dimips Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει ακόμα διότι έχει 1gb ram. Θέλω να μεταβώ από s6 σε iPhone 6 μόνο και μόνο για την διπλάσια αυτονομία αλλά διστάζω. Έχω δει σε βίντεο τη διαφορά του 1 με 2 gb ram στο YouTube όπου με κάνα 20 σελίδες ανοιχτές στο safari το 1gb τα κάνει όλα refresh και το 2 τα κρατάει στη μνήμη. Να πάω τώρα σε 6 ή να περιμένω 2-3 μήνες να πέσει το 6s;
Haldol Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Κρατάς 20 σελίδες ανοιχτές στο Safari και εναλλάσσεσαι συνέχεια μεταξύ τους; Αν ναι, σε νοιάζει η RAM. Αν surfάρεις όπως ο περισσότερος κόσμος είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Το iPhone 6 δεν έχει κανένα "σύμπτωμα" έλλειψης RAM σε καθημερινή χρήση, θα το καταλάβεις μόνος αν ψάξεις να το βρεις. 1
dimips Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Το θέμα μου είναι αν θα κρατήσει 2-3 χρόνια ακόμα με το 1gb ram. Πήρα το samsung s6 επειδή πίστευα θα κρατήσει και όντως είναι γρήγορο αλλά με 3 ώρες screen on time σε αγχώνει. Σκέφτομαι να πάω στο 6 64 με 450ε μεταχειρισμενο ή να περιμένω κάνα 2 μήνες να πάω στο 6s 16 στα ίδια λεφτά. Τα 16gb είναι έτσι κι έτσι νομίζω τώρα ας πούμε στο s6 με τις βασικές εφαρμογές μου χωρίς κανένα παιχνίδι μουσική εικόνες έχει δεσμεύσει 13gb/32gb
dimips Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Καλώς ας περιμένω τότε. Απλά νομίζω είναι η κατάλληλη περίοδος να δώσω το s6 350 και με 100 παραπάνω να πάω σε κάποιο iPhone
petran91 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Καλώς ας περιμένω τότε. Απλά νομίζω είναι η κατάλληλη περίοδος να δώσω το s6 350 και με 100 παραπάνω να πάω σε κάποιο iPhone Εγώ είχα iphone 6 και πήγα σε S6. To αντίθετο μην το κάνεις ποτέ.Αν ήταν για 6s θα σου έλεγα οκ πάει στο καλό. Διπλάσια αυτονομία? Ούτε καν. Μια μέρα βγάζουν και τα 2. Απλά στο s6 βγάζει λίγο λιγότερο χρόνο οκ. Γιατί δεν περιμένεις να πας στο S7 που έχει σίγουρα καλύτερη αυτονομία και από τα 2?
dimips Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Κοίτα επειδή το έχω και όταν σηκώνομαι πρωί και φεύγω από το σπίτι μέχρι το μεσημέρι θα μου έχει κλείσει το s6. Η μπαταρία του κρατάει 2.5-3 ώρες με τη χρήση που το κάνω και δεν είναι βαριές οι εφαρμογές θέλω ίντερνετ και τοποθεσία απλά το σύστημα του τρέχει ότι θέλει από πισω και μου τρώει τη μπαταρία. Με το 6ρι που το είχα για ένα μήνα περίπου στην ίδια χρήση μου κρατούσε 6 ώρες αντί για 2.5-3. Το έψαξα και το s7 σε διάφορα βίντεο και site. Το θέμα μου μάλλον είναι το λειτουργικό στα απλά που θέλω να κάνω και σε ότι αφορά τη μπαταρία σε αυτούς τους τομείς. Υπάρχει καλύτερη διαχείριση σίγουρα στο ios. Απ την άλλη η ταχύτητα του s6 και διάφορες λειτουργίες όπως αυτή που μπορώ να ανοίγω ότι ηλεκτρική συσκευή δέχεται εντολές με ir blaster και η εύκολη μεταφορά αρχείων είναι αυτά που με κανουν να το σκέφτομαι. Απ ότι κατάλαβα το s7 θα μου δώσει 30-40 λεπτά παραπάνω διάρκεια.
petran91 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δεν ξερω τι να σου πω. Απλα θεωρω οτι σε καμια περιπτωση δεν αξιζει να δωσεις s6 + 100 ευρω για να πας στο iphone 6. Δεν ειναι value τραμπα απο αποψη του τι θα κερδισεις, αυτο εννοω..
dimips Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δεν ξερω τι να σου πω. Απλα θεωρω οτι σε καμια περιπτωση δεν αξιζει να δωσεις s6 + 100 ευρω για να πας στο iphone 6. Δεν ειναι value τραμπα απο αποψη του τι θα κερδισεις, αυτο εννοω.. Μόνο μπαταρία απ ότι κατάλαβα και καλύτερο multitasking γιατί πολύ reloading τρώει το s6 αν και 3αρα ram και χάνω το σημείο που με ενδιέφερε να κοιτάξω.
carrypizza Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Το 16 iPhone μην το σκέφτεσαι καν έχω 16gb 6s και παιδεύομαι κάθε μέρα με το χωράει δε χωράει πήγαινε σε 64 6 εκτός αν περνάς κάθε βδομάδα τα αρχεία σου στο pc κανείς streaming μουσική και δεν έχεις πολλά apps
petran91 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Το 16 iPhone μην το σκέφτεσαι καν έχω 16gb 6s και παιδεύομαι κάθε μέρα με το χωράει δε χωράει πήγαινε σε 64 6 εκτός αν περνάς κάθε βδομάδα τα αρχεία σου στο pc κανείς streaming μουσική και δεν έχεις πολλά apps Δεν ειπε καπου ο ανθρωπος οτι σκεφτεται το 16αρι..
petran91 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Το είπε στη δεύτερη του απάντηση Sorry ειχα στο μυαλο μου iphone 6 16gb. Στο δευτερο ποστ λεει για 6s. Απο αποψη χωρητικοτητας ειναι η χρηση που κανει ο καθενας. Αλλοι χρειαζονται χωρο αλλοι οχι. Απλα βρισκω λογικη στο να αλλαξει το s6 με 6s, και οχι με απλο 6αρι. Ανεξαρτητως χωρητικοτητας εφοσον τον βολευουν και τα 16gb. Αποψη μου παντα.
carrypizza Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Συμφωνώ αλλιώς ειναι καλύτερα να πάρει ένα powerbank το s6 ειναι τούμπανο ακόμα και με το 6 δεν θα δει διαφορά ειναι πολυ παρόμοια και το s6 εχει καλύτερες κάμερες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα