orestis000 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Έχω κάποια αρχεία τα οποία με disp μου εμφανίζει τα δεδομένα στο command window. Υπάρχει τρόπος να τα κάνω όπως στην matlab και να τα βλέπω σε έναν κανονικό πίνακα; Υ.Γ. πρώτη φορά χρησιμοποιώ octave/matlab
Dr.Fuzzy Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Πάμε πάλι διότι αυτο που γράφεις δε βγάζει νόημα... 2
παπι Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Ήμουν πολύ περίεργος να δω τι απάντηση έδωσες. Αλλά αποτι βλέπω δεν είμαι ο μόνος που δεν κατάλαβε χριστο. 1
orestis000 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 ναι όντως.... πάμε πάλι από την αρχή.... Έχω κάποια αρχεία .edf τα οποία είναι μετρήσεις EEG. Ο καθηγητής μου άνοιξε το .edf στη Matlab με edfread(το script) και αποθήκευσε τα δεδομένα σε ένα .mat αρχείο και μου τα έστειλε. Όταν ανοίγω το .mat βλέπω 2 "αρχεία" στο workspace. Κάνοντας δεξί κλικ και επιλέγοντας disp μου εμφανίζονται τα δεδομένα στο command window. Στο matlab με διπλό κλικ πάνω σε αυτά τα "αρχεία" ανοίγει ένας πίνακας που τα έχει όλα σε σειρές και στήλες. Αυτό μπορώ να το κάνω στο Octave;
Dr.Fuzzy Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δε γνωρίζω αν το Octave εχει mat viewer που να σου ανοίγει το αρχείο. Όπως και να εχει διάβασε το mat σου και αποθηκευσε τα περιεχόμενα του σε μια μεταβλητή ως εξής: some_var = load("your_mat_file") (Χωρίς την κατάληξη .mat)
orestis000 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 όχι το .mat το ανοίγει μια χαρά το πρόβλημα είναι πως έχω μία λίστα με μετρήσεις(30 γραμμές και κάπου στις 10.000 στήλες) θέλω να τις δω όλες μαζεμένες όχι τμηματικά όπως τις δείχνει στο command window
groot Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 κάνε export σε csv και άνοιξέ το με OpenOffice. http://stackoverflow.com/questions/24361821/convert-dataset-of-mat-format-to-csv-octave-matlab 1
orestis000 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 δημιουργεί ένα αρχείο το οποίο είναι 0 bytes, επίσης το csvwrite θα βάλει όλα τα variables στην σειρά χωρισμένα με κόμμα. Εγώ τα θέλω σε στήλες και γραμμές
groot Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 δημιουργεί ένα αρχείο το οποίο είναι 0 bytes, επίσης το csvwrite θα βάλει όλα τα variables στην σειρά χωρισμένα με κόμμα. Εγώ τα θέλω σε στήλες και γραμμές Μμμμ, ναι. Έχεις δίκιο. Αυτό που ζητάς δεν γίνεται με κανένα τρόπο.
orestis000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 αναγκαστικά θα πάω στην MatLab, ευχαριστώ
mpompo13 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 δημιουργεί ένα αρχείο το οποίο είναι 0 bytes, επίσης το csvwrite θα βάλει όλα τα variables στην σειρά χωρισμένα με κόμμα. Εγώ τα θέλω σε στήλες και γραμμές Το Libre office calc όπως και το microsoft excel σου δίνει την δυνατότητα να χωρίσεις τα δεδομένα όπου έχει κόμμα. Ψάξτο λίγο. Μμμμ, ναι. Έχεις δίκιο. Αυτό που ζητάς δεν γίνεται με κανένα τρόπο. (μάλλον για δούλεμα το είπες; ) αναγκαστικά θα πάω στην MatLab, ευχαριστώ Εάν είχες νόμιμα πρόσβαση σε matlab δεν θα είχες ανοίξει το θέμα. Την δουλειά σου -λογικά- την κάνεις κ με το Octave.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα