Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο υπολογιστης δεν βραζει στους 35 οταν εισαι bios γιατι πολυ απλα δεν ειναι σε idle στο bios.

επισης 2500 στροφες για μικρο ανεμιστηρακι δεν ειναι πολλες.βεβαια και εσυ πηγες και ειπες σε πωλητη του πλαισιου οτι θελεις να αγορασεις ανεμιστηρακι,τι περιμενες να σου πασαρει?

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

23,5db δεν είναι Silent. Έτσι λέει πίσω. 'Ερμαιο του Marketing έπεσα φίλε. Ελπίζω να υπάρχει κάποιο τρόπος να ρίξω τις στροφές, γιατί μαρέσει το μπλε φως, κρίμα είναι να τον πετάξω. Τώρα όμως τί πρέπει να κάνουμε; Απλά ρυθμίζω Boot Sequence και βάζω πρώτο το flashακι ώστε να περάσω Windows στον SSD; Δεν χρειάζεται κάποια ρύθμιση εδώ; Επίσης με την ταχύτητα τί να κάνω; Της CPU. Μου έχει πάρει τα αυτιά είναι στο Full:

IMG_20160510_221610.jpg

Πειράζω τίποτα από εδώ; Μέχρι στιγμής έχω αλλάξει μόνο τα System Time και System Date. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο; Μία καθοδήγηση παιδιά.

Δημοσ.

Έκλεισα Turbo και έβαλα Dync Overclocking 20%. Δεν ξέρω τί έκανα θα δούμε.

Δεν πήγαινε άλλο, μέχρι 20%. Όλα τα tutorials είναι σε καινούρια bios και δεν βγάζω άκρη. Δυστυχώς. Όπου να ναι θα κανει τσαφ.

Και κάτι άλλο τις RAM τις 1600MHz από το Hong-Kong τις βλέπει 1066Mhz. Μάλλον μας κοροϊδέψανε και εκεί;

Δημοσ.

Πάλι 3,5Ghz λέει δυστυχώς.

Ενεργοποιησε ολαταπαντα power savings Cool 'n' Quiet και ξεχασε εντελως το overclocking!

:shifty:

(Εκτος και δεν θελεις να εξακολουθει να σου δουλευει η μητρικη, δεν υπαρχει λογος για O/C)

• Like 1
Δημοσ.

Ακους φιλε την βρηκα την ρυθμιση. Επιασε μια φορα ειδα 4.3 με cpu voltage 1,4 και multiplier 21.5. Το θεμα ειναι οτι οταν εκανα restart κολλησε και δεν μπουταρε. Μαυρη οθονη απο τοτε και μετα παταω f10 βγαινω απο τα bios και κανει shut off κατευθειαν. Μετα ανοιγει μονο του χωρις να κανω τιποτα αλλα με 3,5 παροτι το ρυθμισα αλλιως. Οι αλλοι πως κανουνε και σε μενα δεν πιανει; μηπως ειναι το psu?

Η μητρικη ειναι γτπ και δεν πιανει το oc;

Δημοσ.

Μην τα μπλεκεις εκει οπου δεν χρειαζεται, πηγες απο Dual Core 6000+ σε FX-6300,
κατσε εκει να χαρεις το συστημα! Το overclocking μπορει να σου σκοτωσει (αυτη) τη
μητρικη...[δεν γραφω υπερβολες εδω -> με Ταλιμπανιες, κινδυνευεις να τη 'στειλεις']
:shifty:
^ ^
http://s32.postimg.org/i7ptof76t/Talibanies.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Έχω βγάλει το overclock και συνεχίζει να αποτυγχάνει το Restart.

Κάνω restart και δεν έχω εικόνα, όλοι οι ανεμιστήρες όμως ακούγονται κανονικά. Τα bios σε defualts.

Λίγη βοήθεια;

Δημοσ.

Εντάξει μάλλον το Cool n Quiet ήταν. Το Shut Off. Το restart ακόμα επιμένει.

Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα. Και με και χωρίς oc αποτυγχάνει να μπουτάρει αρκετές φορές. Δεν γίνεται δουλειά με αυτήν την μητρική. Μπορείτε να μου προτείνετε καμία σοβαρή μητρική; Τελικά δίκιο είχε ο φίλος που είχε πει για καινούριο υπολογιστή.

Εκτός αν την έστειλα την πρώτη φορά που έκανα το oc στα 4.3. Αν και είναι αμφίβολο αφού δεν το πίεσα πολύ το μηχάνημα. Στο desktop το είχα και καθότανε και το HWinfo τους έδειχνε όντως "αραχτούς" τους πυρήνες λόγω του Cool n Quiet.

Δεν μπορεί μάλλον να χειριστεί ούτε τα 3.5Ghz. Πιο παπαριά μητρική δεν πρέπει να υπάρχει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καταρχήν καλορίζικα. Σου είχα πει να κάνεις την διαδικασία με κάποιον που γνωρίζει. Μην πειράζεις τπτ στο bios ξέχνα το oc όπως σου είπε και ο φίλος και επανέφερε τα στo default. Το οτι δέν μπαίνει στα win δεν παραπέμπει σε πρόβλημα μητρικής που χτες δούλευε, κάτι δεν κάνεις ή δεν έχεις συνδέσει σωστά. Αυτό που είπες για την ψύκτρα κτλ για κάν'το λίγο λιανά τι έβαλες και τι άφησες; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι η ψυκτρα. Οι θερμοκρασιες ειναι γαματες. Με overclocking και τους 6 πυρηνες 42 βαθμους. Χωρις 36 βαθμους με ανεμιστηρα στις 3500 στροφες full. Αυτο που εκανα ηταν οτι πηραν τον ανεμιστηρα της καινουριας και τον εβαλα στην παλια ψυκτρα. Ιδιων διαστασεων. Με bios στο default κανω restart και παιρνω black screen. Επισης οταν κανω f10 στο bios κατα 90% κανει shut off αποτομα. Και μετα απο λιγο ξεκινα μονο του. Μου τα κανει αυτα τα κολπα και στα default.
Μην κοιτας την ψυκτρα δεν εχει κατι.Τα αλλα που αλλαξα ηταν ssd επεξεργαστης και μνημες.

Επεξ/σία από Lolarikos
Δημοσ.

Συγνώμη φίλε μου αλλά δεν ακούς καθόλου και κάνεις πράγματα χωρίς να γνωρίζει και χωρίς να ρωτάς. Χαλάς την καινούργια ψύκτρα για ποιο λόγο? Η παλιά σου ψύκτρα ποια είναι? Είναι αυτή που είχε ο επεξεργαστής?

Βάλτα όπως ήταν και επανέφερε τις ρυθμίσεις στο BIOS βγάζοντας την μπαταρία για 1 λεπτάκι.

Επισκέπτης
Δημοσ.

έχεις άλλους δίσκους συνδεδεμένους επάνω και οπτικό; Δοκίμασε να αφήσεις μόνο τον ssd τπτ άλλο και μείνε μόνο με μία ram στο πρώτο slot.

Δημοσ.

Εχω hdd 500GB. Και δυο οπτικους ο ενας εξωτερικος. Θα το κανω αυτο που λες το ειχα σκεφτει και εγω. Θα δοκιμασω και 650 w τροφοδοτικο γιατι το turbox που φοραει τωρα ειναι 500 και παιζει να μην τα σηκωνει ολα αυτα.

Συγνώμη φίλε μου αλλά δεν ακούς καθόλου και κάνεις πράγματα χωρίς να γνωρίζει και χωρίς να ρωτάς. Χαλάς την καινούργια ψύκτρα για ποιο λόγο? Η παλιά σου ψύκτρα ποια είναι? Είναι αυτή που είχε ο επεξεργαστής?

Βάλτα όπως ήταν και επανέφερε τις ρυθμίσεις στο BIOS βγάζοντας την μπαταρία για 1 λεπτάκι.

η καινουρια ψυκτρα ειναι ειναι ΠΑΡΑ πολυ μικρη και δεν εχει χαλκους. Καθαρα για να βαλουνε κατι μεσα εκει στην AMD. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι κολλατε ολοι με την ψυκτρα μιας χαρα εγινε. Αν ειχα βαλει την αλλη θα ειχε γινει ψητος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...