Προς το περιεχόμενο

[TV] LG 49UF6407, kotsovolos, 499 ευρώ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι budget έχεις ?

Γενικά φέτος λόγο του Euro 2016, πρέπει να περιμένουμε προσφορές αρκετές προς το τέλος Μαϊου...

Βέβαια δεν ξέρω πόσο στοκ από μοντέλα 2015 θα έχουν μείνει, γιατί ξεφωρτόνουν τα καταστήματα και οι αντιπρόσωποι βλέπω.

Εγώ πάντως σε τηλεόραση είμαι αρνητικός σε IPS Panel, εκτός αν θα βλέπει κάποιος από μεγάλες γωνίες, οπότε θα έχει πρόβλημα με τα VA Panel.

Λόγω του euro 2016 τα καταστήματα θα μοσχοπουλούν οτι stock έχουν στις αποθήκες.

Διότι κανείς δεν θα ενημερώνει τον κοσμάκη πως για να δεις το euro 2016 σε 2160p θα πρεπει να έχεις πιατακι

που να κοιτάει προς turksat μεριά.

Λέμε ναι στο IPS γιατί το μάτια μας γοητεύονται από τα χρώματα και όχι απο το μαύρο.

Τι να το κάνω το μαύρο αν τα χρώματα δεν βλέπονται;

Μερικοί κάνουν λες και κάθε βράδυ βάζουν "φωτιά" στην blu-ray συσκευή τους και στα blu-ray δισκάκια τους.

Δεν αφήνετε τα παραμυθάκια περί μαύρου ,τζαμπατζήδες που κατεβάζετε οτι σαβουρο τορεντ βρίσκετε

στο ιντερνετ αντι να αγοράσετε κορυφαίο ποιοτικό υλικό;

Πρώτα έχουμε στα χέρια μας ποιοτικό υλικό και μετά κάνουμε κηρύγματα περι μαύρου.

Τα σαβουροτορεντ δεν σας πειράζουν,μόνο το μαύρο του IPS σας πειράζει

Σήμερα την έβγαλε στο φυλλάδιο στα 499 ευρώ. Επόμενη τιμή 630+.

http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/155471-lg-49uf6407?cmicc=skroutz

http://www.skroutz.gr/s/7380155/LG-49UF6407.html?keyphrase=LG+49UF6407

Αν πας σε LG απορρίπτεις την σειρά 6.Ξεκινάς να βλέπεις απο σειρά 7 και άνω

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λόγω του euro 2016 τα καταστήματα θα μοσχοπουλούν οτι stock έχουν στις αποθήκες.

Διότι κανείς δεν θα ενημερώνει τον κοσμάκη πως για να δεις το euro 2016 σε 2160p θα πρεπει να έχεις πιατακι

που να κοιτάει προς turksat μεριά.

Λέμε ναι στο IPS γιατί το μάτια μας γοητεύονται από τα χρώματα και όχι απο το μαύρο.

Τι να το κάνω το μαύρο αν τα χρώματα δεν βλέπονται;

Μερικοί κάνουν λες και κάθε βράδυ βάζουν "φωτιά" στην blu-ray συσκευή τους και στα blu-ray δισκάκια τους.

Δεν αφήνετε τα παραμυθάκια περί μαύρου ,τζαμπατζήδες που κατεβάζετε οτι σαβουρο τορεντ βρίσκετε

στο ιντερνετ αντι να αγοράσετε κορυφαίο ποιοτικό υλικό;

Πρώτα έχουμε στα χέρια μας ποιοτικό υλικό και μετά κάνουμε κηρύγματα περι μαύρου.

Τα σαβουροτορεντ δεν σας πειράζουν,μόνο το μαύρο του IPS σας πειράζει

Αν πας σε LG απορρίπτεις την σειρά 6.Ξεκινάς να βλέπεις απο σειρά 7 και άνω

Φυσικά και θα βγούνε να πουλάνε στα στοκ.. Αυτή ειναι η αγορά και πας ξέρωντας τι θα πάρεις.

Άμα είσαι άσχετος και πάρεις σαβούρα, δεν σου φταίει κανείς.

Αλλά προσφορές και σε καλές τηλεοράσεις θα βγούνε, όπως είχε βγει η 55EG910V στα 1500 τον Δεκέμβρη.

Δεν μίλησα ότι θα δεις το Euro σε 4Κ. Είπα ότι θα βγούνε προσφορές. Σε 4Κ θα δούμε πιθανόν το Mudial του 18.

Τα IPS panel από που προκύπτει ότι έχουν καλύτερα χρώματα?

Να μου πεις oled, να συμφωνήσω.

Παραμύθια τα περι μαύρου καθόλου δεν είναι και μια χαρά ποιοτικό υλικό μπορείς να κατεβάσεις από το ιντερνετ και εξίσου καλό με Blu Ray.

Κυρήγμα κανένας δεν έκανε, είπα τι ισχύει για τα Panels που είναι γνωστό σε όλους όσους ασχολούνται με τηλεόραση.

Και επειδή δεν γνωριζόμαστε πρόσεχε τις εκφράσεις σου.

Δημοσ.

Να σαι καλά που μας ενημερώνεις εμάς τους άσχετους.

Τώρα για τους υπόλοιπους για να γυρίσουμε στο θέμα και να μην ασχολούμαστε με ανόητους, θεωρώ πως θα βγούνε και καλύτερες προσφορές σε κανά μήνα, οπότε περιμένετε.

Δημοσ.

This TV doesn't display true 4k resolution. It includes a white pixel in its pixel substructure. It isn't apparent from farther away, but can be obvious from up close, like if you use the TV as a PC monitor. Text can look blurry.

τι εννοει με αυτο? Δεν ειναι πραγματικη 4Κ?

Διάβασε εδώ αν θέλεις λεπτομέρειες:

http://www.hdtvtest.co.uk/news/rgbw-201510084189.htm

Δημοσ.

Κι εγώ σκέφτομαι την αγορά 4k τηλεόρασης 48-49 ιντσών και θέλω να ρωτήσω αυτό για το turksat που ανέφερε ο φίλος... Αν η τηλεόραση έχει δορυφορικό δέκτη είναι εντάξει για παρακολούθηση 4k αγώνων Euro ή χρειάζεται κι άλλος εξοπλισμός ;

Αποστολή από το JY-S3 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Για 4Κ, 49-55 ίντσες και budget 900€ τι θα προτείνατε;

Εγώ θα πήγαινα στην Panasonic 55ρα CXM 710 που έχει στα 899 το mediamarkt.

Αυτή την στιγμή είναι το καλύτερο VFM σε 55ρα, 4K.

Δες αν θες και μερικά reviews:

http://www.expertreviews.co.uk/tvs-entertainment/tvs/1404075/panasonic-viera-tx-55cx700b-review

http://www.hdtvtest.co.uk/news/tx50cx700b-201506054122.htm

http://www.trustedreviews.com/panasonic-tx-50cx700b-review

Πάντως θα σου πρότεινα να δώσεις και τα επιπλέον λεφτά για 5ετη εγγύηση, όποια τηλεόραση και να πάρεις, γιατί έχουν θεματάκια με τα Panels τους όλες οι τηλεοράσεις.

Δημοσ.

Κι εγώ σκέφτομαι την αγορά 4k τηλεόρασης 48-49 ιντσών και θέλω να ρωτήσω αυτό για το turksat που ανέφερε ο φίλος... Αν η τηλεόραση έχει δορυφορικό δέκτη είναι εντάξει για παρακολούθηση 4k αγώνων Euro ή χρειάζεται κι άλλος εξοπλισμός ;

Αποστολή από το JY-S3 με τη χρήση Insomnia App

Αν τα κανάλια απο τον δορυφόρο ειναι free to air οχι δεν θες ειδικο εξοπλισμό περα απο τα στοιχειώδη. Για Turksat θες ενα πιατο σχετικα μεγαλο 1.10 - 1.20 καθως μερικες συχνότητες του ειναι δύσκολες. Ενα LNB και στοχευση στις 42° Ε.

Αν τα κανάλια ειναι κλειδωμένα και απαιτούν κλειδιά bis η ''αλλα'' κολπα θες καλύτερο δεκτη. Αλλα για αυτα οπως καταλαβαινεις δεν παρέχω καμια ενημέρωση καθως μιλάμε για παράνομες ενέργειες.

Το συγκεκριμένο καναλι ειναι στην συχνοτητα 12123 MHz, Vertical 15.000 S.R, FEC: 3/4. Αλλα εφοσον δεν παρακολουθώ αθλητικά δεν εχω ασχοληθει καθολου με αυτο για να σου πω εαν ειναι free to air.. Α επίσης και πολυ σημαντικό, δεν ξερω γρι απο Τουρκικά.... (ουτε θελω να μαθω).

Τα περισσοτερα καναλια απο δορυφορο σε UHD ειναι test. Στις 13° ενα Γαλλικο και μερικα  Γερμανικα στις 19,2°. Ειναι και ενα στις 28° το οποιο δεν θυμαμαι χωρα, αλλα και αυτο τεστ ειναι.

Απο περιεργια θα δοκιμασω να δω τι λεει. Θα στρεψω το μεγαλο μου πιατο που εχω στις 28° στις 42° να δω αν παρεχει σοβαρη εικονα.

Εγώ θα πήγαινα στην Panasonic 55ρα CXM 710 που έχει στα 899 το mediamarkt.

Αυτή την στιγμή είναι το καλύτερο VFM σε 55ρα, 4K.

Δες αν θες και μερικά reviews:

http://www.expertreviews.co.uk/tvs-entertainment/tvs/1404075/panasonic-viera-tx-55cx700b-review

http://www.hdtvtest.co.uk/news/tx50cx700b-201506054122.htm

http://www.trustedreviews.com/panasonic-tx-50cx700b-review

Πάντως θα σου πρότεινα να δώσεις και τα επιπλέον λεφτά για 5ετη εγγύηση, όποια τηλεόραση και να πάρεις, γιατί έχουν θεματάκια με τα Panels τους όλες οι τηλεοράσεις.

Μπορω να συμφωνήσω. Πρόσφατα μου ηρθε μια τετοια 55αρα απο γνωστό μου με σπασμένο το βύσμα RF. (το εσπασε η γυναικα του με την σφουγγαριστρα τραβωντας το καλωδιο) Μπορώ να πω (μιας και ειδα και τα σωθηκα της ) οτι η Panasonic εριξε λιγο το κορυφαιο built quality που ανεκαθεν ειχε. Αλλα παλι σε σχεση με αλλες ειναι πολυ ψηλα.

Σε εικονα πολυ καλη. Εχει VA πανελ, καλο μαυρο, καλη κινηση με λιγα artifact στα πολυ δυσκολα. Απο smart δεν ειδα και πολλα αρα δεν εχω αποψη, Θεωρω εκει υπαρχουν καλυτεροι. Απο media player επαιξε MKV μια χαρα αλλα μουγγο (ελεω DTS).

Παντως σαν εικονα υην θεωρω ανω του μεσου ορου. Βεβαια δεν εβαλα μετρικα και οργανα καθως δεν υπηρχε χρονος για κατι τετοιο.  

Δημοσ.

δηλαδη να δωσεις 900 ευρω για μοντελο του 2015 ενω ηδη εχουν ξεκινησει να κυκλοφορουν τα μοντελα 2016 που σε ολα εχει default HDR.

Επειδη και εγω το εχω ψαξει κορυφαιο μοντελο το panasonic 700-710 που περα απο VA εχει και 100 true herz αλλα αξιζει?

Δημοσ.

δηλαδη να δωσεις 900 ευρω για μοντελο του 2015 ενω ηδη εχουν ξεκινησει να κυκλοφορουν τα μοντελα 2016 που σε ολα εχει default HDR.

Επειδη και εγω το εχω ψαξει κορυφαιο μοντελο το panasonic 700-710 που περα απο VA εχει και 100 true herz αλλα αξιζει?

Αν έχεις να δώσεις 1500+, ή αν μπορείς να περιμένεις μέχρι τον Δεκέμβρη που θα πέσουν οι τιμές τους, τότε όχι.

Τότε παίρνεις μοντέλο 2016 με υποστήριξη HDR.

Αν και σωστό HDR μόνο οι oled και η full array local dimming (FALD) παρέχουν οριστικά

Όμως εδώ μιλάμε για τα μισά λεφτά.

Έτσι απλά για αναφορά, το αντίστοιχο φετινό μοντέλο της Panasonic, το 58dx750 έχει αυτή τη στιγμή Ελλάδα 1900 ευρώ.

Βέβαια αν δεν βιάζεσαι, αξίζει τον κόπο να περιμένεις.

Λογικά το πιο πάνω μοντέλο σε καμιά προσφορά από Οκτώβρη και μετά θα βγει στα 1100 ευρώ.

Όπως και αλλά φετινά μοντέλα

Δημοσ.

Για την Panasonic με προβληματίζει περισσότερο το Firefox OS. Και κάπου στο insomnia διάβασα για προβλήματα όσον αφορά τις smart δυνατότητές της.

Αρχικά σκεφτόμουν την Link.png Site: Sony-KDL-50W755C αλλά λέω κρίμα είναι να πάρω Full HD τώρα μιας και δεν σκοπεύω να την αλλάξω σύντομα. Έτσι άρχισα να κοιτάω τις 4K Link.png Site: Sony-KD-55X8005C (VA panel) ή Link.png Site: Sony-KD-49X8005C (IPS panel).

Δες για παράδειγμα την εξέλιξη της τιμή στην παραπάνω 55άρα. Ξεκίνησε στα 1500 Ιούλιο του 15 και έπεσε κάτω από 1000 το Φεβρουάριο του 16. Όπως τα λέω ο Lefteris235 είναι.

Δημοσ.

Παιδια αν το κριτηριο είναι να δεις ποδόσφαιρο μηπως θα ηταν καλυτερο να παρει καποιος εναν προτζεκτορα και ενα πανι και να απολαυσει σε πολλαπλασιες ίντσες απο εκεινες μιας οθόνης;

Δημοσ.

Αν αγοράσω τηλεόραση από αυτές που γράφουν ότι έχουν δορυφορικό δέκτη πρέπει οπωσδήποτε να βάλω και πιάτο ή υπάρχει δυνατότητα και άλλης λύσης ; Μπορεί κάποια κανάλια να τα πιάνει και η τηλεόραση με την κλασσική συμβατική κεραία της πολυκατοικίας ( Έχουμε κοινή κεραία ) ;

Το ρωτάω επειδή και στην ταράτσα δεν είναι έυκολο να μπει πιάτο αλλά και στο μπαλκόνι είναι δύσκολο λόγω ιδιομορφίας του χώρου, για παράδειγμα σκάνε δέντρα πάνω στο μπαλκόνι και από όλες τις πλευρές υπάρχουν απέναντι πολυκατοικίες με ύψος γύρω στα 25-30 μέτρα.

Δημοσ.

Για να πιασεις δορυφορικα καναλια, θες πιατο.  Για τα επιγεια θα μπει η συμβατικη κεραια που εχετε. Οχι αλλη λυση δεν υπαρχει.

Αν στην πολυκατοικια σου κατεβαινουν τα καλωδια ανα διαμερισμα και οχι ανα στηλες, μπορεις να βαλεις πιατο στην ταρατσα και να κατεβασεις δορυφορικο - επειγιο με ενα καλωδιο με χρηση sat-tv combiner. Κατω στο διαμερισμα με μια πριζα sat-tv  τα διαχωριζεις.

Απλα πρεπει να μαθεις με καποιο τροπο πως κατεβαινουν τα καλωδια στο σπιτι σου. Η προφανως καποιος τεχνικος.

ΥΓ. Οι δορυφορικοί δεκτες των TV παντως ειναι πολυ απλοι αν θες να ασχοληθεις με τα δορυφορικα. ΚΑλυτερα να παρεις μια TV που να σε καλυπτει σε ολα και παρε τον δεκτη ξεχωριστο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...