jimmyfis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μήπως δεν είσαι στο σωστό source της τηλεόρασης? Δηλαδή το βάζεις στο hdmi και στην τηλεόραση βλέπεις vga πχ? Αν βρίσκεσαι κοντά σε Αγ. Παρασκευη, Χαλανδρι, Χολαργο κλπ απο περιέργεια θα ερχομούν να σε βοηθήσω. Στείλε pm.
Lolarikos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Όχι φίλε μου. Μακάρι να ήταν κάτι τόσο απλό. Δυστυχώς είμαι Πάτρα. Οπότε αν κάποιο άλλο μέλος του forum θέλει να βοηθήσει ας στείλει pm. Αρκετά για σήμερα. Αύριο δοκιμάζω με την HyperX του φίλου μου και αν δεν είναι ούτε αυτό, νίπτω τας χείρας μου, θα το πάω σε έναν τεχνικό. Καινούριο build κατευθείαν σε τεχνικό, πρέπει να είμαι πολύ για το πέος...
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Καλημέρα, μέγιστη γκαντεμιά ρε φίλε. Σε περίπτωση που δεν δουλέψει η δανεική ram κάνε εκ νέου clear cmos άν και πιστεύω οτι μόλις κουμπώσει θα δείς το φώς το αληθινό.
TheDevilMayCare Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Το οτι ειχες κανει λαθος, στη τοποθετηση επεξεργαστη-ψυκτρας σου το βρηκαμε ασχετα με το αν εφταιγε τωρα, θα σου ηταν προβλημα σιγουρα μετα...αιντε για ναδουμε και με τις κινεζοhighdensityram, μπας και κλεισει εδω το θεμα με 2/2 errors
Lolarikos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Best Answer Το ειπαμε οτι ειναι high density ram. Λοιπον αυριο δοκιμαζεις την καλη HyperX, και αν δεν πανε ολα καλα, μετα δοκιμαζεις το βγαζω+ξαναβαζω επεξεργαστη Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να παίξει και με τις κινέζικες ή να πάρω άλλες; Καμία αλλαγή στο Bios δηλαδή, δεν ξέρω... 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 και τις μνημες πιασαμε 2 στα 2 λεμε κυπελλοπρωταθλημα Να προσπαθησεις, μπας και δουλεψουν σε αυτο ειδικα το μηχανημα, δεν θα το ελεγα ως το σωστοτερο...Πιθανολογικα σε καποιο αλλο? Ναι μπορει να δουλευουν (αν ειναι παλιοτερο και δεν πολυενδιαφερεσαι...)
Lolarikos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Θα τις βάλω στο παλιό που έπαιζαν. Τώρα τί να πάρω; Θέλω 2x8GB. Μην μπούμε φυλακή, πρότεινε κανένα φθηνό. Το SLOT4 το καλύπτει η ψύκτρα, ίσα-ίσα έμπαινε χωρίς heat spreader η κινέζικη, οπότε με αλουμίνια δεν θα χωράει, για αυτό σου λέω 2x8GB και όχι 4x4GB. Θέλω 16GB να είμαι άνετος.
SpirosZ68 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Απορια: Αφου ηταν οι μνημες το προβλημα, γιατι δεν εβγαλε error code? Ειχες συνδεσει το speaker? τωρα που παιρνει μπροστα κανει το ενα μπιπ που πρεπει να κανει οταν μπουταρει κανονικα? Μνημες 100% συμβατες https://www.skroutz.gr/s/2323897/Kingston-ValueRAM-16GB-2x8GB-DDR3-1600MHz-KVR16N11K2-16.html
Lolarikos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Το Speaker το είχα συνδέσει, όπως και τα κανονικά ηχεία και δεν έπαιρνα Error Code. Για να είμαι ειλικρινής τώρα που μπούταρε κανονικά δεν παρατήρησα αν έβγαλε το Beep, γιατί έπρεπε να επιστρέψω την RAM στον φίλο μου.
TheDevilMayCare Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Οι Corsair Vengeance Pro 2400 που βαζω FM2+ ειναι ακριβες..δες ενδεχομενως τις Crucial Ballistix Sport XT 16GB DDR3-1866MHz:http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?utm_source=xml&utm_medium=a&utm_campaign=b&ElementID=35fb5b6a-8ba7-4afd-966a-e1fafe59b93fhttp://eu.crucial.com/eur/en/bls2c8g3d18ads3ceuhttp://www.crucial.com/usa/en/memory-ballistix-sport-xt
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Πάρε αυτές που δοκίμασες από τις φθηνές είναι κι έχουν και ψυκτρα. Μην τις πάρεις πάλι από Γουατεμάλα Και τις ballistix που σου είπε και δες μήπως τις βρεις εδώ μεταχ.
SpirosZ68 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Το Speaker το είχα συνδέσει, όπως και τα κανονικά ηχεία και δεν έπαιρνα Error Code. Για να είμαι ειλικρινής τώρα που μπούταρε κανονικά δεν παρατήρησα αν έβγαλε το Beep, γιατί έπρεπε να επιστρέψω την RAM στον φίλο μου. Τα error codes δεν παιζουν στα ηχεια. Μονο στο speaker της μητρικης. Τοσο οι μνημες που σου εβαλα εγω οσο και οι Balistix του ΤheDeviMayCare ειναι 100% συμβατες. ΜΗΝ βαλεις μνημες που δεν ειναι τσεκαρισμενα συμβατες. Οι balistix ειναι γρηγορες, σε καλη τιμη και με Heat spreaders. Βαλε αυτες.
Lolarikos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Λοιπόν, σχετικά με το overclocking. Έχω κλείσει Turbo Mode και Cool and Quiet. CPU Frequency Multiplier 21.5 (4.3GHz), CPU Voltage 1.4V και CPU-NB Voltage 1.231V. Μία ώρα Prime 95 Blend Test με 67 βαθμούς Κελσίου στην CPU: Μόλις αφαίρεσα το πανελάκι από πάνω έπεσε στους 58 βαθμούς Κελσίου. Το max είναι 70 βαθμούς Κελσίου. Στους 85 βαθμούς Κελσίου γίνεται Socket Shutdown, και στα περισσότερα τεχνολογικά forums τα ξένα από ό,τι βλέπω γενικά λένε να τους δουλεύουμε κάτω από 60 βαθμούς Κελσίου. Οπότε εγώ πιστεύω με τους 58 βαθμούς (ίσως και παρακάτω αν είχα βγάλει εξαρχής το πάνελ) είμαι μια χαρά. Απλά θέλω να μου πείτε αν είμαι καλά με αυτά τα νούμερα που πόσταρα και επίσης αν υπάρχει κάποιο άλλο Power Saving που ξέχασα να απενεργοποιήσω ή κάποια άλλη ρύθμιση στα BIOS γενικότερα. Να σημειώσω ότι αρχικά η προεπιλεγμένη τιμή για CPU Voltage ήταν αν θυμάμαι καλά 1.38V ώστε να μπορεί να μπαίνει σε Turbo Mode (4.1GHz). Και κάτι άλλο, όταν πατάω στο Taskbar το εικονίδιο της MSI με τις ρυθμίσεις της κάρτας, μου βγάζει μέγιστη ανάλυση το Full HD. Δεν υποτίθεται ότι υποστηρίζει 4Κ αυτή η κάρτα ή κάνω κάποιο λάθος; Και δεν έχω και UEFI ρε πούστη. Ήθελα να ενεργοποιήσω το Fast Boot, και στα κανονικά BIOS δεν υπάρχει τέτοια επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα