TheDevilMayCare Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Και επειδη με τα "auto" δεν ξερεις ποσο ακριβως δινει (και συνηθως δεν χρειαζεται τοσο) μπορεις να δοκιμασεις "Processor Voltage" σε τιμες απο 1.25v μεχρι 1.18v (undervolted)
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Εχω hdd 500GB. Και δυο οπτικους ο ενας εξωτερικος. Θα το κανω αυτο που λες το ειχα σκεφτει και εγω. Θα δοκιμασω και 650 w τροφοδοτικο γιατι το turbox που φοραει τωρα ειναι 500 και παιζει να μην τα σηκωνει ολα αυτα. η καινουρια ψυκτρα ειναι ειναι ΠΑΡΑ πολυ μικρη και δεν εχει χαλκους. Καθαρα για να βαλουνε κατι μεσα εκει στην AMD. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι κολλατε ολοι με την ψυκτρα μιας χαρα εγινε. Αν ειχα βαλει την αλλη θα ειχε γινει ψητος. Το ότι είναι της πλάκας η ψύκτρα που έχει ο 6300 είναι σωστό αλλά δεν μπορώ να ξέρω και ποια ψύκτρα είχες ήδη.
Lolarikos Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Μην φοβάσαι την όλη διαδικασία με την ψύκτρα την έκανα πολύ καλά. Konig πάστα μεγέθους μπιζελιού στο κέντρο, καθάρισα προηγουμένως την παλιά από την σκόνη και την επιφάνεια επαφής με καθαρή αιθανόλη από την παλιά πάστα και μετά έβαλα την καινούρια πάστα και οι θερμοκρασίες κομπλέ. Δεν οφείλονται εκεί τα αποτυχημένα boot. Να πρόλαβα να την κάψω με το overclocking ψλωμό επίσης. Τώρα τί είναι... PSU, μνήμες από Hong-Kong (τις βλέπει Kingston 1066 παρότι τις αγόρασα ως no brand 1600 4GB η μία από ebay). Μήπως είναι ο δεύτερος σκληρός; Θα τα ψάξω όταν έχω χρόνο. Προσωρινώς έχω κλείσει το διακοπτάκι γιατί θα τον πέταγα από το παράθυρο σε λίγο.
Lolarikos Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Φιλε BlueBlood σε ευχαριστω για την προτροπη σου να κανω reset τα bios. Δουλεψε. Βεβαια ξαναεπιχειρησα oc στα 4,3 με εβαλε ο διαβολακος. Ματαια ομως με αυτην την μητρικη. Οποτε ξαναεκανα reset και κομπλε. Με την μπαταρια το κανα οπως ειπες. Δεν ξαναεπιχειρω. Ακομα και αν μου βαλουν το πιστολι στον κροταφο. Το ανεμιστηρακι εχει σειρα τωρα της cpu. Πολυς θορυβος. Ακομα και με speedfan που το ριχνει στο πενηντα τα εκατο σε ηρεμια. Θα κοιταξω μηπως παρω την evo αργοτερα. Σας ευχαριστω ολους. Εις το επανιδειν. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Για το fan της ψύκτρας θα πας στο BIOS στο H/W Monitor. Δες και το manual σελ 48. Αρχικά είναι ορισμένο ξορισμού το Full on. Βάλε το στο automatic mode.
Lolarikos Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 12 Μαΐου 2016 από Lolarikos
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Σοβαρά τώρα... Κάθεσαι και δίνεις σημασία στο windows experience;
Lolarikos Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Ξέρω ότι είναι πιο αξιόπιστο και πιο αναλυτικο από τα διάφορα benchmarks. Γιατί έτσι; Τί μπορούμε να κάνουμε;
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 χαχαχαχχαχα θα με τρελάνεις εσύ. Κάνε αυτό http://www.howtogeek.com/71500/stupid-geek-tricks-hacking-the-windows-experience-index/ και ο υπολογιστής θα πετάει μετά. sarcasm off Δεν είσαι ευχαριστημένος με όσα κάνεις μετά την αλλαγή; Ταχύτητα-απόκριση κλπ;
Lolarikos Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Πετάω σε σχέση με πριν. Ωραίο το site που έστειλες, αλλά είναι σαν να στρουθοκαμηλίζω. Όπως όταν πειράξανε τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για να μπούμε στο ευρώ. Τα γραφικά μου όμως ρε φίλε. Έξι κόμμα κάτι βγάζει. Και δεν έχει έξοδο HDMi.Με VGA είμαι.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Ρε `συ πλάκα έκανα λες να στο έστελνα στα σοβαρα; Κοίτα να το χαρείς το μηχάνημα βάλε και win 10 (θα σε γλιτώσουν απ'το νταλκά) και θα είσαι πρώτος.
Lolarikos Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Θελω λιγη βοηθεια. Πρωτον η μητρικη δεν εχει IDE θυρα να συνδεσω το drive. Δευτερον οι ακροδεκτες των front panel ειναι καποιο χρωμα το ενα και ασπρο το αλλο. Ασπρο ειναι το ground; Γιατι δεν εχει ± παρα μονο στην μητρικη. Τα καλωδιακια δεν εχουν. Επισης τι ψυκτρα πρεπει να παρω για να κανω μια τρελη ταλιμπανια πχ 5ghz. Πειτε συγκεκριμενη ψυκτρα. Στο κουτι αυτο δεν νομιζω να μπαινει υδροψυξη. Μια πολυ καλη αεροψυξη. Να χωραει ομως μεσα. Ειναι mid tower το κουτι. Επισης τωρα το κουτι για καποιο λογο ειναι ανοιχτο. Υπαρχει τροπος να το κλεισουμε; Τελος να παρω αλλα δυο ραμ των 4gb να φτασω τα 16; Danke. Και κατι ακομα. Λειπουν μερικες βιδες που στηριζουν το motherboard. Οχι οι απο πανω αυτες που το στηριζουν λεω. Που μπορουμε να βρουμε τετοιες;
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Δημοσ. 21 Μαΐου 2016 Το κουτί είναι για απόρσυρση. Πάρε ένα κουτάκι όχι κατ΄ανάγκην ακριβό. Μπορείς να κάνεις τη δουλεία σου πολύ καλύτερα από αυτό και με 30 ευρώ κουτί. http://www.skroutz.gr/s/4263744/Cougar-Archon.html Και ένα πιο ακριβό στα 60 ευρώ http://www.skroutz.gr/s/5071227/Raijintek-Agos.html Και μια ψύκτρα http://www.skroutz.gr/s/4314723/Raijintek-Themis.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα