Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγω 2 φορες που εχω στειλει το κινητο μου για επισκευη εντος εγγυησης το ειχε αναλαβει η procordia, την πρωτη φορα ομως καπως ειχαν καταφερει να το χασουν και ειχα μεινει χωρις κινητο για 1 μηνα, θα ηθελα να δω τις υπολοιπες εταιριες...

Δημοσ.

Μακάρι να είναι έτσι και να ήταν καμιά μούφα του παιδιού που του είπαν για arvato. Τεσπά όπως και να έχει για τη procordia δεν έχω άποψη αλλά για την arvato μακρια και αγαπημένοι...

Δημοσ.

σε flex 2 μια φορα που μου χρειαστηκε το service το εστειλα με εξοδα δικα τους το παρελαβαν το εφτιαξαν και μ το εστειλαν με δικα τους παλι εξοδα στην ουσια 2 μερες ηταν πηγαινε ελα και μια να το φτιαξουν!τρομερο service!

Δημοσ.

Απλά να ξέρουν τι θα περιμένουν οι δυνητικοί αγοραστές του Flex 2. Θα τους βγουν τα μάτια τη νύχτα.

Είναι τόσο ψηλά ρυθμισμένη η ελάχιστη φωτεινότητα (κυρίως από Android 5.1 και μετά) που μάλλον το 1% αντιστοιχεί στο 60% ενός φυσιολογικού smartphone. Αυτό έγινε για να βελτιωθεί η απαράδεκτη ποιότητα της οθόνης: grainy texture εφέ και μωβ αποχρώσεις σε χαμηλή φωτεινότητα.

Το προαναφερθέν, συν τον 810, συμβάλλουν στην απαράδεκτή αυτονομία ενός, κατα τα άλλα, συμπαθητικού smartphone.

Καλή τιμή αλλά να ξέρουμε για τι μιλάμε.

Φαντάζομαι οτι το είχες και το έδωσες?

Δημοσ.

Εξαιρετική συσκευή το flex 2.

Το θέμα της φωτεινότητας υπάρχει, αλλα ειναι ενα πλήρες μοντέλο, όλα πάνε σφαίρα, και για να λέμε την αλήθεια, αξίζει τρελλά σε αυτά τα χρήματα,

Ακόμη και στα 250 που κοστίζει αυτη τη στιγμή στο Σκρουτζ ειναι μια άψογη πρόταση.

Δημοσ.

procordia εχει το σερβις και ειναι το καλυτερο στην ελλαδα αυτη τη στιγμη. Τοσα χρονια ειχα lg :)

Ισχύει παιδιά, 2 φορές χρειάστηκα αλλαγή οθόνης και μου άλλαξαν όλη την πρόσοψη άμεσα....

Πολύ ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Σε φιλο που παράγγειλε επεσε ακυρο λογω λαθους τιμής.

Απαραδεκτη η amazon.fr που ειχε κιολας το fulfilled by amazon στο συγκεκριμένο προιον.

Δημοσ.

Σε φιλο που παράγγειλε επεσε ακυρο λογω λαθους τιμής.

Απαραδεκτη η amazon.fr που ειχε κιολας το fulfilled by amazon στο συγκεκριμένο προιον.

δεν φταιει η αμαζον το καταστημα που πουλα μεσω αμαζον φταιει ,κανετε παραπονο στην αμαζον ωστοσο να σας δωσει κανενα κουπονι ,προσωπικα σε παρομοια υποθεση ελαβα ενα express shipment  δωρεαν για την επομενη παραγγελια μου

Δημοσ.

Εμενα το δωσανε στη ups για παραδοση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...