dimips Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Το power bank το βλέπω πολύ κακή λύση την οποία δεν θα επέλεγα ποτέ επειδή συνήθως κυκλοφορώ με τζιν ούτε καν το s6 δε χωράει, το iPhone 6 και 6s πολύ πιο μαζεμένο επίσης. Είδα κάπου ότι έβγαλαν μια Rom για s6 xtrestolite που διορθώνει και μπαταρία και multitasking λένε αλλά χάνεις εγγύηση και μεταπωλητικη αξία. Ποια η γνώμη σας ;
carrypizza Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Αν σκοπεύεις να το κρατήσεις πολυ καιρό τότε βάλε ρομ αλλιώς άστο γιατί θα χάσεις αρκετή μεταπωλητική αξία καλύτερα πάνε σε iPhone γιατί και να μην σε βολεύει γυρνάς εύκολα σε s6 με μικρή ζημιά 1
giannis.36 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Το 4s εφτασε με 512ram το 2016 οποτε το 6 δεν θα σε προβληματισει!ps. iphone 6 user
DjVassel Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Κι εγω 6αρι 64gb εχω και δε σκοπευω να αλλαξω συντομα! 1
dimips Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Τελικά θα κρατήσω το s6. Του έκανα root και του πέρασα custom rom η οποία διαχειρίζεται τέλεια τη μπαταρία και τη ram. Τα δυο πράγματα για τα οποία ήθελα να το αλλάξω. Μιλάμε η ram 3gb είναι απίθανο το πόσα κρατάει αν διαχειρίζονται σωστά. Στη συνέχεια έβαλα έναν launcher και έκανα την αρχική οθόνη έτσι όπως την είχα συνηθίσει με τα iphone που είχα τόσα χρόνια με τα όμορφα απλά εικονίδια κι όχι τις ασχημιες του android, και πολλα αλλα μεχρι και με swipe down να με πάει στην αναζήτηση. Αποτέλεσμα αντι να δώσω συν 150 για να πάρω iphone 6 64gb είναι να έχω σχεδόν εμπειρία χρήσης iphone, το s6 είναι πιο γρήγορο και το ιδιο σταθερό απλά μου λείπει το today panel το οποίο θα μπορούσα να αντικαταστήσω με το google now αλλά δεν θέλω διότι αν και πολύ χρήσιμο (αλήθεια σου δείχνει μέχρι και που παρκαρες χωρίς να του δώσεις κάποια εντολη) τρώει πολύ μπαταρία. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας 1
DjVassel Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 φυσικα και ειναι υπεραρκετα τα 3gb ram. Αν σκεφτεις οτι το 6αρι εχει 1gb και δεν κολλαει ποτε.... ειναι καθαρα θεμα διαχειρισης της, και αυτο ειναι κατι που υπερτερει παντα η apple. Γι αυτο και με πολυ χαμηλοτερα specs το 6s συνεχιζει και παταει τα s7 και s7 edge. 1
dimips Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 φυσικα και ειναι υπεραρκετα τα 3gb ram. Αν σκεφτεις οτι το 6αρι εχει 1gb και δεν κολλαει ποτε.... ειναι καθαρα θεμα διαχειρισης της, και αυτο ειναι κατι που υπερτερει παντα η apple. Γι αυτο και με πολυ χαμηλοτερα specs το 6s συνεχιζει και παταει τα s7 και s7 edge. Όλη η μαγκιά είναι στο λειτουργικό. Η μάχη android vs ios είναι μάχη Ferrari με οδηγό τον Mr Bean και Fiat Pundo με οδηγό το Σουμάχερ. Στο s6 πριν του βάλω πειραγμένο λειτουργικό ήταν σαν να οδηγεί ο Mr Bean μια Ferrari. Κομπλέ, λένε όλοι είναι Ferrari, αλλά οτι και να κάνεις δε το νιώθεις σαν Ferrari. 1
technology_guy Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Κράτα το s6 σου. Δεν υπάρχει λόγος να πας σε κάτι χειρότερο και μικρότερο.
ziaba Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Τελικά θα κρατήσω το s6. Του έκανα root και του πέρασα custom rom η οποία διαχειρίζεται τέλεια τη μπαταρία και τη ram. Τα δυο πράγματα για τα οποία ήθελα να το αλλάξω. Μιλάμε η ram 3gb είναι απίθανο το πόσα κρατάει αν διαχειρίζονται σωστά. Στη συνέχεια έβαλα έναν launcher και έκανα την αρχική οθόνη έτσι όπως την είχα συνηθίσει με τα iphone που είχα τόσα χρόνια με τα όμορφα απλά εικονίδια κι όχι τις ασχημιες του android, και πολλα αλλα μεχρι και με swipe down να με πάει στην αναζήτηση. Αποτέλεσμα αντι να δώσω συν 150 για να πάρω iphone 6 64gb είναι να έχω σχεδόν εμπειρία χρήσης iphone, το s6 είναι πιο γρήγορο και το ιδιο σταθερό απλά μου λείπει το today panel το οποίο θα μπορούσα να αντικαταστήσω με το google now αλλά δεν θέλω διότι αν και πολύ χρήσιμο (αλήθεια σου δείχνει μέχρι και που παρκαρες χωρίς να του δώσεις κάποια εντολη) τρώει πολύ μπαταρία. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας αυτη ειναι η μαγεια του android αν δεν σ αρεσει κατι το αλλαζεις και το βελτιωνεις το κανεις οπως γουσταρεις ενω το iphone αν δεν του δωσει καμια αναβαθμιση η apple ετσι και θα πεθανει iphone
GeorgeSony Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Είμαι κατοχος ενος iPhone 4s αυτην την στιγμη τι λετε αξιζει αυτο εδω http://www.ebay.com/itm/Apple-iPhone-5-16-64GB-GSM-Factory-Unlocked-Smartphone-Black-White-/222100268902?var=&hash=item33b6352766:m:mxzDHIPM-4GBq914wQDC-ww
DjVassel Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Ερχεται απο hong kong και ειναι επιφοβο να στο σταματησει τελωνειο. Κι αν το σταματησει θα σου βγει περισσοτερο απο οτι απο εδω
GeorgeSony Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Καλά και γιατί αυτά δεν τα βάζουν extra στα μεταφορικά η έστω δεν το αναφέρουν στην περιγραφή των μεταφορικών
DjVassel Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Γιατι δεν ειναι standard ΑΝ θα το σταματησουν. Αυτο στο βγαζει μονο απο Αμερικη που το σταματανε standard και προπληρωνεις τον εκτελωνισμο
GeorgeSony Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 ωραια αλλα το θεμα ειναι οτι εδω περα δεν το βρισκω ολοκαινουργιο του κουτιου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα