217alexis Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Γειά σε όλους. Έχω το εν λόγω tablet και υποψιάζομαι ότι brickαρε (το brickαρα ), και θα ήθελα να δοκιμάσω να το περάσω στο stock του rom, προκειμενου να τεστάρω την εκδοχη αυτή. Αν κάποιος εχει αυτο το tablet, θα ήθελα να κανει ένα back up το rom του και να μου στο στείλει... Ευχαριστώ, προκαταβολικά... Πληροφοριες tablet CPU: RockChip 3026 Board: MID7856-MAIN-Ver1.3 ΥΓ: Εστειλα e-mail στην F&U (morris) να μου στείλει το official rom αλλα μου ειπαν οτι δεν μπορουν να στειλουν, αντι αυτου να στειλω το tablet για service... EDIT 1: Κατάφερα να βρω rom που ταιριαζει και το παραθέτω σε περιπτωση που το χρειαστεί κάποιος http://crewrktablets.arctablet.com/?p=3476 (παίζουν όλα μια χαρα αλλα δεν δουλεύει το wifi...θα ξαναποστάρω οταν βρω λυση) Επεξ/σία 14 Απριλίου 2016 από 217alexis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
217alexis Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 EDIT2: Δεν μπορω να βρω καποιο fix για το wi-fi. Παρακαλώ όποιος εχει το εν λόγω tablet θα με υποχρεωνε αν εκανε ενα back up το ρομ ή το kernel του. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LonelyBaron Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 έχω ένα με σπασμένο digitizer, λογικά μπορώ να πάρω τον kernel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
217alexis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Θα τι εκτιμουσα πολύ αν το εκανες. Συγγνώμη που απαντώ καθυστερημενα, (ενα μήνα αργοτερα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
super_ban_bunny Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Αν και παλιό το νήμα , ίσως να σε πετύχω ...Που βρήκες τους drivers ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Αν και παλιό το νήμα , ίσως να σε πετύχω ...Που βρήκες τους drivers ; http://www.insomnia.gr/topic/636965-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%AE-%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD/?fromsearch=1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα