-Compact-Z5-Premium/bd-p/xperia_z5 θα μου πείς τώρα λογικό είναι ο καθένας να γράφει τον πόνο του στα forum. εγώ όμως διαβάζα αυτά τα threads πριν πάρω το z1 compact και μου δημιοργήσαν πολύ καχυποψία πριν την αγορά του. και όταν το αγόρασα είδα πως τα περισσότερα ισχύουν. Τώρα αν εγώ ήμουν ένας από αυτούς τους άτυχους, μπορεί. Όσον αφορά το z5 compact είναι καλή επιλογή μόνο αναφορικά με το μέγεθος του. Μην παραβλέπεις πως είναι συσκευή με 2gb ram και 720p οθόνη και μέτριες επιδόσεις στην κάμερα. Αμα δεν σε ενδιαφέρει το μέγεθος εννοείται ότι υπάρχουν πολύ καλύτερες και πιο οικονομικές συσκευές. edit όσον αφορά το αδιάβροχο, μιλάμε για service arvato και άμα το κινητό πάρει νερό οι πιθανότητες να στο επισκευάσουν εντός εγγύησης είναι απειροελάχιστες.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Όσον αφορά το z5 compact είναι καλή επιλογή μόνο αναφορικά με το μέγεθος του. Μην παραβλέπεις πως είναι συσκευή με 2gb ram και 720p οθόνη και μέτριες επιδόσεις στην κάμερα. Αμα δεν σε ενδιαφέρει το μέγεθος εννοείται ότι υπάρχουν πολύ καλύτερες και πιο οικονομικές συσκευές. Μετριες επιδοσεις στην καμερα;;; To Z5 compact εχει την ιδια καμερα με το κανονικο Ζ5 κ μονο μετρια δεν ειναι η καμερα,απο τις καλυτερες εκει εξω κ ειδικα το βιντεο σε νυχτερινη ληψη ..Ειναι συσκευη με 720 αναλυση αλλα τα ppi ειναι στα 323 (ξερω δεν ειναι τπτ συγκλονιστικο αλλα ειναι αρκετα)..Εχει 2gb ram αλλα εχει εναν τουμπανο επεξεργαστη κ καρτα γραφικων οπου με το καλο λογισμικο της sony και την πολυ ΄ελαφρια΄ οθονη που εχει να διαχειριστει ολα κυλανε πολυ γρηγορα κ σμουθ..Εννοειτε οτι επρεπε να εχει 3gb αλλα δεν νομιζω να ειναι προβλημα με τετοιο soc/λογισμικο/οθονη..Ειναι πολυ καλο κ σε καλη τιμη για τα χαρακτηριστικα του κ με αυτονομια πανω απο τον μεσο ορο..Το Ζ5 compact ειναι καλο τηλεφωνο γενικα (σιγουρα οχι το καλυτερο) κ οχι επειδη καποιος αναγκαζεται να παρει μικρες διαστασεις
ikaruga24 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Προσωπικά θα το αγόραζα με κλειστά τα μάτια.
toyo73 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Προσωπικά θα το αγόραζα με κλειστά τα μάτια. Μια απο τα ιδια
StigmaX Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Σκεφτομαι να αγορασω ενα, αλλα πλεον δεν πολυεμπιστευομαι την sony. Το εχει χαλασει πολυ. Αξιζει το συγκεκριμενο ? Το εχει κανεις που να μπορει να μου πει μιαν ολοκληρωμενη αποψη ? Προχωρα αφοβα. Εξαιρετική συσκευή. Μοναδική στο μέγεθος της.
kwstas321 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z5-Z5-Compact-Z5-Premium/bd-p/xperia_z5 θα μου πείς τώρα λογικό είναι ο καθένας να γράφει τον πόνο του στα forum. εγώ όμως διαβάζα αυτά τα threads πριν πάρω το z1 compact και μου δημιοργήσαν πολύ καχυποψία πριν την αγορά του. και όταν το αγόρασα είδα πως τα περισσότερα ισχύουν. Τώρα αν εγώ ήμουν ένας από αυτούς τους άτυχους, μπορεί. Όσον αφορά το z5 compact είναι καλή επιλογή μόνο αναφορικά με το μέγεθος του. Μην παραβλέπεις πως είναι συσκευή με 2gb ram και 720p οθόνη και μέτριες επιδόσεις στην κάμερα. Αμα δεν σε ενδιαφέρει το μέγεθος εννοείται ότι υπάρχουν πολύ καλύτερες και πιο οικονομικές συσκευές. edit όσον αφορά το αδιάβροχο, μιλάμε για service arvato και άμα το κινητό πάρει νερό οι πιθανότητες να στο επισκευάσουν εντός εγγύησης είναι απειροελάχιστες. Φιλε απορία το εχω,τι προβλήματα σου εβγαλε; το ειχα 8 μηνες και οταν λεμε δεν εβγαλε το παραμικρό πρόβλημα το εννοώ. ...μονος μου εχθρός οι φωτογραφίες στο σκοτάδι, και αυτο,διότι ηταν μεταχειρισμενο και το καπακι δεν ηταν οπως έπρεπε να ειναι κουμπωμένο (χτύπαγε το φλας στο γυάλινο καπακι και έκανε θολούρες..)
vaas93 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Φιλε απορία το εχω,τι προβλήματα σου εβγαλε; το ειχα 8 μηνες και οταν λεμε δεν εβγαλε το παραμικρό πρόβλημα το εννοώ. ...μονος μου εχθρός οι φωτογραφίες στο σκοτάδι, και αυτο,διότι ηταν μεταχειρισμενο και το καπακι δεν ηταν οπως έπρεπε να ειναι κουμπωμένο (χτύπαγε το φλας στο γυάλινο καπακι και έκανε θολούρες..) Δεν θέλω να γενικέψω, την προσωπική μου εμπερία έγραψα και όσα διάβαζω στο forum. Και αυτό έλειπε όλες οι συσκευές να ήταν προβληματικές. Για παράδειγμα αυτό που λές δεν είναι θέμα μεταχειρισμένου, αλλά επιβεβαιώμενο από την sony πρόβλημα harware, που επηρέαζε περισσότερο τις συσκευές λευκού χρώματος καθώς το φλας διαπερνούσε το πλαστικό και παρεμβαλλόταν στην λήψη με αποτέλεσμα να δημιουργεί μια γαλάζια θολή απόχρωση. Εμένα προσωπικά μου κάηκε το μικρόφωνο μετά από κάποιους μήνες χρήσης και ενώ την συσκευή την είχα πιο καινούρια και από το μαγαζιού.
Voodooman Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Η σειρά compact της Sony για εμένα είναι εξαιρετική, το Z1c είναι από τα καλύτερα τηλέφωνα που είχα. Δεν είχε την κορυφαία κάμερα, αλλά ο συνδυασμός μεγέθους, επιδόσεων και γενικότερα όλο το πακέτο ήταν απολύτως αρμονικό. Το Z3c διατήρησε όλα τα καλά του και έβαλε μεγαλύτερη οθόνη στο ίδιο σασί με ακόμη καλύτερη κάμερα. Ακόμη και σήμερα θα το προτιμούσα σε σχέση με το Z5c, λόγω καλύτερης αναλογίας οθόνης/μεγέθους. Τα 2GB RAM μπορεί να φαίνονται λίγα, αλλά στην πράξη δεν είναι. Πάρε το Z3c, να σου περισσέψει και ένα ικανό ποσό. Πληροφοριακά για κάποιον που τον ενδιαφέρουν αυτά, το Z3c θα πάρει marshmallow.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα