Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποφάσισα λόγω έλλειψης βοήθειας να σταματήσω τους πειραματισμούς και να κάνω το πλέον ασφαλές, δηλαδή απλά και μόνο κλείνοντας Turbo Mode και βάζοντας CPU Frequency Multiplier x20 (4GHz), είμαι Stable. Απλά το θέμα είναι ότι κάνει διπλό μπουτ η μαλακία και δεν μπορώ να αναβαθμίσω τα bios σε f2g, είναι f1 τώρα. Δηλαδή κατεβάζω από εδώ τα bios:

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4717#bios

Αλλά δεν τρέχει το .exe γιατί λέει δεν είναι συμβατή η εφαρμογή επειδή τρέχω x64 version Windows. Γίνεται να κάνουμε κάτι για αυτό; Γιατί με το Bios Update φεύγει από ό,τι διαβάζω το διπλό μπουτ.

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν άκουγες τα παιδιά από την αρχή θα είχες γλυτώσει πολύ χρόνο και χρήμα.Αν υπολογίσεις τα χρήματα που έχεις δώσει και πόσο καιρό ουσιαστικά δεν έχεις υπολογιστή θα σε πιάσει κατάθλιψη  :-D και τελικά τα λεφτά δεν έπιασαν τόσο τόπο γιατί είναι σχετικά ξεπερασμένα κάποια parts.Οπότε ακούτε και λίγο πιο έμπειρους εδώ στο φόρουμ (όπως κάνω και γω και τόσοι άλλοι αλλιώς μην ζητάτε άδικα γνώμες) και απαντάτε στις ουσιαστικές ερωτήσεις που κάνουν γιατί ακόμη δεν έχεις απαντήσει γιατί χρήση ακριβώς θέλεις τον υπολογιστή.Δεν το λέω μόνο προσωπικά αλλά και γενικά. 

• Like 1
Δημοσ.

Αποφάσισα λόγω έλλειψης βοήθειας να σταματήσω τους πειραματισμούς και να κάνω το πλέον ασφαλές, δηλαδή απλά και μόνο κλείνοντας Turbo Mode και βάζοντας CPU Frequency Multiplier x20 (4GHz), είμαι Stable. Απλά το θέμα είναι ότι κάνει διπλό μπουτ η μαλακία και δεν μπορώ να αναβαθμίσω τα bios σε f2g, είναι f1 τώρα. Δηλαδή κατεβάζω από εδώ τα bios:

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4717#bios

Αλλά δεν τρέχει το .exe γιατί λέει δεν είναι συμβατή η εφαρμογή επειδή τρέχω x64 version Windows. Γίνεται να κάνουμε κάτι για αυτό; Γιατί με το Bios Update φεύγει από ό,τι διαβάζω το διπλό μπουτ.

Καλημερα, αγχωνεσαι χωρίς λογο πιστευω και χάνει το νόημα όλη η αλλαγή που έκανες. Οι θερμοκρασίες σου για καλοκαίρι είναι πολύ καλές. Για oc στον 6300 υπάρχουν αρκετά παλαιοτερα θέματα αν ψάξεις.Τελος για το bios update έχει επιλογή να διαλέξεις το λειτουργικό σου πριν σου βγάλει τα προς download αποτελέσματα πως γίνεται να μην είναι συμβατο; Στο YouTube έχει βιντεακι με οδηγίες για να το κάνεις στη μητρική σου τσέκαρε το.

Δες κι αυτό με φλασακι http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1950939/bios-update-64bit.html

Δημοσ.

Αν άκουγες τα παιδιά από την αρχή θα είχες γλυτώσει πολύ χρόνο και χρήμα.Αν υπολογίσεις τα χρήματα που έχεις δώσει και πόσο καιρό ουσιαστικά δεν έχεις υπολογιστή θα σε πιάσει κατάθλιψη  :-D και τελικά τα λεφτά δεν έπιασαν τόσο τόπο γιατί είναι σχετικά ξεπερασμένα κάποια parts.Οπότε ακούτε και λίγο πιο έμπειρους εδώ στο φόρουμ (όπως κάνω και γω και τόσοι άλλοι αλλιώς μην ζητάτε άδικα γνώμες) και απαντάτε στις ουσιαστικές ερωτήσεις που κάνουν γιατί ακόμη δεν έχεις απαντήσει γιατί χρήση ακριβώς θέλεις τον υπολογιστή.Δεν το λέω μόνο προσωπικά αλλά και γενικά.

Εσυ παλι απο που πεταχτηκες;

Καλημερα, αγχωνεσαι χωρίς λογο πιστευω και χάνει το νόημα όλη η αλλαγή που έκανες. Οι θερμοκρασίες σου για καλοκαίρι είναι πολύ καλές. Για oc στον 6300 υπάρχουν αρκετά παλαιοτερα θέματα αν ψάξεις.Τελος για το bios update έχει επιλογή να διαλέξεις το λειτουργικό σου πριν σου βγάλει τα προς download αποτελέσματα πως γίνεται να μην είναι συμβατο; Στο YouTube έχει βιντεακι με οδηγίες για να το κάνεις στη μητρική σου τσέκαρε το.

Δες κι αυτό με φλασακι http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1950939/bios-update-64bit.html

Δεν αγχωνομαι απλα αξιοποιω ενα free upgrade που υπαρχει στο pc μου και απλα περιμενει. Οπως ειπα για λογους ελλειψης εμπειριας και χρονου να ασχοληθω εκανα αυτο που συστηνεται πιο πολυ απο ειδημονες τους tomshardware δηλαδη stock volts και 4 ghz. Με μια ωρα prime 95 ειμαι στους 50 με ολους τους workers stable. Για το forum εδω δεν νομιζω οτι εχουν πολυ νοημα τα overclocking θεματα με την προκαταληψη που υπαρχει. Επιλογη για λειγουργικο δεν εχει δυστυχως μαλλον αναφερεσαι στους drivers. Θα δοκιμασω παντως αυτο με το φλασακι. Τελος να σας ευχαριστησω που με βοηθησατε σε αυτο το ταξιδι του πρωτου μου σοβαρου build.
Δημοσ.

Εσυ παλι απο που πεταχτηκες; Δεν αγχωνομαι απλα αξιοποιω ενα free upgrade που υπαρχει στο pc μου και απλα περιμενει. Οπως ειπα για λογους ελλειψης εμπειριας και χρονου να ασχοληθω εκανα αυτο που συστηνεται πιο πολυ απο ειδημονες τους tomshardware δηλαδη stock volts και 4 ghz. Με μια ωρα prime 95 ειμαι στους 50 με ολους τους workers stable. Για το forum εδω δεν νομιζω οτι εχουν πολυ νοημα τα overclocking θεματα με την προκαταληψη που υπαρχει. Επιλογη για λειγουργικο δεν εχει δυστυχως μαλλον αναφερεσαι στους drivers. Θα δοκιμασω παντως αυτο με το φλασακι. Τελος να σας ευχαριστησω που με βοηθησατε σε αυτο το ταξιδι του πρωτου μου σοβαρου build.

Με το φλασάκι θα το κάνεις και θα γίνει νερακι,για τις θερμοκρασίες σου ξαναλέω και να μην τα απενεργοποιησεις είσαι κομπλέ με την ψυκτρα. Είχες δίκιο στα drivers αναφερόμουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...