Lolarikos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Σπύρο αν την βάλω στην πάνω θα πρέπει να βγάλω όλα τα λαμάκια και μετά δεν θα έχω τί να βάλω εκεί πέρα... Αφού είπες δεν έχει διαφορά.
SpirosZ68 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 No Beeps μπορει να σημαινει δυο πραγματα. 1) Το συστημα μπουταρει κανονικα αλλα δεν το βλεπεις γιατιυπαρχει καποιο θεμα α) στην καρτα γραφικων, β) στο μονιτορ, γ) στο καλωδιο, δ) στην θυρα VGA/HDMI/DP/DVI, ε) στην PCI-E της μητρικης, ζ) στην τροφοδοσια ενος απο αυτων. 2) εχει θεμα ο επεξεργαστης η το σοκετ Σπύρο αν την βάλω στην πάνω θα πρέπει να βγάλω όλα τα λαμάκια και μετά δεν θα έχω τί να βάλω εκεί πέρα... Αφού είπες δεν έχει διαφορά. Δεν ειπα πουθενα οτι δεν εχει διαφορα. Ειπα οτι η διαφορα στις επιδοσεις δεν μας αφορα σε αυτη τη φαση. Ωστοσο ενα πιθανο προβλημα στην PCI-E δεν μπορουμε να το αποκλεισουμε παρα μονο αν γινει η δοκιμη.Και η καρτα ετσι κι αλλιως πρεπει να μπει στην πανω θεση για να μην εχει (εστω αυτο το μικρο) bottleneck
Lolarikos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Προσπάθεια με κάρτα γραφικών στην πάνω θέση (χ16), αποτυχημένη. Να περιμένω να δοκιμάσω αύριο με την επώνημη μνήμη ή να βγάλω-βάλω CPU τώρα;
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ποια μητρική έχεις? Πρώτα φορά τα σύνδεσες σήμερα τα εξαρτήματα?
TheDevilMayCare Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Αν δεν μπηκε ολοσωστα η cpu -και η μνημη δεν δημιουργει προβληματα-θα λυθει με το να ξανατοποθετηθει με προσοχη + σωστα, αυτη τη φορα
Lolarikos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ποια μητρική έχεις? Πρώτα φορά τα σύνδεσες σήμερα τα εξαρτήματα? Gigabyte 970A-UD3P Πρώτη φορά και πήρα τον μπούλο.
SpirosZ68 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ξανατοποθετησε τον επεξεργαστη αλλα εφ οσον το προβλημα επιμενει τοσο κανε το σωστα.Βγαλε την μητρικη εξω, βαλε τον επεξεργαστη απο την αρχη επανω προσεκτικα. συνδεσε τα καλωδια, βαλε μια μνημη επανω στη θεση που προβλεπει ο κατασκευαστης οταν βαζεις μονο μια μνημη (καποιες μητρικες δεν δεχονται μονη μνημη σε οποιο σλοτ θελουμε, πρεπει να μπει σε συγκεκριμενο, διαβασε το μανιουαλ της μητρικης), την καρτα γραφικων, το μονιτορ, το πληκτρολογιο και το ποντικι.Τιποτε αλλο. Μαλλον ουτε καν πληκτρολογιο και ποντικι. Αυτο που θες να δεις τωρα ειναι αν μπαινεις στο bios. Gigabyte 970A-UD3P Πρώτη φορά και πήρα τον μπούλο. Ενας απο τους βασικοτερους λογους για να μην αγοραζει κανεις πραγματα αν δεν ειναι ετοιμος να τα συνδεσει και να τα δοκιμασει κατ ευθειαν. Τωρα εχεις χασει την δυνατοτητα επιστροφης σαν DOA
Lolarikos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Όχι πρώτη φορά που φτιάχνω pc, πρώτη φορά που ανοίγω το συγκεκριμένο, τέσπα.
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Εμένα μου φαίνεται ότι δεν έχεις συνδέσει το 24πινο ή όχι?
Lolarikos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Το έχω συνδέσει, δεν είμαι τόσο στόκος χαλάρωσε. Ούτε αυτό είναι τελικά. Αρχίζω να πιστεύω ότι το πρόβλημα απλά δεν έχει λύση. Μην κράζετε για την ζελατίνα στην ψύκτρα, είχα ξεχάσει να την βγάλω. Εννοείται ότι καθάρισα τις επιφάνειες επαφής με καθαρή αιθανόλη και μετά έβαλα καινούρια θερμοαγώγιμη, την μεγάλη (κινέζικη από το ebay). Η μικρή είναι από το πλαίσιο και είναι πιο ακριβή. Την είχα χρησιμοποιήσει παλιότερα αλλά δεν μου γέμιζε το μάτι. König νομίζω λέγεται, δεν είμαι σίγουρος. Ερήμι έχασα την μέρα μου προσπαθώντας να φτιάξω την μαλακία, μην το πάρω και το πετάξω από το μπαλκόνι.
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Στις πρώτες φωτό δεν βλέπω να το είχες συνδέσει ούτε το 8πινο της κάρτας. Άρα λογικά έχεις συδέσει και το 8πινο του επεξεργαστή.
SpirosZ68 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δοκιμασε και το παλιο τροφοδοτικο Μην κράζετε για την ζελατίνα στην ψύκτρα, είχα ξεχάσει να την βγάλω. Εννοείται ότι καθάρισα τις επιφάνειες επαφής με καθαρή αιθανόλη και μετά έβαλα καινούρια θερμοαγώγιμη. Θες να πεις οτι τοση ωρα ειχες συνδεσει το PC και η ψυκτρα ειχε επανω την ζελατινα?
Lolarikos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δοκιμασε και το παλιο τροφοδοτικο Έφυγε σε αγγελία στο forum. Υπάρχει και η εναλλακτική να πάω και να βγάλω το άλλο από την εποχή του Νώε που έχω στο άλλο το σπίτι (όπως έκανα με την κάρτα), αλλά δεν θεωρώ ότι υπάρχει περίπτωση να είναι αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα