Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για να βγάλω τον επεξεργαστή πρέπει να βγάλω την ψύκτρα, να βγάλω τον επεξεγραστή, να καθαρίσω τον επεξεργαστή, να βάλω τον επεξεργαστή, να καθαρίσω την ψύκτρα, να βάλω νέα θερμοαγώγιμη και να ξαναβιδώσω την ψύκτρα. Είμαι 95% σίγουρος ότι δεν έχει μπει πάστα μέσα στα pins και ότι δεν έχει στραβώσει κανένα pin. Ήμουν πολύ προσεκτικός στην διαδικασία αυτή. Να δοκιμάσουμε κάτι άλλο πρώτα;

Δημοσ.

Κατ αρχην δεν εχω καταλαβει. Δουλευε το συστημα και ξαφνικα σταματησε να δουλευει η εκανες τωρα την εγκατασταση και δεν εχει μπουταρει ποτε με τα καινουρια πραγματα?
Πες μας λιγο το στορυ για να μην λεμε ακυρα πραγματα.
Και το καλο troubleshooting ξεκινα με το να αποσυνδεσεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο πανω και να αφησεις μονο τα απολυτως απαραιτητα για να μπει στο bios. 
Aκομα καλυτερα δε με την μητρικη εκτος κουτιου (πανω στην χαρτινη κουτα της).
Επειδη δε η ελλειψη error code σε καποιες μητρικες σημαινει προβλημα στον επεξεργαστη (δεν γνωριζω την δικια σου) τσεκαρε μηπως δεν εχει καθησει καλα ο επεξεργαστης.

Και κανε ενα google search να μαθεις τα error codes της μητρικης σου (και τι σημαινει η απουσια error code)

Δημοσ.

Έχω ναι, αλλά πες μου σε παρακαλώ τί σχέση έχει αυτό. Μην κάνω περιττά πράγματα.

Αν πιστευεις ο,τι οτιδηποτε ειναι..."περιττο" στην προσπαθεια επιλυσης

οταν δεν εχεις τιποτα δεδομενο*, ε τοτε παρατα το & μην κανεις τιποτα!

:-( 

* θα εδινα λιγα points @ high density ram: πως θα μπορουσε να φταιει

:shifty:

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ναι, αλλά πες μου σε παρακαλώ τί σχέση έχει αυτό. Μην κάνω περιττά πράγματα.

Αν η καρτα γραφικων εχει προβλημα και δεν δειχνει εικονα πως θα δεις αν εχει μπουταρει η αν εχει μπει στο bios? 

Δημοσ.

Το σύστημα είναι καινούριο. First Boot όπως είπα. Πριν άφησα μόνο την μητρική και έκανε τα ίδια. Τα είχα αποσυνδέσει όλα. Το κουτί τώρα τί σχέση έχει, αφού έχω βάλει αποστάτες δεν βραχυκυκλώνει κάτι από κάτω.

Αν η καρτα γραφικων εχει προβλημα και δεν δειχνει εικονα πως θα δεις αν εχει μπουταρει η αν εχει μπει στο bios? 

Εγώ να το κάνω αυτό, αλλά σου ξαναλέω καινούρια κάρτα γραφικών που δεν έχει δουλέψει ποτέ να είναι χαλασμένη;

Αν πιστευεις ο,τι οτιδηποτε ειναι..."περιττο" στην προσπαθεια επιλυσης
οταν δεν εχεις τιποτα δεδομενο*, ε τοτε παρατα το & μην κανεις τιποτα!
:-( 

* θα εδινα λιγα points @ high density ram: πως θα μπορουσε να φταιει
:shifty:

Δεν είναι περιττό τίποτα, όλα θα τα δοκιμάσω. Απλά θέλω να δοκιμάσω πρώτα τα πιο πιθανά.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να σου ξανααπαντησω σε ερωτηση "τι σχεση εχει?" 

Ok, συγνώμη. Κάτι άλλο: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4717#ov

Βλέπεις εκεί που λέει:

To enable AM3+ AMD FX-Series CPU support, please update your motherboard with the most current BIOS found in your motherboard’s download section.

Έχω την Rev. 1.0. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο. Επίσης τί ήταν αυτό με το High Density.

Δημοσ.

Εχεις συνδεσει την τροφοδοσια στην καρτα γραφικων? Γιατι στην φωτο που εχεις ανεβασει δεν ειναι συνδεμενη

Ακυρο, ειναι συνδεμενη.

Δημοσ.

Revision 2 ταπανταολα cpu εξαρχης

http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=5194

Revision 1 τα περισσοτερα εξαρχης

http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=4717

Από ό,τι βλέπω υποστηρίζει FX-6300 από το F1 (που είναι το αρχικό) και μετα. Οπότε κομπλέ.

Εχεις συνδεσει την τροφοδοσια στην καρτα γραφικων? Γιατι στην φωτο που εχεις ανεβασει δεν ειναι συνδεμενη

Ακυρο, ειναι συνδεμενη.

Φωτίζει, γυρνάνε τα φανάκια, όλα καλά και εκεί.

Δημοσ.

Στη θεση σου θα εβγαζα την καρτα γραφικων (ναι την καινουρια) και θα δοκιμαζα με μια αλλη. Δεν θα ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια φορα που ενα ολοκαινουριο εξαρτημα ηταν χαλασμενο απο την κουτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...