Προς το περιεχόμενο

[TV] LG 49UF6407, kotsovolos, 499 ευρώ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για τέτοιο μέγεθος οθόνης πιστεύετε ότι αξίζει να περιμένω μέχρι το Πάσχα μήπως προκύψει κάτι καλύτερο ή είναι χλώμο το ενδεχόμενο;

Δημοσ.

Τι budget έχεις ?

Γενικά φέτος λόγο του Euro 2016, πρέπει να περιμένουμε προσφορές αρκετές προς το τέλος Μαϊου...

Βέβαια δεν ξέρω πόσο στοκ από μοντέλα 2015 θα έχουν μείνει, γιατί ξεφωρτόνουν τα καταστήματα και οι αντιπρόσωποι βλέπω.

Εγώ πάντως σε τηλεόραση είμαι αρνητικός σε IPS Panel, εκτός αν θα βλέπει κάποιος από μεγάλες γωνίες, οπότε θα έχει πρόβλημα με τα VA Panel.

• Like 1
Δημοσ.

Τι budget έχεις ?

Γενικά φέτος λόγο του Euro 2016, πρέπει να περιμένουμε προσφορές αρκετές προς το τέλος Μαϊου...

Βέβαια δεν ξέρω πόσο στοκ από μοντέλα 2015 θα έχουν μείνει, γιατί ξεφωρτόνουν τα καταστήματα και οι αντιπρόσωποι βλέπω.

Εγώ πάντως σε τηλεόραση είμαι αρνητικός σε IPS Panel, εκτός αν θα βλέπει κάποιος από μεγάλες γωνίες, οπότε θα έχει πρόβλημα με τα VA Panel.

Τι αρνητικό έχει το IPS panel σε μια τηλεόραση σε σχέση με άλλα panels;

Δημοσ.

Χαμηλό κοντράστ, δλδ χειρότερο μαύρο.

Έντονο clouding, έλλειψη ομοιομορφίας.

Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι οι καλύτερες γωνίες θέασης.

Δημοσ.

Υπολογίζω να δώσω 500 600 ευρώ, τα 600 αν είναι κάτι που πραγματικά θα έχει διαφορά. Το σαλόνι μου είναι μικρό, καναπές με τηλεόραση έχουν 3 μέτρα πάρα λίγο. Τώρα έχω μια 32αρα Samsung 5ετιας, δεν έχω φοβερές απαιτήσεις, απλά θέλω να πάρω ότι καλύτερο μπορώ με τα χρήματα μου.

Δημοσ.

Ίσως πάρεις στα 600 ευρώ και 55ρα.

Αλλιώς πας σε 48ρα που σ σίγουρα θα πάρεις κάτι πολύ καλό, αν και σε αυτήν την απόσταση σε 48ρα δεν θα δεις μεγάλη διαφορά από FHD σε 4Κ.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ειναι ιδια σειρα δεν αξιζει και πολυ

http://www.rtings.com/tv/reviews/lg/uf6400

This TV doesn't display true 4k resolution. It includes a white pixel in its pixel substructure. It isn't apparent from farther away, but can be obvious from up close, like if you use the TV as a PC monitor. Text can look blurry.

τι εννοει με αυτο? Δεν ειναι πραγματικη 4Κ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...