Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν αλλάζεις μητρική παίρνεις απλά splitter χαλάρωσε. Να σου πω επίσης πως αν καταφερες να ρίξεις δυο βαθμούς τη θερμοκρασία του επεξεργαστή σε σχέση με τον ένα θα σε παραδεχτώ.Μεγειά το κράνος ;)

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και η ψύκτρα τελικά όπως φαίνεται, φυσάει προς τα πάνω. Θα δούμε τί θα κάνουμε με αυτό. Έβαλα την πάστα της Raijintek.

Δημοσ.

Ήθελα τον δεύτερο και για εμφανισιακούς λόγους. Φαίνεται πιο ωραίο.

Το κράνος φίλε τέλειο. Πρώτη φορά αγοράζω. Είχα ένα "οικογενεικό" που μου άφηνε πληγές και το είχα μόνο για την τροχαία. Αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός του κράνους. Μιλάμε για αερισμό γαμάτο, εσωτερική φιμέ ζελατίνα και πολύ καλή μάρκα σε καλή τιμή (88 ευρώ).

Δεν το έχω ανοίξει. Δεν έχω κάρτα γραφικών. Οπότε δεν μπορώ να δω θερμοκρασίες. Εκτός αν βάλω την ενσωματωμένη της μητρικής που από ό,τι ακούω είναι και πιο καλές γενικά από τις PCI-E.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με τον fx δεν παίζει. Παλιά gpu δεν εχεις;

Αυτό που το άκουσες παλι;

Δημοσ.

Έφυγε με το παλιό σύστημα 100 ευρώ...

Τουλάχιστον αυτός δεν θα είναι σκεπασμένος με σεντόνι όπως ο προηγούμενος. Άστον εκεί να κάθεται και το 2100 βλέπουμε για κάρτα γραφικών. Τί να κάνουμε που εγεννήθημεν φτωχοί.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εσύ ξέρεις.. Κάτι για 120 έλεγες δες στα μεταχειρισμένα κάτι θα βρεις αφού δεν παίζουν φράγκα.

Δημοσ.

Και η ψύκτρα τελικά όπως φαίνεται, φυσάει προς τα πάνω. Θα δούμε τί θα κάνουμε με αυτό. Έβαλα την πάστα της Raijintek.

Βγαλε τον πισω ανεμιστηρα και βαλε τον μπροστα να βαζει αερα.

Δεν πειραζει που φυσαει προς τα επανω η ψυκτα, ετσι κι αλλιως η  φυσικη ροη του ζεστου αερα ειναι αυτη.

Παρε καμια μεταχειρισμενη καρτουλα. Κριμα ειναι να καθεται.

Επισκέπτης
Δημοσ.

νομίζω οτι ήδη έχει δύο μπροστά

@Lolarikos

Ξαναείδα τις photos σου και αυτό το τροφοδοτικό μου κάθεται στο στομάχι.

like για όλη τη δουλειά που έριξες πάντως..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Απο αυτά που έγραψε κατάλαβα οτι τους έβαλε μπροστά και απλά έκανε τράμπα τον έναν με το led πίσω προφανώς για να φαίνεται.

Δημοσ.

νομίζω οτι ήδη έχει δύο μπροστά

@Lolarikos

Ξαναείδα τις photos σου και αυτό το τροφοδοτικό μου κάθεται στο στομάχι.

like για όλη τη δουλειά που έριξες πάντως..

Θα του γίνει καμια στραβή με αυτό και θα πάει όλη δουλειά στράφι.

Δημοσ.

Γιατί ρε μάγκες;

50 ευρώ Turbo-X 500W

Μην με γαμάτε τώρα...

Σπύρο οι ανεμιστήρες είναι όπως τους λέει ο Radiohead. Αν βγάλω τον πίσω δεν μπορώ να τον βάλω μπροστά. Υπάρχουν ήδη δύο εκεί. Άστον πίσω καλά είναι.

Έχω άλλα δύο τροφοδοτικά. Ένα 550 και ένα 650, αλλά νομίζω αυτό που έχω είναι πιο καλό γιατί είναι πιο καινούριο.

Θα σας στείλω και τα άλλα μοντέλα να μου πείτε. Όχι τώρα άλλη φορα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στείλε και τα άλλα.

Επειδή δεν σε δουλεύει κανένας, ρώτα άν θες εδώ http://www.insomnia.gr/topic/487346-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-desktop%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82/page-181?do=findComment&comment=54901180 βάζοντας το ακριβές μοντέλο σου να πάρεις γνώμες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...