agiohorion Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 καλημερα πως μεγαλωνω το παραθυρο σε outlook 2016 Mac οταν παω να κανω απαντηση σε mail . δηλαδη παταω απαντηση και μου το βγαζει σε μικρο παραθυρο και δεν ειναι φωτισμενη η επιλογη να το κανω μεγαλυτερο το παραθυρο , καμμια βοηθεια ?? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
an19gi75 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 ΄Εχω το ίδιο office και όταν απαντάω σε μέηλ η επιλογή του μεγαλώματος του παραθύρου φωτίζεται όταν πας τον κένσορα επάνω σε αυτό. Τώρα το δοκίμασα και έπιασε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agiohorion Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 ΄Εχω το ίδιο office και όταν απαντάω σε μέηλ η επιλογή του μεγαλώματος του παραθύρου φωτίζεται όταν πας τον κένσορα επάνω σε αυτό. Τώρα το δοκίμασα και έπιασε. δηλαδη ? και κανει full screen ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
an19gi75 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα